Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaaa12
    02. Listopad 2017. 17:02

Ninochka

Ima netko baš super preporuku za otići privatno u Zg na taj prvi UZV?

Ja sam bila na redovnim kontrolama kod dr. Snježane Belak na Trešnjevci. Osobno sam prezadovoljna i da sam ostala u Zagrebu sigurno bi i u trudnoći koji put otišla k njoj.

Ninnach
    02. Listopad 2017. 17:17

Tinaaa12

Ninochka

Ja sam bila na redovnim kontrolama kod dr. Snježane Belak na Trešnjevci. Osobno sam prezadovoljna i da sam ostala u Zagrebu sigurno bi i u trudnoći koji put otišla k njoj.

Hvala ti na preporuci!! 

02. Listopad 2017. 17:23

Osprey

Happiness

Ja se isto napokon zvala ginekologa, za pocetak idem privatno, dobila sam termin sad u petak, tad cu biti 6 tjedana ravno. Mislite da je to okej? Stalno se mislim da ne idem prerano pregled, a s druge strane, htjela bih se uvjeriti da je sve u redu.

Ja idem sutra na pregled s 5+6. Znam da je rano, ali trebam cuti od ginekologa da sam trudna, trebam od njega cuti koja je procedura za dalje… Prva trudnoca pa sam izgubljena. Bas me briga, mogu ja doci njemu opet i za tjedan dana cuti jel srce kuca

E tako je i meni, razumijemo se :) Javi sutra kako je proslo! 

little baby
    02. Listopad 2017. 17:24

Tinaaa12

Ninochka

Takoder preporucam dr.Snjezanu Belak! Divna zena,sve pohvale za nju! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

MiuMau
    02. Listopad 2017. 17:37

I ja potpisujem Belakicu, zena je predivna, kao doktorica i kao osoba... 👍👍👍 

kathryn
    02. Listopad 2017. 18:06

Ja cu ici u Polikliniku Cedar, dr.Magid Ayoub. Bila sam vec par puta kod njega i stvarno mi je super doktor. Bio je i najdoktor par godina za redom. Samo to treba uskladiti s poslom...da budem mirna!
    Ja sam svog muza uspjela iznenaditi..inace pred svaku mengu zna pitat kad trebam dobiti, al ja sam mu uvijek govorila da me ne ispituje jer mi s time samo dodatni stres stvara..haha, i taman prije nego je trebala doci mi se zaredala popodnevna smjena, dolazila doma oko 22:30 pa nije ni stigao nista pitati. U srijedu sam mu donjela kutijicu sa baby papucicama,a on bleso "sta je to? za kog je to? sta si trudna?" 

Ninnach
    02. Listopad 2017. 18:15

kathryn86

Ja cu ici u Polikliniku Cedar, dr.Magid Ayoub. Bila sam vec par puta kod njega i stvarno mi je super doktor. Bio je i najdoktor par godina za redom. Samo to treba uskladiti s poslom…da budem mirna!
    Ja sam svog muza uspjela iznenaditi..inace pred svaku mengu zna pitat kad trebam dobiti, al ja sam mu uvijek govorila da me ne ispituje jer mi s time samo dodatni stres stvara..haha, i taman prije nego je trebala doci mi se zaredala popodnevna smjena, dolazila doma oko 22:30 pa nije ni stigao nista pitati. U srijedu sam mu donjela kutijicu sa baby papucicama,a on bleso "sta je to? za kog je to? sta si trudna?"

Kako je to slatkoooooo! Baš si lijepo smislila! Tako nešto mm i ja planiramo prirediti za moje i njegove roditelje.. U kutijicu male papučice i zapakirati sve u poklon, eventualno još priložiti sliku s UZV a fore radi... Jer tek nakon uzv-a ćemo im priopćiti hehe. 

kathryn
    02. Listopad 2017. 18:22

Ninochka ja sam mislila za roditelje naruciti okvir sa slikom uzv, pa ispod tekst "uskoro stizem" , al je 200 kn prek stranice na faceu. Sad ili budem to sama napravila, al sam si jos razmisljala da narucim onak male flasice, stavim unutra neku rakijicu, svaka da ima posvetu (baka, deda, stric, ujak) isto "uskoro stizem"..pa ono...da s tim nazdrave zajedno kad se rodi! 

Ninnach
    02. Listopad 2017. 18:27

kathryn86

Ninochka ja sam mislila za roditelje naruciti okvir sa slikom uzv, pa ispod tekst "uskoro stizem" , al je 200 kn prek stranice na faceu. Sad ili budem to sama napravila, al sam si jos razmisljala da narucim onak male flasice, stavim unutra neku rakijicu, svaka da ima posvetu (baka, deda, stric, ujak) isto "uskoro stizem"..pa ono…da s tim nazdrave zajedno kad se rodi!

Ajme preeeedobroooooo! Ovo tvoje mi je genijalno! Ja priznajem nisam još toliko tražila po netu na koji sve način bi mogla obznaniti,ali vidim svega ima!! Ma samo da nam na pregledu kažu da je sve naj naj i da se možemo mrvicu opustiti i onda podijeliti lijepe vijesti:) 

• Elviramagistic
    02. Listopad 2017. 18:36

Tako sam ja mislila kupiti dvije bajke ili slikovnice male i unutra napisati nesto tipa za baku i djeda da mi citate kada dodem u tom i tom mjesecu ako ne uranim tako nekako ali na kraju sam bila tako uzbudena da smo samo odmah rekli da sam trudna :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.