Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    30. Rujan 2017. 12:41

Koja komisija? Ma tko ce se dirat u trudnice ovih dana. Tko tebi može reć kako se ti osjećaš i možeš li radit. Pa ne mora trudnoća bit bolest da bi žena ne bi mogla svaki dan radit 8h. 

ikyri
    30. Rujan 2017. 12:44

Zamisli odluče da možeš ic radit i drugi dan da jedna od njih 200 ima spontani. To su odmah tužbe. Ma nitko se nece dirat u trudnice... Ako misliš da ne možeš radit to je dovoljno.

MiuMau
    30. Rujan 2017. 13:16

Gle znam zene koje su bile pozvane i velim ti da su muzevi nosili papire i to je to, a znam i dosta cura koje su radile u vrticu, znaci fizicki rad i bolestine svakojake pa im ginekolozi nisu htjeli otvorit komplikacije... onda su se cure s njima prepirale il odlazile privatnicima da napisu misljenje pa temeljem toga odlazile natrag... tak da to ak ti mislis da ne mozes radit, mozes okacit macku o rep... svega ima ikyri... 

Honey
    30. Rujan 2017. 13:20

Hej cure evo i mene. Nissm dugo bila na trudilicama, prestala sam sa pilulama u 5.mj, i prije dva dana docekala svoj +. Presretna naravno! Danas sam vadila betu na svoju ruku, 130.8 je, to je ok? Sad sam 4+1, i nestali su mi svi simptomi pa sam zato bila malo zabrinuta pa isla vadit betu.Ima netko sl iskustvo? Malo sam jedino iscrpljena i blijeda, a pocela sam piti elevit pronatal odmah. Sto vi trosite? Inace imam 28g, ovo mi je prva T i radim u uredu. Ako bude sve ok nastavit cu raditi. Zelim nam svima uredne trudnoce i zdrave bebice! 

ikyri
    30. Rujan 2017. 13:30

Ma ja imam srece kod ginekologa. Mene je moja nagovarala svaki put da otvorim komplilacije a imala sam urednu trudnocu. Ponekad ovisi koliko je velika sredina. Pa poslodavac se zali i salje inspekciju i sl. U maloj sredini ne mozes bas bit na komplikacijama od 1 dana trudnoce i šetat se po gradu i sjedit po kavama cijeli dan. Čak ja izbjegavam špice i gužve itd. Mene je i ovaj put zbog malog hematoma i ne baš velikog razmaka među trudnoćama odmah savjetovala da ostanem doma... A kad sam joj nakon urednog pregleda rekla da bi sad na komplilacije... zbunjeno me pogledala i pitala ...pa što već nisi...

MiuMau
    30. Rujan 2017. 13:31

Honey simptomi su varljivi, netko ima, netko nema, nekome prestane pa se vrati... beta isto moze bit u sirem opsegu, ovisi kad je bila o, izvadi betu za dva dana pa da vidis jel se poduplala, to ti je sigurniji pokazatelj... a jesi bila kod doktora?
    Ja sam u prvom tromjesecju uzimala folacin, a prenatal sad u drugom tromjesecju... 
    Cestitam i vjerujem da ce bit sve ok 

ikyri
    30. Rujan 2017. 13:41

Honey

Hej cure evo i mene. Nissm dugo bila na trudilicama, prestala sam sa pilulama u 5.mj, i prije dva dana docekala svoj +. Presretna naravno! Danas sam vadila betu na svoju ruku, 130.8 je, to je ok? Sad sam 4+1, i nestali su mi svi simptomi pa sam zato bila malo zabrinuta pa isla vadit betu.Ima netko sl iskustvo? Malo sam jedino iscrpljena i blijeda, a pocela sam piti elevit pronatal odmah. Sto vi trosite? Inace imam 28g, ovo mi je prva T i radim u uredu. Ako bude sve ok nastavit cu raditi. Zelim nam svima uredne trudnoce i zdrave bebice!

Simptomi su jako subjektivni. Po mom iskustvu znam da sam imala sve simptome kad sam u strahu čekala M i mislila da sam trudna. Cure koje imaju jedan do dva simptoma često jesu trudne a ove s 30 previše se fokusiraju na svaku sitnicu i najčešće nisu trudne. Kad sam zaista bila trudna ništa...tek 7 dana nakon su se pojavili neki simptomi. Zato žene često kažu da baš kad su bile trudne su znale i zaboravit da su trebale dobit. Beta sama po sebi je ok. 

MiuMau
    30. Rujan 2017. 13:45

A ovisi i o radnom mjestu, to bi ustvari trebalo bit zakonom odredeno... je, al ne dovoljno, moze ga tumacit tko kako hoce... nije isto nekome tko ima uredski posao, moze na wc po potrebi, ima pauzu i nekome tko cijelu smjenu provede na nogama, dizuci tesko, u bioloski opasnom okolisu, nemre na wc i slicno... a male sredine, to je prica za sebe... isto ko ovo s lidlicima, jadni ljudi koji se bave glupostima jer nemaju ispunjen zivot... odnosno misle da imaju jer kupuju u zari, kao da je ona neka modna marka... 

30. Rujan 2017. 13:57

Honey

Cestitam! 

Nego, ne kuzim ovaj dio da si vadila betu na svoju ruku? Kako to funkcionira? Jer i ja sam htjela vaditi betu cisto jer sam nestrpljiva docekati 7. tjedan da idem na prvi pregled no na kraju ipak cekam.  

Ja pijem folnu vec 2 mjeseca, a kad sam saznala da sam trudna, odmah sam uvela i Elevit, frendice koje vec imaju bebace su mi rekle da smijem trositi jedno i drugo usporedo. 

panda102
    30. Rujan 2017. 13:59

Evo i mene. ninochka i honey su me nagovorile da se preselimo. Kathryn ninochka honey i ja smo s teme tko planira i radi na bebi i eto 4plusa u septembru. Zadnja menstruacija je bila 26.8.nakon 7mjeseci se pokazao plus. Imam 26 godina radim u uredu a i u 3 hale kao organizator proizvodnje. Prvi termin mi je zakazala 2.11. Za pregled kad budem u 10.tednu. Ovdje se zakazuje tek izmedju 8.i10.tedna. Da li je neko napuhan kao ja hahahaha pozz svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.