Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Rujan 2017. 08:43

ikyri

kaktus

ikyri

#ijasamlidlić

💜💜💜 čitala sam članak i nisam znala jel bi zaplakala od tuge ili od bjesa… U kakvom svijetu nasa djeca odrastaju, užas. Na djecu sam užasno osjetljiva, pogotovo tu socijalnu nepravdu, iako ovo nije nikakva soc. nepravda vec kretenizam pojedinih roditelja koji se eto prenosi i na mladje generacije.

Užasno je to i vec se javlja u vrticu. Ali zlostaljana osoba uvijek postane zlostaljač…magičan krug…Nemaš para svi te ponižavaju odeš radit u inozemstvo ili brod-ako si muško… ako si žensko postaneš sponzoruša koja ulaže sve u izgled da bi sakrila da lipe nema te se uda za istog sta radi na brodu ili u inozemstvu… i prvu stvar koju nauče svoje klince je kako oni imaju a drugi nemaju… i tako u krug.

Upravo to, a bas taj dio drustva koji forsa marke i ismijava druge je obicno u dugovima i sve se na rate kupuje, il isisavaju jadne starce dok ne umru. Uzasno nazadno drustvo postajemo.umjesto naprijed mi svake godine dva koraka nazad.  Nama se jedna takva susjeda cudi sto subotom s malom idemo negdje na selo, u maksimir, sljeme, vozit se biciklima, vratimo se prljavi i sretni, a ona sina uvali babi i ode na kavu. Tuga i jad. 

ikyri
    30. Rujan 2017. 08:58

Meni najbolje dok vidim cista cista kolica po shoping centrevima i gradu. Sva se sjaje i nije mi jasno kako. Naša su zasrana stalno... Po plaži, po parkiću... po dvorištu, od hrane, od bunkera. Ili dijete koje ima čiste tenisice... ali ono ko nove... Naše su nove 3h... ali imamo i dvorište i pse u dvorištu i svašta. 

30. Rujan 2017. 09:41

A tek klinci u cistoj odjeci... Meni misterij, otkako smo uveli dohranu vjecito je musava. A otkako hoda nadje blato i usred ljeta... Al radje riskiram cisto i blistavo za sretno i veselo... 

• Elviramagistic
    30. Rujan 2017. 09:43

Mono  dr.je bio Stipe Trutin i presimpa mi je bio..jako dobar..nalaze cu dobiti na mail za cca 7 dana..po uzv je sve dobro..jedino sto me kopka je jer vidim da je na uputnici pisalo prijeteci pobacaj..meni to moj ginic nikad nije rekao da imam tu dijagnozu..jel to tako uvijek pisu na tu uputnicu ili?? Jer malo je reci da sam bila u soku

• Elviramagistic
    30. Rujan 2017. 09:44

I da..moram reci da sam cekala punih 10 min.na pregled..imala sam ful srece :)

30. Rujan 2017. 09:49

Elviramagistic

Mono dr.je bio Stipe Trutin i presimpa mi je bio..jako dobar..nalaze cu dobiti na mail za cca 7 dana..po uzv je sve dobro..jedino sto me kopka je jer vidim da je na uputnici pisalo prijeteci pobacaj..meni to moj ginic nikad nije rekao da imam tu dijagnozu..jel to tako uvijek pisu na tu uputnicu ili?? Jer malo je reci da sam bila u soku

Jesi na komplikacijama mozda? Ako jesi moraju te vodit pod neku dijagnozu rizicnu kako bi imali pokrice za bolovanje, a to te onda prati na uputnicama... Meni je barem tako

ikyri
    30. Rujan 2017. 09:49

Ja sam došla na termin s dijagnozom zastoj u razvoju... brzo me primili. Ja sam se sva čudila kako sam brzo na redu. Tren dok me vidio.s trbušinom se počeo sminat. Gleda knjiživu i kaže ...beba je procjenjena na oko 4300g? Te dijagnoze ti se upisuju ko MKB brojevi i znaju često falit koji broj.

• Elviramagistic
    30. Rujan 2017. 11:15

Da na komplikacijama sam..moguce da ona zato..bas sam bila u panici jer ginic mi nikad  nista takvog nije rekao..

30. Rujan 2017. 12:10

Elviramagistic

Da na komplikacijama sam..moguce da ona zato..bas sam bila u panici jer ginic mi nikad nista takvog nije rekao..

Ma da, i meni pise  visokorizicna trudnoca na svim uputnicama. Ne moze pisat da je uredna, fizioloska trudnoca ako te vodi na bolovanju koje mora pravdat nekom dijagnozom. 

MiuMau
    30. Rujan 2017. 12:22

Elvira ne brigaj, meni se prvo vodilo pod prijeteci pobacaj, sad je stavio na visokorizicnu trudnocu... oni moraju imat dijagnozu za komplikacije ukoliko komisija provjerava... 
    A kad smo kod komisije, jel koja od vas isla na tu komisiju, odnosno dal salju vise uopce? Ja sam nes cula da su zene poslale muzeve sa svim papirima i to je to... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.