Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Listopad 2017. 08:49

Cure,
    Sto se tice simptoma, ja sam ih ovaj put vise puta gubila...a pogotovo kad bi prokrvarila, znaci ni jedan simptom nisam imala....to je stvarno sve psihicki, sto vise ispitujemo, to sve manje simptoma imamo ili nestanu odjednom...
    Ja sam pogotovo bila u strahu zbog toga, radi predhodnih puta...pogotovo kod 2.T kad se jednostavno vise nisam osjecala T....i zato sam i ovaj put strahovala....
    Svi pricate o tajicama...ja nisam nista u Lidlu kupila jer sam nedavno kupila jedne trudnicke u HM, i prijateljica mi je dala jedne super T hlace i dva para tajica...tako da...mislim da si ne trebam vise nista kupovati...imam puno haljina zimskih koje volim nositi pa planiram provesti zimu u tome🤗

02. Listopad 2017. 08:53

ikyri

Jedva čekam…još 8 dana do pregleda da mi potvrdi spol. Moram sobicu uređivat… i moram kupit slike za stan … okvire da napokon stavim neke naše slike…
    Ako to sad ne napravim necu ni uspjet kasnije.

Sobicu za malu? Nju ces preselit a beba k vama?
    Mi imamo sobicu, fali malo detalja i zavjese i tepih, tamo zna popodne spavat, a ponoci je kod nas u kinderbetu

ikyri
    02. Listopad 2017. 09:06

kaktus

ikyri

Jedva čekam…još 8 dana do pregleda da mi potvrdi spol. Moram sobicu uređivat… i moram kupit slike za stan … okvire da napokon stavim neke naše slike…
    Ako to sad ne napravim necu ni uspjet kasnije.

Sobicu za malu? Nju ces preselit a beba k vama?
    Mi imamo sobicu, fali malo detalja i zavjese i tepih, tamo zna popodne spavat, a ponoci je kod nas u kinderbetu

Sobicu cu osposobit da moze muz s malom spavat. 
    Fale mi ormari za robicu igračke police za slikovnice  itd. Imam komodu krevetic itd... Mala stalno spava s nama i kad se budi puno je teško. A barem na početku dok ne uhvatim kakav ritam da imamo opcije neke. I neda mi se kupovat dva krevetica za bebe. Preselit cu curku u krevet. 

ikyri
    02. Listopad 2017. 09:07

mono1111

Cure,
    Sto se tice simptoma, ja sam ih ovaj put vise puta gubila…a pogotovo kad bi prokrvarila, znaci ni jedan simptom nisam imala….to je stvarno sve psihicki, sto vise ispitujemo, to sve manje simptoma imamo ili nestanu odjednom…
    Ja sam pogotovo bila u strahu zbog toga, radi predhodnih puta…pogotovo kod 2.T kad se jednostavno vise nisam osjecala T….i zato sam i ovaj put strahovala….
    Svi pricate o tajicama…ja nisam nista u Lidlu kupila jer sam nedavno kupila jedne trudnicke u HM, i prijateljica mi je dala jedne super T hlace i dva para tajica…tako da…mislim da si ne trebam vise nista kupovati…imam puno haljina zimskih koje volim nositi pa planiram provesti zimu u tome🤗

Ja sam u trudnickoj odjeci bila oko 6mj nakon poroda. Grozno ali istinito. Sve ostalo mi je smetalo.

• Osprey
    02. Listopad 2017. 09:12

panda102

Jutro…ja jos nemam tih problema, spavam kako zelim. Ali malo sam se zabrinula, svi simptomi su nestali. Muka kad ih ima muka kad ih nema… Kad procitam o spontanom jos gore mi bude.Međutim ne mozemo da uticemo na to, pogotovo kad je prva trudnoca.

Ja isto nemam nikakvih simptoma, osim kaj cesto idem piskiti, ali i puno vise pijem vode nego prije pa je to normalno. Pa sam se isto malo zabrinula. Sutra idem na prvi pregled, nadam se samo dobrim vijestima :) Inace sam tek 5+5. 

panda102
    02. Listopad 2017. 09:13

U subotu je mm radio, ja ne radim subote, ali opet sam se probudila u pola 7... glupa navika. Popodne smo pravili malo zimnice, pa išli u šetnju. Ništa posebno. Jučer nismo ništa pametno radili hhahaha iskreno....ikyri super ideja haha ipak se moraš nekako organizovati, jer nećete niko spavati ako ne osmisliš dobro. 

panda102
    02. Listopad 2017. 09:19

Osprey ja isto idem na wc svaki sat vremena. Ma ni ne znam sta se desava u meni hehehe nek bude sta ce bit :) sretno na pregledu

Ninnach
    02. Listopad 2017. 11:20

Bok cure, evo ja se upravo vraćam iz grada, vadila svoju betu ponovno. Nadam se da će bit u redu i da me dr neće više slati ponovno. Javim vam rezultate.  Panda, ja također često idem na wc, i zna mi biti mučno ali bez povraćanja, i tako nešto se javi, nešto nestane. Preko vikenda me ulovila nesanica pa sam se budila svake noći u 4 ujutro, onda samo tako budna ležim i čekam jutro...koma, a prije koji tjedan sam spavala po cijele dane! 

Ninnach
    02. Listopad 2017. 11:21

Honey, sretno danas s nalazima iako uopće ne sumnjam u ništa, sve će ti bit baš kako treba:) 

Katuska99
    02. Listopad 2017. 12:12

Daj mi molim te reci kako si skuzila taj prvi put ako si u 10.tj pobacila a rekli su da je srce prestalo kucat u 8tj? Jesi krvarila ili su ti na pregledu rekli?

Bila sam 9+2 tada prvi put. A plod je odgovaro za 8+1 i kazu da je tada prestalo srce kucat. Krenula sam krvatit i po tom sam onda znala i onda na uzv je utvrdeno to sto su mi rekli

Mene strah cim cujem takvo nesto, jer ja sam imala zadnju m 30.6.znaci bila bi sad 13+2, ali ja sam 11+2 jer mi ciklus inace kasni 2 tj, tako i cijeli razvoj bebe. I sad zadnje sto znam da je srceko prokucalo, i jos cekam novi pregled i ludim doma dal je sve ok. Bas jer me strah sto mi tako kasni taj razvoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.