Kathryn jucer kad sam se vozila koliko sam svadbi vidjela, bas sam mislila o tebi. Drago mi je da ste dobro prosli i da nitko nije skuzio draga! I jos se vise veselim sto smo evo sada skupa na ovoj temi, bogme je bilo plusica skoro dan za danom hehe Mono hvala ti sto si nas bodrila i savjetovala cijelo vrijeme, posebno mi je drago da smo tu na temi koju si ti otvorila
Curke vec smo se tamo citale..dobrodosle :))
Honey beta je supac meni je sa 4+2 bila 136,4 :)
Ma Ikyri skroz si u pravu.. Totalno su danas na cijeni krive vrijednosti. Ja se nadam da cu uspjet svoju djecu otrgnut od takvih misljenja koja danas nazalost roditelji maloj djeci usaduju.. Trudit cu se usmjerit ih da budu svoji i da nemaju predrasuda. Kako vec imam jedno dijete skuzila sam kako se mame danas vole natjecati cije je bolje, ljepse, tko ima bolja kolica tko je koga ljepse obukao i slicne gluposti.. umjesto da puste djecu da budu djeca. Sve takve stvari se uce doma tako da nazalost ovo drustvo je totalno sjebano.. Samo to da se dan danas radpravlja o ustasama i partizanima dovoljno govori koliko smo jadna nacija..
Uh jučer su me svekrva ubila. Moja djeca su s godinu i pol išla na tutu i pričala normalno. Možda joj se ne sviđa što kuhaš pa zato ne jede. Treba pričat s dijetetom kako ce naučit. Ona pasivna agresija za koju si ti kriv što tvoje svršeno zdravo dijete od godinu i pol nije završilo fakultet. A mame međusobno baš znaju bit uzasne…I to grozno pogodi novopečenu mamu..jer su pune ideja i savjeta koji su užasni a 100% su sigurne u sve… a jako su glupe. Normalna mama zna svoju bebu i nece bit sigurna u ništa…niti se kunut u neki proizvod 100%… nece ic 10 dana nakon poroda na frizuru i nece pricat o sebi osim ako ne govori o svojoj cici i sl… vec ce joj skoro svaka recenica bit o bebi. Kolica nece pogledat više …samo bebe u kolicima. Nosit ce sa sobom u prvu šetnju skoro putnu torbu i to je sasvim ok.
Citas mi misli, svaka ti je na mjestu...
Ja isto nosam imala problema s komplikacijama, ni sad ni prvi put, al kod mene je radno mjesto presudno tako da je doktorica samo rekla okej, dodji otvorit bolovanje kad ti bude pasalo.
Nove cure, zelim vam uredne trudnoce u kojima cete uzivat. Dobrodosle.
Da Mono, imamo istog socijalca, tebi i jednoj mojoj kolegici nije htio dati, meni je vjerojatno zbig ivf i hipera pisao odma, inace bi se i ja navlacila s tim...
Ne znam tko rece donat mg, meni ne p
Odeeee
Uglavnom, meni ne pomaze, samo me jos vise napuse... jos se trazim u olaksavanju probave...
A sto se tice drugih mama, em sam u vrticu imala priliku vidjeti siroki spektar rugalica, pametnjakovicka, pa jos kad se presele u park kraj vrtica, sjednu u birc, a klinci ko zivotinje posvuda, der
Pa dobro moj mob nije normalan...
Ukratko, djeca posvuda, oni nit da ih pogledaju, glavno da je kavica i trac partija... sad znam prolazit kraj parkova i jeza me uhvati, nemrem zamislit da dijete tam odvedem... toliko mjesta za izlet, toliko aktivnosti za radit sa svojom djecom i samo jedna sansa jer rastu ko gljive... tuzno jako...
Elvira ❤
Kaktus kad sam procitala ovo "trudnoce u kojima cete uzivat" nasmijala sam se! Jer neki dan citam tu kako pisete vi trudnice kako imate osjecaj da ce vam se trtica rasprsnut, kako imate vulkane po licu itd..hahaha ono bas zvuci kao cista uzivancija hahaha al svejedno hvala! MiuMau ja sam ta koja rece donat, al ga nisam isprobala u ovom slucaju :)
Pitanje, jel vi pratite T samo kod soc.gin, ili idete paralelno i privat?
MiuMau i moja mama radi u vrticu. Kaze da su joj djeca najmanji problem. Najgori su roditelji. Ali eto nase je da vidimo sve te nedostatke i da ne budemo takvi. Za odjecu iz lidla necu komentarisati jer je to tako zalosno da se djeci tog uzrasta vec govore te stvari. Bolesno... donat mg sam si jucer kupila ok je bilo. Ali nemam plinove samo sam napuhana... al proci ce hahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji