Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    02. Listopad 2017. 13:38

Ninochka super za betu! Ja idem tek 19.10 na prvi uzv,al mislim da cu otici prije pvt jer idem na svadbu za 2 tjedna,pa cisto da se smirim i uvjerim da je sve ok! 
    Jel koja od vas uzasno zedna?? Znaci ja pijem po 4L vode dnevno,stalno sam zedna, a onda i stalno idem na wc! Znaci nosam sa sobom ne 0.5L vode, nego 1.5L! 

Ninnach
    02. Listopad 2017. 13:43

ikyri

Ninochka

ikyri

Ninochka

Evo stigao moj nalaz, beta 1440.4!! Baš sam sretna i sad se nadam da će mi dr potvrditi trudnoću, jer još nije. :/ sutra joj nosim nalaz poslijepodne, pa ću vidjeti šta će mi reći.

Koliko ti je bila u petak?

Bila je 367 u petak ujutro, danas oko 11h 1440.zašto pitaš? misliš da nešto ne štima? Dobro, meni se činila malo velika ali po tablicama još je u okvirima normalnog…

Je je u 3 dana ti naraste kao za 4 dana ali to je sve ok. Kažu da višu betu imaju curice… a mogu uvijek bit blizanci iako mislim da bi onda i prva beta bila nešto viša.

Joooj, hvala ti ikyri! ma samo nek bude bebica živa i zdrava, nema veze cura ili dečko, iako postoji jedna zanimljiva pričica.... mm i ja,  kad smo se tek upoznali, bili smo samo prijatelji... I tako počnemo mi pričati o tome kad bi imali dijete da li bi radije curicu ili dečka, u isti glas ispalimo curica! Ali najbolji dio je, kad sam pitala, imaš već ime? I mi u isti glas ispalimo isto ime... I eto nas sad, iz prijateljstva ušli u brak i čekamo svoju bebu, a potajno se nadamo jednoj princezi... Za koju već imamo ime od davnih dana:)) 

• Elviramagistic
    02. Listopad 2017. 13:50

Nina supeer je beta :)))) tako sam i ja jako zeljela princezu i princeza je :))))
    Kathyrin ja cijelog zivota pijem puno punoo vode a sada jos i vise..cijeli dan pijem i pisam i u noci kad se probudim i idem piskit opet i pijem..hahhaha :)

panda102
    02. Listopad 2017. 13:51

NINO  Čestitam. Da li si izabrala ginekologinju? nisam u toku.
    Kathryn i ja bih otisla privatno, jer cu 27.10.kod svojih a do tada necu biti na pregledu, kako cu putovati 400km a ne znam jel sve uredu...a sad sam gledala u krugu od 40km nema privatne ginekoloske ordinacije... 

Ninnach
    02. Listopad 2017. 13:57

kathryn86

Ninochka super za betu! Ja idem tek 19.10 na prvi uzv,al mislim da cu otici prije pvt jer idem na svadbu za 2 tjedna,pa cisto da se smirim i uvjerim da je sve ok!
    Jel koja od vas uzasno zedna?? Znaci ja pijem po 4L vode dnevno,stalno sam zedna, a onda i stalno idem na wc! Znaci nosam sa sobom ne 0.5L vode, nego 1.5L!l

To sam baš ja htjela pitati... Pijem užasno puno vode, ali baš vode, ne sok. I paše mi kao nikad. Još uvijek mi se temp drži na 37. Čitala sam da je to normalno. Stalno idem na wc, svako malo, a noću se probudim žedna i moram naravno na wc, pa me uhvati nesanica i ne mogu spavati. Jučer smo bili na rođendanu, a ono pola gostiju okorijeli pušači, a meni muka od dima cigarete, svako malo sam se ustajala od stola i išla na zrak. Još nikome nismo rekli, mislim da ćemo tek nakon prvog UZV. Cure, Kathryn, Honey i Panda, kad ste vi mislile objavit sretnu vijest? 

mono1111
    02. Listopad 2017. 13:58

Ninochka,
    Beta ti je super ! Ona se dupla svakih 36 do 48 h, najcesce se dupla i manje od 48 h...
    Meni je vrijeme duplanja bilo 30 h samo !!! Naravno da sam se brinula da li je to ok beta, svi su mi rekli da je, tako da ne brini.
    Kathryn,
    Pazi !! Ako sad odjednom pijes puno vode, mozda je secer povisen...daj si provjeri guk nataste za svaki slucaj ! Ja sam u prvoj T pila kao nenormalna, naravno da tad nitko mi nije rekao da vadim guk, vjerovatno nije bilo do toga, jer sam kasnije vadila ogtt i sve je bilo ok....vjerovatno ti organizam samo trazi vise...sto je super ! Ali provjeri za svaki slucaj.

Ninnach
    02. Listopad 2017. 13:59

panda102

NINOČestitam. Da li si izabrala ginekologinju? nisam u toku.
    Kathryn i ja bih otisla privatno, jer cu 27.10.kod svojih a do tada necu biti na pregledu, kako cu putovati 400km a ne znam jel sve uredu…a sad sam gledala u krugu od 40km nema privatne ginekoloske ordinacije…

Nisam još, navodno ima neki dr Wahid na krugama..... Zna netko nešto o njemu? Njega sam mislila kontaktirati...

panda102
    02. Listopad 2017. 14:06

Pa recimo ja bih rekla mami tad kad budemo isli, tj.27.10. ako bi bilo sve uredu. Jer mi je glupo poslije da joj kazem preko telefona, skajpa, vibera jer necemo dole do nove godine. Muzu sam rekla plakao je ko novorođenče... ahahhaha strasno je bilo :D 

kathryn
    02. Listopad 2017. 14:17

Mi smo planirali sutiti do 3.mj,al mi je nekak dugo cekat! A mm ima rodendan 26.10 pa mislim da cemo tad reci roditeljima,jer znamo da nece posumnjati prije kad ih pozovemo! A planiram da im napravim iznenadenje,da imaju uspomenu jer ce i mojima i njegovima ovo biti prvo unuce! 
    Mono hvala na savjetu,otici cu do svoje opce dr i nju trazit uputnicu,da to pregledam prije pregleda kod gin!

mono1111
    02. Listopad 2017. 14:17

Ninochka,
    On ti nema uzv, slati ce te u bolnicu onda....
    Pall i Herman na Srednjacima primaju...imaju prilicno super aparaturu !
    Ikyri,
    Ti sigurno znas??! Sto znaci hemoliziran?? Sad su mi poslali iz laba mail da ponobno dodjem vaditi krv za neke pretrage...ovo sto sam dns cekala satima !! I to je valjda samo ta jedna epruveta...a ostalo je tek kasnije gotovo..mozda ni druge epruvete tj.serumi nisu dobri???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.