Curke jel vas svrbi trbuh, grudi, leđa? Ja ću izludit. Mažem se svaki dan ko luda ali eto svejedno. Znam da raste pupa i zato svrbi ali po noći se probudim i češkam se
Everything happens for a reason.
Od sperija i jajne stanice stvaramo bebu od cca 3500g. Što bi moglo ic po zlu? 🙄
Ja sam po cijele dane u tajicama iz Lidla. Moram pogledat je li još ih ostalo. Po kuci su mi zaista najbolja stvar. Čak spavam u njima jer su mi preudobne…
Pravi si lidlich
Curke jel vas svrbi trbuh, grudi, leđa? Ja ću izludit. Mažem se svaki dan ko luda ali eto svejedno. Znam da raste pupa i zato svrbi ali po noći se probudim i češkam se
Jel pijes dosta vode? Probaj cisto bademovo ulje navecer iza tusiranja, fino omeksa i nahrani kozu, a nema stetnih sastojaka sto je meni jako bitno u trudnoci, imala sam bas griznju savjesti ako sam pupu mazala nekom kemijom.
Joj Mono,bolje da nisam ovo za protoke procitala. Sad si me dala u razmisljanje jos vise. Ja se isto pikam i na andolima sam radi trombofilije. Nadam se da ce imat to u vidu napravit onda,budem ih bas pitala na slijedecem pregledu kad cu ic
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
LittleG,
Jako si me razveselila svojim postom !!! Neopisivo mi je drago kad mi javis / javite, s kojima sam tipkala prije !!! Znam da brige nikad ne prestaju, a pogotovo kod mene, haha...i ja tebi velikuuuu pusu saljemmmmm !!!!❤❤❤
Ikyri,
Ja cak vise ne citam nista na netu....sve sam jos prije procitala i ne mogu si izbiti iz glave neke stvari...znam da je bolje da nisam prije nista citala, ali kad znam nesto o svemu tome onda mi je lakse jer kao dovodim sve u neke kontrolirane uvjete....
Tj.u tom.slucaju mogu cesce na uzv ici, pitati za protoke i sl...jer sam sigurna da neki dokt.uopce ne gledaju protoke....!
Jedva cekam ici kod Kosaaaaaaa !! Stvarno se nadam da ce mi sve objasniti i da cu mirna otici...i dalje sam u ne znanju otisla s ovog uzv u srijedu jer mi nije rekla dokt.da li su one neke zile kroz pupkovinu prisutne sve...
Cure koje ste kao ja, hahah, bolje da ne citate moje postove..😱, ali ovo pisem u nadi da ce nekome mozda pomoci...ja sam isto puno toga naucila preko foruma jos prije, sto nisam znala....i stvarno mi je u jednu ruku lakse !!
Sve bi dala da mi je ovo prva T, i da nista ne znam...i da mogu uzivati,.pogotovo nakon 12 tt...!
Hvalaaa cure na podrsci !!
Littlebaby,
Daj mi pls reci radi cega se tocno pikas heparinom?? I od koliko jedinica??
Sigurna sam da protoke ne gleda nitko prije 12 tt jer se plod hrani preko ZV, tek kad se posteljica razvije do kraja u 12 tt bi se kakti po meni trebalo gledati...tako da ne brini...ti si sad,.koliko vidim 9 tt i nema panike...ali pitaj za ubuduce...
Da li si vadila neke pretrage ili ces vaditi nesto radi heparina?? Sad u T mislim?? Koagulogram ili sl? Gdje se vodis??
Ikyri ista situacija i sa mnom i tajicama iz lidla..preudobne su..samo sta ja ne spavam u njima..kod mene ih vise nije bilo..sad mi je krivo sta ih nisam barem 3,4 uzela..
Mono, mislis na dvije arterije i venu u pupcanoj? Meni je nekidan na uzv rekla moja dr da je pupkovina pretanka i da se jos ne kuzi, tj i kad upali color dopler da je toliko tanko da ne moze raspoznat jesu dvije arterije, s obzirom i da su zile same od sebe unutra malo isfrkane. Da cemo to iduci put detaljno. Pa tako da mozda nisu nista spominjali jer isto tako ne vide jos sa sigurnoscu
Pikam se fragminima od 5000,i andol od 100 uzimam. Imala sam dva spontana i nakom drugog kad sam radila neke pretrage sve je uredu bilo osim te trombofilije koju su mi otkrili. S tim da imam izmedu ta dva spontana jednu urednu trudnocu. Hematolog smatra da nakom dva spontana i ove vrste mutacije koju imam PAI-1(4G/5G) homozigot 4G trebam uzimat fragmin do kraja trudnoce a andol do 35 tj. Tako oni daju njihovim trudnicama.Vadim sad krv dva tjedna za redom pa onda jednom mjesecno da se vidi kolko se krv razrjeduje i sve ostalo. Sad prosli tjedan nalazi su bili super,nadam se da ce i dalje biti dobri i da nece biti problema. A trudnocu vodim u Vinogradskoj
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Prerano je ja mislim za cholestaze i sl... Ali pogledaj malo ako su ti bjeloočnice malo žute i sl? Taj svrbež pogotovi ako je po noci treba malo provjerit razinu bilirubina.
Mono možda ti pomogne ako naučiš sve. Uzmi knjigu i udri po ginekologiji. Kad vidiš što sve postoji mozak će ti se ugasit u obrani od previše toga! Hahha
Sortiraj odgovore
Najstariji