Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    02. Listopad 2017. 12:14

Katuska99

Daj mi molim te reci kako si skuzila taj prvi put ako si u 10.tj pobacila a rekli su da je srce prestalo kucat u 8tj? Jesi krvarila ili su ti na pregledu rekli?

Bila sam 9+2 tada prvi put. A plod je odgovaro za 8+1 i kazu da je tada prestalo srce kucat. Krenula sam krvatit i po tom sam onda znala i onda na uzv je utvrdeno to sto su mi rekli

Mene strah cim cujem takvo nesto, jer ja sam imala zadnju m 30.6.znaci bila bi sad 13+2, ali ja sam 11+2 jer mi ciklus inace kasni 2 tj, tako i cijeli razvoj bebe. I sad zadnje sto znam da je srceko prokucalo, i jos cekam novi pregled i ludim doma dal je sve ok. Bas jer me strah sto mi tako kasni taj razvoj

02. Listopad 2017. 12:18

Katuska99

Daj mi molim te reci kako si skuzila taj prvi put ako si u 10.tj pobacila a rekli su da je srce prestalo kucat u 8tj? Jesi krvarila ili su ti na pregledu rekli?

Bila sam 9+2 tada prvi put. A plod je odgovaro za 8+1 i kazu da je tada prestalo srce kucat. Krenula sam krvatit i po tom sam onda znala i onda na uzv je utvrdeno to sto su mi rekli

Mene strah cim cujem takvo nesto, jer ja sam imala zadnju m 30.6.znaci bila bi sad 13+2, ali ja sam 11+2 jer mi ciklus inace kasni 2 tj, tako i cijeli razvoj bebe. I sad zadnje sto znam da je srceko prokucalo, i jos cekam novi pregled i ludim doma dal je sve ok. Bas jer me strah sto mi tako kasni taj razvoj

Ako su ti ciklisi inace produzeni nemas razlog za brigu, kasnija ti je ovulacija, kasnija oplodnja, i naravno da velicina ploda ne odgovara amenoreji. Bitno da se plod uredno razvija od kontrole do kontrole. 

Katuska99
    02. Listopad 2017. 12:23

kaktus

Katuska99

Ako su ti ciklisi inace produzeni nemas razlog za brigu, kasnija ti je ovulacija, kasnija oplodnja, i naravno da velicina ploda ne odgovara amenoreji. Bitno da se plod uredno razvija od kontrole do kontrole.

Joj nadam se da si u pravu. Cijeli zivot mi najmanje dva tj kasni ciklus.. sad samo da docekam taj pregled, dodje mi da odem privatno 
    Ali nevjerojatno je koliko te spontani moze dotuc da me sad svega strah(iako tad nije ni prokucalo srce). Ali bit ce lakse kad kaze da je ok. 
    Hvala kaktus, uvijek me smiris kad dizem paniku :)

02. Listopad 2017. 12:29

Vec sam puno puta napisala, vjeruj u sebe i svoju bebu... Ako ti je cijeli zivot takav ciklus onda nemas brige, zamisli kako je curama koje ostanu trudne dok doje i nisu ni dobile mengu, ni nemaju ideju koliko bi mogle biti trudne i sve bude ok na kraju... Termin ce ti se po uzvu odredit a ne po izostanku i bit ce super sve... Bebice jako osjete stres i strah, smiri se, radi bebice 

Katuska99
    02. Listopad 2017. 12:37

Da istina, to ne mogu ni zamislit. Ja bi valjda poludila 
    Ma da, sad cu se lijepo smirit i uzivat, sve ce ionako biti kako treba :) 

little baby
    02. Listopad 2017. 12:45

Katuska99

Katuska99

Katuska,ne brini!  Vjerujem da je kod tebe sve uredu sigurno! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ninnach
    02. Listopad 2017. 12:59

Evo stigao moj nalaz, beta 1440.4!! Baš sam sretna i sad se nadam da će mi dr potvrditi trudnoću, jer još nije. :/ sutra joj nosim nalaz poslijepodne, pa ću vidjeti šta će mi reći. 

ikyri
    02. Listopad 2017. 13:01

Ninochka

Evo stigao moj nalaz, beta 1440.4!! Baš sam sretna i sad se nadam da će mi dr potvrditi trudnoću, jer još nije. :/ sutra joj nosim nalaz poslijepodne, pa ću vidjeti šta će mi reći.

Koliko ti je bila u petak?

Ninnach
    02. Listopad 2017. 13:22

ikyri

Ninochka

Bila je 367 u petak ujutro, danas oko 11h 1440.zašto pitaš? misliš da nešto ne štima? Dobro, meni se činila malo velika ali po tablicama još je u okvirima normalnog... 

ikyri
    02. Listopad 2017. 13:29

Ninochka

ikyri

Ninochka

Bila je 367 u petak ujutro, danas oko 11h 1440.zašto pitaš? misliš da nešto ne štima? Dobro, meni se činila malo velika ali po tablicama još je u okvirima normalnog…

Je je u 3 dana ti naraste kao za 4 dana ali to je sve ok. Kažu da višu betu imaju curice... a mogu uvijek bit blizanci iako mislim da bi onda i prva beta bila nešto viša. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.