Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    30. Rujan 2017. 21:38

Dok beba dobro napreduje itd... i protoci i sve je ok. 

• Elviramagistic
    30. Rujan 2017. 22:38

I meni je dopler jos na vaginalnom ukljucio osmah na pocetku da vidi prokrvljenost..ako cws ti biti sigurnija odi da se ranije provjerava..ja o tim nekim stvarima nisam uopce razmisljala..kao o prokrvljenosti ili recimo kolicini plodne vode..to sam tek.jucer pocela nakon sta sam procitala na nalazu od uzv da pise da ima dovoljno plodne vode..samo vise stvari o kojima cu brinuti..bolje da nista ne znam

ikyri
    30. Rujan 2017. 22:48

Ajde curke malo vjerujte doktorima. Vi odradite svoj dio...vitamini,fina klopa, puno sna, malo stresa a ostalo ce oni provjeravat. Nije se moguće brinut za sve... Laku noć 

mono1111
    30. Rujan 2017. 23:02

Svakako cu ici dodatno provjeravati protoke.
    Ipak ja imam trombofiliju.

• Elviramagistic
    30. Rujan 2017. 23:08

Voljela bih kad bi to bilo tako lako ali mozak ne mogu iskljuciti..na zalost..i ovo mi je prva trudnoca i nisam imala losih iskustva od prije tako da mono ja ne znam kakva bi tek ja bila da sam na tvojem mjestu tako da si ti za mene super i super se nosis s tim svim..a mozda i jesam takva jer je to prva trudnoca i ne znam sta je normalno sta nije i imam taj internet i same gluposti na njemu..mislim da je zenama prije u neku ruku bilo teze ali i u neku lakse jer nije bilo toliko informacija i nisu citale gluposti kao mi..a sad sam se raspisala s brda s dola..mislim da je i meni vrijeme za spavanje..laku noc 😚

mono1111
    30. Rujan 2017. 23:19

Elviramagistic

Voljela bih kad bi to bilo tako lako ali mozak ne mogu iskljuciti..na zalost..i ovo mi je prva trudnoca i nisam imala losih iskustva od prije tako da mono ja ne znam kakva bi tek ja bila da sam na tvojem mjestu tako da si ti za mene super i super se nosis s tim svim..a mozda i jesam takva jer je to prva trudnoca i ne znam sta je normalno sta nije i imam taj internet i same gluposti na njemu..mislim da je zenama prije u neku ruku bilo teze ali i u neku lakse jer nije bilo toliko informacija i nisu citale gluposti kao mi..a sad sam se raspisala s brda s dola..mislim da je i meni vrijeme za spavanje..laku noc 😚

U potpunosti se slazem ! Ja non stop razmisljam o takvim stvarima, a sto je najgore i sanjam po noci...sinoc sam te protoke sanjala....a da ne pricam koliko sam u ovoj T puta sanjala da sam imala opet spontani ili da sam prokrvarila....
    Ja se u T nikako necu moci opustiti, nego jednostavno samo moram izgurati i odbrojavati dane do poroda ! Drugo ne mogu !
    Lakuu noc curee !

LittleG
    01. Listopad 2017. 04:31

Drage moje, ja evo i dalje ponekad navratim među trudnice. Mono mi se od ranije tipkamo tu i jako mi je drago zbog tebe, zbog tebe zapravo najčešće i navratim i šaljem dobre vibracije. Želim vam samo reći da je razumljivo da se sve brinete. I ja sam, zbog svega, od početka (krvarenja), tijekom daljnjeg tijeka trudnoće (iscjedak, nalazi krvi na viruse tipa toxo, količine plodne vode, umišljeno curenje plodne vode, strah razvija li se beba dobro, premirna beba... . I da ne nabrajam). U konačnici kada je uistinu došlo do otjecanja plodne vode u 37+3 znala sam da je to to... Shvatila sam koliko sam vremena najljepšeg razdoblja života (osim majčinstva) provela brinući se umjesto uživajući. Meni je ta moja prva i jedina  trudnoća bila sve samo ne blaženo stanje, mada realni problem nije nikada postojao. Rekla bih vam da se opustite, uživate, ali znam da nećete, nisam ni ja....a još sam zdravstvene struke... Ne znam je li to plus ili minus... Jer svašta čuješ i vidiš i u školi o tijekom rada. I sada, kada sam rodila svoje sunce.... Nisam ništa pametnija. Osluškujem, promatram, brinem, googlam naravno... Opuštena opet nisam. Zato divim se onima koje jesu....Drage moje žene valjda smo tako programirane na sto postotnu brigu. Jedan od dokaza je što evo tipkam u ovo doba umjesto da spavam uz mog malenoga. Sretno svima, Mono tebi pusa... Sorry na ovom duljem postu... Morala sam

01. Listopad 2017. 07:56

Draga mono, kod kosa si u super rukama, bila sam u prvoj t jer moja gin nesto nije dobro vidjela, na kraju sve super bilo kod njega. Djeluje toliko umirujuce da poslje stvarno imas drzgaciji pogled na sve
    A ostale cure, pogotovo vi kojima je prva t i niste imale problema, vjerujte u sebe i svoje bebe i budite svjesne da je ipak najveci broj trudnoca fizioloski i da se iz velike vecine radjaju potpuno zdrave bebe. Nije svaka bol i svaki simptom odmah patologija, prolazite kroz najvecu zivotnu promjenu i probajte uzivat i opustit se. 

ikyri
    01. Listopad 2017. 09:36

Ma najbolje ne čitate ništa. Ja sam sigurna da je sve izvan moje kontrole. Treba samo malo srece.

ikyri
    01. Listopad 2017. 10:02

Od sperija i jajne stanice stvaramo bebu od cca 3500g. Što bi moglo ic po zlu? 🙄
     Ja sam po cijele dane u tajicama iz Lidla. Moram pogledat je li još ih ostalo. Po kuci su mi zaista najbolja stvar. Čak spavam u njima jer su mi preudobne... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.