Honey na određeno sam 6 mjeseci. Ne znam oće mi produžiti ili ne.
Pošto sam na određeno, ja onda nemam pravo na onih 45 dana prije poroda???
Everything happens for a reason.
Ma imaš pravo na sve ako ti produže i na ništa ako ti ne produže...
Sranje. Al mislim da imaš pravo na sve ako si imala u zadnje dvije godine 18mj staža u prekinutom radnom odnosu, tako nešto...
Stigla beta! Znači danas mi je 375,5, prošlo je skoro točno 48h! Danas sam 4+3, to je ok ja se nadam? Ninochka, jel tako i tebi negdje bila drugi put? Zvala sam gin. dobila termin 24.10., za briseve a sestra je rekla da će vjerojatno i uvz raditi.
Onda mi se nije svidjelo to "vjerojatno" pa sam se lijepo naručila još privatno, dobila sam termin 19.10.
Cure koje ste bile, što se sve radi na prvom pregledu?
Vaginalni pregled i vaginalni ultrazvuk, cesto prije svega moraš piškit u čašicu gdje se provjerava ima li proteina u njemu. Dobiješ tri -četri uputnice. Vecinom za vadit krv. Možda ti napravi briseve…
E vidiš moj ginekolog je naopak, prvo će on briseve pa možda onda ultrazvuk... hahaha... zato ću ja još i kod privatnog, baš sam se sjetila da mi je sestrična (medicinska sestra) rekla kako mi savjetuje da idem privat jer je ovaj moj nemaran, budući da je znala da planiramo bebača... Neznam šta to znači nemaran, ali ne želim ni saznati !
Ja se isto napokon zvala ginekologa, za pocetak idem privatno, dobila sam termin sad u petak, tad cu biti 6 tjedana ravno. Mislite da je to okej? Stalno se mislim da ne idem prerano pregled, a s druge strane, htjela bih se uvjeriti da je sve u redu.
Ja idem sutra na pregled s 5+6. Znam da je rano, ali trebam cuti od ginekologa da sam trudna, trebam od njega cuti koja je procedura za dalje... Prva trudnoca pa sam izgubljena. Bas me briga, mogu ja doci njemu opet i za tjedan dana cuti jel srce kuca
Stigla beta! Znači danas mi je 375,5, prošlo je skoro točno 48h! Danas sam 4+3, to je ok ja se nadam? Ninochka, jel tako i tebi negdje bila drugi put? Zvala sam gin. dobila termin 24.10., za briseve a sestra je rekla da će vjerojatno i uvz raditi.
Onda mi se nije svidjelo to "vjerojatno" pa sam se lijepo naručila još privatno, dobila sam termin 19.10.
Cure koje ste bile, što se sve radi na prvom pregledu?
Da, i meni je na drugom vađenju bila slično kao i tebi ,367 je bila beta. Super honey! Bolje da smo to izvadile, sad smo mirnije. Sad čekamo taj prvi pregled... Meni pošto je kasnila ovulacija, bojim se da ću možda malo prerano uletit na UZV, sad 11.10.ali nema veze, ići ću ponovno kad bude trebalo. Bitno da sve bude dobro.
Ma zna srčeko kucat i od 5+5.
Ovo nisam znala! Ajde super! Onda možda i nije tako rano za moj pregled.
Ima netko baš super preporuku za otići privatno u Zg na taj prvi UZV? Ja jesam našla jednu ženskicu, čini mi se super , ima jako dobre ocjene i komentare na netu i kad sam pričala s njom činila se skroz pristupačna i normalna. To je dr Tadić. Jel netko bio kod nje možda, spada u područje oko kvatrića i maksimira,taj dio grada.
Ma zna srčeko kucat i od 5+5.
Ovo nisam znala! Ajde super! Onda možda i nije tako rano za moj pregled.
Ali ne mora značit da hoće. Tako da se nemojte prepast kad vam kažu da se nevidi nešto i sl. I ginekolozi znaju svašta izvalit s tim ranim trudnocama... Kad srce kuca onda im je tek malo jasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji