Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    02. Listopad 2017. 14:20

panda102

Pa recimo ja bih rekla mami tad kad budemo isli, tj.27.10. ako bi bilo sve uredu. Jer mi je glupo poslije da joj kazem preko telefona, skajpa, vibera jer necemo dole do nove godine. Muzu sam rekla plakao je ko novorođenče… ahahhaha strasno je bilo :D

Hahahaha ajme meni... blago se toj bebi koliko je samo željena. Jučer me muž onako tiho upitao...Mi cemo bit ok s dvoje dijece? S prvim se on nije brinuo...nije vidio sve brige i obaveze... Ja sam ih vidjela i mislila sam da je to nešto strašno. Sad ja znam da je to sasvim ok i da sam sretnija kao mama... a on je sad sav izvan sebe... sad zna što nas čeka x2.

Honey
    02. Listopad 2017. 14:20

Majko moja mila, dok sam ja pročitala svih 10 stranica... Nakon prvih 5 sam imala osjećaj da sam završila medicinu, a od zadnjih 5 sam pohvatala samo tajice iz lidla hahaha, moram onda i ja po jedne  
    Mono i little baby sretno vam na vađenju svih tih nalaza, žao mi je kad čitam što sve prolazite i uvijek ste mi u molitvama da i vi i vaše bebice budete do kraja super. I slažem se sa kaktus, vjerujte u sebe i svoje bebe!
    Sofia šta tvoj šef misli pod mora vidjet šta će reć nadležni?!? A šta bi trebali reć...bože sačuvaj.
    Panda i Osprey, meni su isto svi simptomi nestali, ali mislim da je to normalno. Bitno da se dobro osjećate i da nemate neke oštre bolove i obilna krvarenja. Rekla bi prije da trebamo uživati dok još nemamo simptome
    Kaktus ja sam subotu provela u peglanju i kuhanju, i odmaranju jer sam bila nakon svakog koraka UŽASNO umorna, a dragi je kosio 500m2 dvorišta i još 500m2 zemlje koje imamo pored. Navečer smo se zaletili u kino, a inače se natrpam nachosa, sad ih nisam htjela ni pomirisati. Ja te razumijem što se tiće života u prirodi, mi smo na selu blizu Samobora, čak malo na povišenom, i preporodila sam se jer smo iz stana došli u kuću sa okućnicom. Stvarno je predivno, ali ima i posla oko održavanja :) al se za gušt isplati! Nedjelju smo prošetali 6km i baš mi je odgovaralo, ručak doma, popodnevni spavanac, kolač u gradu, poslije film iz videoteke, ma uživancija! Samo da ostane ovako lipo vrijeme! Kathryn ja isto pijem vodu kao nikad tako da bez bočice ne idem nigdje, a toliko i pišam. Prošla noć je bila prva da sam se ko čovjek naspavala. inače me neka nesanica mučila. Eto, čekam još nalaz bete! Ninochka, tvoj je super, još jednom čestitam! Dragi i ja smo se dogovorili da ćemo tek u 12tt objavit, ako izdržimo do tada :)

Honey
    02. Listopad 2017. 14:24

Naravno da ste uspjele napisati stranicu dok sam ja svoj post, hahahahhaha

Honey
    02. Listopad 2017. 14:33

Stigla beta! Znači danas mi je 375,5, prošlo je skoro točno 48h! Danas sam 4+3, to je ok ja se nadam? Ninochka, jel tako i tebi negdje bila drugi put? Zvala sam gin. dobila termin 24.10., za briseve a sestra je rekla da će vjerojatno i uvz raditi.
    Onda mi se nije svidjelo to "vjerojatno" pa sam se lijepo naručila još privatno, dobila sam termin 19.10.
    Cure koje ste bile, što se sve radi na prvom pregledu?

ikyri
    02. Listopad 2017. 14:47

Honey

Stigla beta! Znači danas mi je 375,5, prošlo je skoro točno 48h! Danas sam 4+3, to je ok ja se nadam? Ninochka, jel tako i tebi negdje bila drugi put? Zvala sam gin. dobila termin 24.10., za briseve a sestra je rekla da će vjerojatno i uvz raditi.
    Onda mi se nije svidjelo to "vjerojatno" pa sam se lijepo naručila još privatno, dobila sam termin 19.10.
    Cure koje ste bile, što se sve radi na prvom pregledu?

Vaginalni pregled i vaginalni ultrazvuk, cesto prije svega moraš piškit u čašicu gdje se provjerava ima li proteina u njemu. Dobiješ tri -četri uputnice. Vecinom za vadit krv. Možda ti napravi briseve... 

panda102
    02. Listopad 2017. 14:53

Ikyri ja sam narucena u 15.sati. Kaze da cu te pretrage morati raditi sutradan, vjerovatno jer laboratorij ne radi popodne, pojma nemam sta je s tim mislila.

02. Listopad 2017. 14:53

Ja se isto napokon zvala ginekologa, za pocetak idem privatno, dobila sam termin sad u petak, tad cu biti 6 tjedana ravno. Mislite da je to okej? Stalno se mislim da ne idem prerano pregled, a s druge strane, htjela bih se uvjeriti da je sve u redu. 

MiuMau
    02. Listopad 2017. 14:54

Ninochka ja sam bila kod Wahida, bio mi je ok, al upravo zato jer nije imao uzv sam se prebacila... iako mi je sestra kad sam dosla po papire rekla da su u postupku nabavljanja uzv, tak da moze bit da ga sad ipak ima... odi tam pa pitaj, najbolje...
    Ajme curke kak sam ljubomorna na sve vas koje mozete objavit trudnocu... mi kad smo poceli radit na bebi prevalili smo sve jedan video na netu vezano za objave, a ja sam se najvise veselila tome kako cu muza iznenaditi jedan mjesec... no na kraju smo zavrsili u postupku tak su svi znali kad mi je menga, punkcija, transfer i beta... mjesta iznenadenju, nulaaa... 

ikyri
    02. Listopad 2017. 14:55

panda102

Ikyri ja sam narucena u 15.sati. Kaze da cu te pretrage morati raditi sutradan, vjerovatno jer laboratorij ne radi popodne, pojma nemam sta je s tim mislila.

Ma nisu te pretrage hitne toliko. Ja sam ih radila nakon 7 dana kad sam imala vremena.

ikyri
    02. Listopad 2017. 14:56

Happiness

Ja se isto napokon zvala ginekologa, za pocetak idem privatno, dobila sam termin sad u petak, tad cu biti 6 tjedana ravno. Mislite da je to okej? Stalno se mislim da ne idem prerano pregled, a s druge strane, htjela bih se uvjeriti da je sve u redu.

E 6tj je granica...Može i nemora kucat srce...ako ne kuca ces se jako zabrinut jer bi kao trebalo. Ali ako je trudnoca koji dan mlađa nece kucat. Pa ti vidi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.