Woooow, mono... Prekrasna slika... Neznam što si ti želiš, curicu ili dečka ali želim ti da ti se ispuni želja. I hvala ti još jednom što nam svima pomažeš i tješiš nas, baš si srce:)
Dobar dan klokanice... Citam vas nekoliko dana i odlucila sam vam se pridruzit. Ocekujem proljetnu bebu, trudna 11 tjedana, inace druga trudnoca, iz prve imam vec jednu djevojcicu. Nadam se ugodnom tipkanju s vama.
Dobar dan klokanice… Citam vas nekoliko dana i odlucila sam vam se pridruzit. Ocekujem proljetnu bebu, trudna 11 tjedana, inace druga trudnoca, iz prve imam vec jednu djevojcicu. Nadam se ugodnom tipkanju s vama.
Evo ja ću ti prva poželjeti dobrodošlicu! Znači, ti si već iskusna što se trudnoće tiče, meni je ovo prva pa strahujem za sve i svašta, a tek sam saznala da sam trudna. :)
Dobar dan klokanice… Citam vas nekoliko dana i odlucila sam vam se pridruzit. Ocekujem proljetnu bebu, trudna 11 tjedana, inace druga trudnoca, iz prve imam vec jednu djevojcicu. Nadam se ugodnom tipkanju s vama.
Cestitam i dobro došla :))
Hvala cure... Iskusna, pa hmmm ako se to tako moze reci, svakako sam spremna uletit kojim savjetom i iskustvom.
Hvala cure… Iskusna, pa hmmm ako se to tako moze reci, svakako sam spremna uletit kojim savjetom i iskustvom.
Koliko je stara curica?
Znam da strahujete i ne mozete se opustit i uzivat, to je u nasoj prirodi i to su prvi majcinski zastitnicki instinkti, ali zbilja se probajte maksimalno opustit, vjerujte sebi i svom tjelu, vjerujte prirodi i vidjet cete da ce sve biti uredu
Curica ima godinu i pol
Moja ima godinu i sedam mj.
Najzanimljiviji su u toj dobi, svaki dan nova fora, tako su mali a vec tako veliki
Sortiraj odgovore
Najstariji