Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    29. Rujan 2017. 19:39

nina1312

Meni se pojavila ona tamna crta od stidne kosti do pupka, onak je tamno smeđa , prvo sam mislila da su me najlonke natiskale, ali očito nisu 😂
    Student24 bome skup sport, ali opet bolje tako nego da se mučiš, ali nisi jedina da tim problemom ,i ja se mučim s tim, ali ipak be toliko..

Ima li ta linija veze sa spolom bebe?
    Pa je skup je, al mirna savijest nema cijenu i kad pogledam ljude u svojoj okolini koje puse to je dnevni manje nago kutija cigareta :)

nina1312
    29. Rujan 2017. 19:46

Student24

nina1312

Meni se pojavila ona tamna crta od stidne kosti do pupka, onak je tamno smeđa , prvo sam mislila da su me najlonke natiskale, ali očito nisu 😂
    Student24 bome skup sport, ali opet bolje tako nego da se mučiš, ali nisi jedina da tim problemom ,i ja se mučim s tim, ali ipak be toliko..

Ima li ta linija veze sa spolom bebe?
    Pa je skup je, al mirna savijest nema cijenu i kad pogledam ljude u svojoj okolini koje puse to je dnevni manje nago kutija cigareta :)

Kažu da je dečko , mada nema pravila 😊
    Tako je, slažem se u potpunosti.

ikyri
    29. Rujan 2017. 19:51

Ako si se sunčala trudna ..sve ce izblijedit a ona ti ostane. 

nina1312
    29. Rujan 2017. 19:54

Eikyri

Ako si se sunčala trudna ..sve ce izblijedit a ona ti ostane.

Ovo ljeto se nisam sunčala, ali onda je nije ni bilo, danas sam je primjetila 😊

ikyri
    29. Rujan 2017. 20:12

#ijasamlidlić

mono1111
    29. Rujan 2017. 21:57

Cure,
    Koliko poruka..treba to sve pohvatati...
    Elvira i MiuMau, wauuu, curkaaa ! Cestitam !!!
    Elvira, 
    Kako je bilo na uzv dns? Koji je dokt bio??? Kad su nalazi krvi?
    Nove cure, dobrodoslee !
    Kathryn,
    Po meni nikako ne piti alkohol !
    KungFu,
    Super za tsh i terapiju...glavno da kontroliras....
    Katuska,
    Ti si pisala za secer?? Pa znam da se to radi u sklopu dnevne bolnice, dodjes,.prespavas, oni ti daju neke glupe obroke i svako malo ti vade krv...e sad, mozda je to pristupacnije na VV, jer cak si sama mozes taj guk profil raditi tako da dobijes male bocice i sama si iz prsta pikas i krv skupljas...barem nisi u bolnici, nego iskljucivo doma to radis i onda nosis iduci dan...oni su bas specijalizirani za to..pa mozda da radje tamo odes....
    Meni je dns dosao baby watcher, moj vlastiti koji sam narucila !! Jejjj !!! I sad imam dva, hahaha, makar.ovaj od prijateljice je mislim malo.jaci, tj.bolje cujem s njim....naravno da odmah nisam nasla nasla.otkucaje s novim, pa sam ukljucila stari....hahha, pa kombiniram....
    Bila sam dns kod hematologa,.posto se pikam i sve to....salje me vaditi onak 36 pretraga, hahaha 36, kad mi je dokt.pisala uputnicu, jedva je stalo....vecinu sam vadila ali.puno stvari nisam kao npr.d dimere itd....pa cu sad apsolutno cijelu obradu napraviti !! Idem u pon vaditi krv...

ikyri
    29. Rujan 2017. 22:16

Svih 36 ce bit ok. 
    Ja sam danas pojela i hambuger i pizzu i svašta... eksplodirat cu!

29. Rujan 2017. 23:37

ikyri

#ijasamlidlić

💜💜💜 čitala sam članak i nisam znala jel bi zaplakala od tuge ili od bjesa... U kakvom svijetu nasa djeca odrastaju, užas. Na djecu sam užasno osjetljiva, pogotovo tu socijalnu nepravdu, iako ovo nije nikakva soc. nepravda vec kretenizam pojedinih roditelja koji se eto prenosi i na mladje generacije.

• Ivancica09
    30. Rujan 2017. 07:13

Ja radim GUK profil na Vuk Vrhovcu. Bas cu si evo sutra doma krv vadit i onda im to u pon nosim na analizu. Za to je potrebna uputnica pa pretpostavljam da je sigurno i za dnevnu bolnicu u Vinogradskoj jefino sto se ovdje ne narucujes, bar ne prvi put..

ikyri
    30. Rujan 2017. 07:55

kaktus

ikyri

#ijasamlidlić

💜💜💜 čitala sam članak i nisam znala jel bi zaplakala od tuge ili od bjesa… U kakvom svijetu nasa djeca odrastaju, užas. Na djecu sam užasno osjetljiva, pogotovo tu socijalnu nepravdu, iako ovo nije nikakva soc. nepravda vec kretenizam pojedinih roditelja koji se eto prenosi i na mladje generacije.

Užasno je to i vec se javlja u vrticu. Ali zlostaljana osoba uvijek postane zlostaljač...magičan krug...Nemaš para svi te ponižavaju odeš radit u inozemstvo ili brod-ako si muško... ako si žensko postaneš sponzoruša koja ulaže sve u izgled da bi sakrila da lipe nema te se uda za istog sta radi na brodu ili u inozemstvu... i prvu stvar koju nauče svoje klince je kako oni imaju a drugi nemaju... i tako u krug.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.