Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ena @
    01. Listopad 2017. 22:41

Spavanje? 🤔 ja spavam NIKAKO! Na trbuhu vise nemogu (trbuh) a na ledima uopce nemogu ( boli guzica, kukovi i leda). Spavam na jednom boku do prvog pisanja, a nakon povratka u krevet na drugom itd. Spavam s jastukom za dojenje ( mm ga zove "decko" - di ti decko veceras? Decko opet spava s nama? Reci decku da ne dolazi na moju stranu kreveta! 🤣 _ugl navikava se na njega, mda ponekad ga zna i on zagrlit). MM hrce..al onako jakoo hrce, tako da se borim jos i s tim. Pusta me da odem prva u krevet i zaspim, a onda tek on. Inace za mene nema spavanja, a i tako spavam cvrsto do prvog pisanja, ostatak noci je mucenje.  Tako daaa.. kako spavamo u T??  🤣 oooodlicno!! 🤥😘

url=https://lilypie.com]

mono1111
    02. Listopad 2017. 01:45

Sve imate te jastuke za dojenje....nista, onda si to i ja moram kupiti 😂

little baby
    02. Listopad 2017. 07:04

Katuska99

little baby

mono1111

Littlebaby,
    U kojim tjednima su bila ta dva spontana? Da li se sve dobro razvijalo od odredjenog tjedna??
    Meni je zadnji put ustanovljena krom.greska bas…znaci sigurno 3.T nije bila do trombofilije ili bilo cega drugog…isto tako smatram da se vrlo vjerovatno kod mene svaki put radilo o krom.greskama….makar, drugi put se sve dobro razvijalo do 7 + 2, za razliku recimo od 3.puta kada je sve od pocetka kasnilo s razvitkom…
    Mislim ima sto stvari koje mogu utjecati na negativan ishod….i meni su bili objasnjavali da je moguce da je krv pregusta i hranjive tvari ne dolaze do ploda…ali tako rano plod se hrani preko ZV, pa mi je to isto malo upitno…naime, meni je ovaj hematolog rekao da tek u 8 tt kada posteljica djelomicno preuzima funkciju, da tada even.moze biti trombifilija ili antifosfolipidni….a prije najcesce ne…makar, to je sve jako malo istrazeno…
    Mislim super da ti je hematologica dala i andol….ja se slazem s tim da ako ne steti, a ne steti, da se preventivno apsolutno sve uvede…zato su meni uveli i duphastone, i utrogestan i estrofem i sve ostalo…

Prvi je bio u 10tj,a drugi u 6 tjednu. U prvom je utvredno da je prestalo kucat srce oko 8.tj i da nije bas plod odgovaro za te tjedne u kojem sam bila i to je to sto znam. A za drugi mi je gin utvrdio trudnocu s 5 tj i nista nije reko da nesto ne stima i za 5 dana prokrvarila… moze sve bit da ne kazem da je sigurno uzrok trombofilija ali ima puno tu cimbenika ocito. Malo je sve to istrazivano po mom misljenju. Pogotovo kad ti kazu mlada si imas vremena,to se svakoj drugoj dogada. Uzimaju nekako to kao da je sve normalno. Mogla bi dosta o ovoj temi sad pricat i iznosit svoje misljenje ali nekako bolje ne sad.Da i ja sam isto na duphastonima od pocetka trudnoce

Daj mi molim te reci kako si skuzila taj prvi put ako si u 10.tj pobacila a rekli su da je srce prestalo kucat u 8tj? Jesi krvarila ili su ti na pregledu rekli?

Bila sam 9+2 tada prvi put. A plod je odgovaro za 8+1 i kazu da je tada prestalo srce kucat. Krenula sam krvatit i po tom sam onda znala i onda na uzv je utvrdeno to sto su mi rekli 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

panda102
    02. Listopad 2017. 07:30

Jutro...ja jos nemam tih problema, spavam kako zelim. Ali malo sam se zabrinula, svi simptomi su nestali. Muka kad ih ima muka kad ih nema... Kad procitam o spontanom jos gore mi bude.Međutim ne mozemo da uticemo na to, pogotovo kad je prva trudnoca. 

02. Listopad 2017. 08:10

panda102

Jutro…ja jos nemam tih problema, spavam kako zelim. Ali malo sam se zabrinula, svi simptomi su nestali. Muka kad ih ima muka kad ih nema… Kad procitam o spontanom jos gore mi bude.Međutim ne mozemo da uticemo na to, pogotovo kad je prva trudnoca.

Panda, ne brini, puno simptoma je i u nasim glavama kad jako zelimo trudnocu jer detaljno pazimo na svaku sitnicu, ono napete ko puske, a sve to skupa je jako individualno i jako promjenjivo, iz dana u dan, tako da se opusti i vjeruj u sebe i svoju bebu... 

02. Listopad 2017. 08:15

Cure, kako ste provele vikend?
    Nama subota klasika, trznica, nabavka, neke sitnice po stanu, park, malo druzenja popodne. A zato smo jucer popodne kad je mala odspavala proveli dan na selu kod prijatelja koji su prosle godine iz centra preselili ma selo oko 45 min od zagreba. Ajme koji gust i uzivanje, i maloj i nama. Vratili se s gajbom buci raznih, jabukama, dunjama i vrecom spinata. A dragi i ja smo sinoc intenzivno razgovarali da i mi idemo iz grada, negdje na selo, obadvoje zagrizli za tu temu, tako da sve je moguce. 

Sofia88
    02. Listopad 2017. 08:30

Nemam ništa, sve je u redu samnom. Samo me svrbi. Kažu da je normalno. Inače sam mršavica i naglo mi se trbuh raširio, navečer izgledam ko u petom mjesecu. Radim već mjesec dana. Prije dva tjedna rekla sam šefu da sam trudna. Nije mi još čestitao. Nije baš presretan. Kaže pričekaj da pričam s ndležnimaa. Evo još čekam. 😂😂

Everything happens for a reason.

ikyri
    02. Listopad 2017. 08:37

Ja sam izvan grada... Imam okucnice više nego što mi treba. Imam pse i mačka i svašta... 
    Ako imaš ugovor na neodređeno nema on šta. Naravni da nisu sretni. 
    Maloj mi izbijaju dvije trojkice... lupala me cijelu noć i plakala. 
    Muči me što se za čas uspušem i jedva uspijem nešto napravit i moram se leć. Sad bi baš voljela s malom se šetat i uzivat.

ikyri
    02. Listopad 2017. 08:43

Jedva čekam...još 8 dana do pregleda da mi potvrdi spol. Moram sobicu uređivat... i moram kupit slike za stan ... okvire da napokon stavim neke naše slike... 
    Ako to sad ne napravim necu ni uspjet kasnije.

02. Listopad 2017. 08:48

Mi smo u sirem centru, u stanu, super mi je sto imam tramvaj na par minuta, trznica na 10, vrtic mi je ulicu dalje, a sve nam je to bilo savrseno dok smo bili solo, sad nekako gledamo u drugom pravcu, radje bi dvoriste i selo i mali vrt i vocnjak. Inace smo dosta u prirodi, al to sve moras sjest u auto il na bicikle pa otic negdje. A ovo jucer nas je odusevilo, oni su odselili zbog njegovog zdravlja prosle godine, a inace su oboje gradska djeca, uredski poslovi, al su se jednostavno pronasli i preporodili. Pravu malu oazu su si stvorili. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.