Littlebaby,
U kojim tjednima su bila ta dva spontana? Da li se sve dobro razvijalo od odredjenog tjedna??
Meni je zadnji put ustanovljena krom.greska bas…znaci sigurno 3.T nije bila do trombofilije ili bilo cega drugog…isto tako smatram da se vrlo vjerovatno kod mene svaki put radilo o krom.greskama….makar, drugi put se sve dobro razvijalo do 7 + 2, za razliku recimo od 3.puta kada je sve od pocetka kasnilo s razvitkom…
Mislim ima sto stvari koje mogu utjecati na negativan ishod….i meni su bili objasnjavali da je moguce da je krv pregusta i hranjive tvari ne dolaze do ploda…ali tako rano plod se hrani preko ZV, pa mi je to isto malo upitno…naime, meni je ovaj hematolog rekao da tek u 8 tt kada posteljica djelomicno preuzima funkciju, da tada even.moze biti trombifilija ili antifosfolipidni….a prije najcesce ne…makar, to je sve jako malo istrazeno…
Mislim super da ti je hematologica dala i andol….ja se slazem s tim da ako ne steti, a ne steti, da se preventivno apsolutno sve uvede…zato su meni uveli i duphastone, i utrogestan i estrofem i sve ostalo…
Prvi je bio u 10tj,a drugi u 6 tjednu. U prvom je utvredno da je prestalo kucat srce oko 8.tj i da nije bas plod odgovaro za te tjedne u kojem sam bila i to je to sto znam. A za drugi mi je gin utvrdio trudnocu s 5 tj i nista nije reko da nesto ne stima i za 5 dana prokrvarila… moze sve bit da ne kazem da je sigurno uzrok trombofilija ali ima puno tu cimbenika ocito. Malo je sve to istrazivano po mom misljenju. Pogotovo kad ti kazu mlada si imas vremena,to se svakoj drugoj dogada. Uzimaju nekako to kao da je sve normalno. Mogla bi dosta o ovoj temi sad pricat i iznosit svoje misljenje ali nekako bolje ne sad.Da i ja sam isto na duphastonima od pocetka trudnoce
Hm....glavno da se sad pikas i sve....i sve ce biti u redu. !
Littlebaby,
U kojim tjednima su bila ta dva spontana? Da li se sve dobro razvijalo od odredjenog tjedna??
Meni je zadnji put ustanovljena krom.greska bas…znaci sigurno 3.T nije bila do trombofilije ili bilo cega drugog…isto tako smatram da se vrlo vjerovatno kod mene svaki put radilo o krom.greskama….makar, drugi put se sve dobro razvijalo do 7 + 2, za razliku recimo od 3.puta kada je sve od pocetka kasnilo s razvitkom…
Mislim ima sto stvari koje mogu utjecati na negativan ishod….i meni su bili objasnjavali da je moguce da je krv pregusta i hranjive tvari ne dolaze do ploda…ali tako rano plod se hrani preko ZV, pa mi je to isto malo upitno…naime, meni je ovaj hematolog rekao da tek u 8 tt kada posteljica djelomicno preuzima funkciju, da tada even.moze biti trombifilija ili antifosfolipidni….a prije najcesce ne…makar, to je sve jako malo istrazeno…
Mislim super da ti je hematologica dala i andol….ja se slazem s tim da ako ne steti, a ne steti, da se preventivno apsolutno sve uvede…zato su meni uveli i duphastone, i utrogestan i estrofem i sve ostalo…
Prvi je bio u 10tj,a drugi u 6 tjednu. U prvom je utvredno da je prestalo kucat srce oko 8.tj i da nije bas plod odgovaro za te tjedne u kojem sam bila i to je to sto znam. A za drugi mi je gin utvrdio trudnocu s 5 tj i nista nije reko da nesto ne stima i za 5 dana prokrvarila… moze sve bit da ne kazem da je sigurno uzrok trombofilija ali ima puno tu cimbenika ocito. Malo je sve to istrazivano po mom misljenju. Pogotovo kad ti kazu mlada si imas vremena,to se svakoj drugoj dogada. Uzimaju nekako to kao da je sve normalno. Mogla bi dosta o ovoj temi sad pricat i iznosit svoje misljenje ali nekako bolje ne sad.Da i ja sam isto na duphastonima od pocetka trudnoce
Hm….glavno da se sad pikas i sve….i sve ce biti u redu. !
Hvala ti Mono! Vjerujem da hoce da! Isto i tebi zelim da sve bude uredu,i da se sto manje opterecujes
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Littleb,
Tnx !!
Ajde cure jedno trudnicko pitanje bas, haha, za promjenu !
Kako vi spavate u T?? Naime, meni je kao poceo trbuh rasti, ali malo tek..a cijeli zivot spavam na trbuhu bez jastuka...i sad me zanima, to ne znam jos hahah, da li i dalje nastavljam spavati na trbuhu dok vise bas necu moci radi trbuha?? Da li to utjece, pritisce ili sl dotok krvi....??? Jako mi je tesko spavati drukcije kad cijeli zivot spavam na trbuhu...
I ja sam cijeli zivot spavala na trbuhu a sada imam jastuk za dojenje i spavam na lijevom ili desnom boku s jastukom tim ispod glave i medu nogama..tesko mi je bilo na pocetku se priviknut mada mi polozaj odgovara..za protok pravilan kisika i svega mislim da se preporuca bas na lijevom boku spavati ali mislim da to vazi najvise zadnje tromjesecje
Lijevi bok. U trudnoci kasnije se preporuča samo lijevi bok. Meni bi pozlilo na leđima kad sam ležala a sad više ne mogu na trbuhu ležat. S desne strane je vena a venu kad stisne trbuh kolabira pa u srce doslovno ne dolazi krv... s lijeve strane je arterija, arterija ima jaku mišićnicu i neda se stisnut. Kupi si jastuk za trudnice pa se nekako smotaj u njega i nađi pozu.
Ja zaspim na ledjima a probudim se u svim varijantama, cak i na trbuhu iako imam vec trbuscic trudnicki. Ocito tijelu ne smeta jos. I u prvoj t bih zaspala na ledjima i probudila se svakako do polovic, od onda uglavnom samo ledja skroz do kraja, bokovi su mi koma bili, nikako mi nije pasalo
Littlebaby,
Daj mi molim te reci kako si skuzila taj prvi put ako si u 10.tj pobacila a rekli su da je srce prestalo kucat u 8tj? Jesi krvarila ili su ti na pregledu rekli?
Sortiraj odgovore
Najstariji