Pozdrav cure. Ja sam nova buduća mama. Pratim vas već duže, ali posto sam prošli tjedan ugledala svoj plusic, odlučila sam se registrirati. Još nisam bila na pregledu, naručena sam za idući utorak, pa jedva čekam sto će doktor reci. Inače ovo je moja prva trudnoća i ne znam sto očekivati. Simptoma bas i nemam, osim bolnih grudi.
Pozdrav, evo ja danas saznala da sam trudna i isto mi je prva trudnoća. Mene uz grudi bole i trbuh i leđa onako tupo, ali ništa neizdrživo. Rekla mi je dr da je to normalno. Znači, nas čeka porod tamo krajem svibnja. Ja još nisam ni naručena na pregled, samo me slala vadit betu i to ću joj sutra nositi. Uglavnom, moram priznati da me strah svega i paničarim umjesto da se opustim i uživam. Koliko je tebi trebalo da zatrudniš?
Ma tko je rekao da su trudnice opuštene i uživaju?
Jao trudnoca i majčinstvo je idealizirano u našem društvu. Predivni trbušćići i ljepotice što šeću kolica po špici...
Pozdrav cure. Ja sam nova buduća mama. Pratim vas već duže, ali posto sam prošli tjedan ugledala svoj plusic, odlučila sam se registrirati. Još nisam bila na pregledu, naručena sam za idući utorak, pa jedva čekam sto će doktor reci. Inače ovo je moja prva trudnoća i ne znam sto očekivati. Simptoma bas i nemam, osim bolnih grudi.
Pozdrav, evo ja danas saznala da sam trudna i isto mi je prva trudnoća. Mene uz grudi bole i trbuh i leđa onako tupo, ali ništa neizdrživo. Rekla mi je dr da je to normalno. Znači, nas čeka porod tamo krajem svibnja. Ja još nisam ni naručena na pregled, samo me slala vadit betu i to ću joj sutra nositi. Uglavnom, moram priznati da me strah svega i paničarim umjesto da se opustim i uživam. Koliko je tebi trebalo da zatrudniš?
Ma tko je rekao da su trudnice opuštene i uživaju?
Jao trudnoca i majčinstvo je idealizirano u našem društvu. Predivni trbušćići i ljepotice što šeću kolica po špici…
E to si sad super rekla..ja sam zivjela u uvjerenju da trudnice uzivaju i da je to najljepse razdoblje u zivotu..malo je reci da sam sad razocarana i malo istraumatizirana jer svaki odlazak na wc znaci strah i proucavanje wc papira
A prava briga stiže tek nakon poroda. Ali to cete same vidjet. Samo se pripremite na brigu i paniku i strah za svaku sitnicu... a ne na šetnju kolicima i kupovanje robice.
Evo jos jedne proljetne bebice❤...veselimo se zajednickom odbrojavanju i zelim nam svima prekrasnu bezbriznu trudnocu
Da bome nije to tak divno bajno i krasno.. pogotovo kad strepim za svaki pokret i kad idem na wc strah me da cu opet krv vidjet..
joj jedva cekam pregled sljedeci :)
Ninochka,
Odg sam ti na drugoj temi.
Nove cure, dobrodosle !!!
Hahahah, vi pricate o panici i strahu, ja sam valjda ovdje najveci ludjak sto se toga tice...mislim da svije koji prate moju pricu znaju, hahahahahahaahah
Da, ja nekad osjetim bol u trbuhu, ali samo na kratko. Jako cesto piskim :) A nije mi dugo trebalo da zatrudnim, jedan mjesec minus, a vec drugi je bio plus :) Ali taj mjesec smo pratili O pomocu trakica i lezala sam s nogama u zraku. Ocito je to bila dobitna kombinacija :)
Moja zadnja M je bila 12.06.
Imala sam jako nepravilne cikluse od 28-45dana jer sam još dojila pa je sve bill poremeceno.
Ali sam lijepo naučila da pratim kad mi je O i došle bi stvari 14 dana nakon.
Odnosi su bili 29.-30.06. kad je po mojoj procjeni bila O
Ginekologica kaže da mi je termin 21.03. tako je ulisala...ja se necu svađat.
Pozz cure, evo ja sa pregleda. Hematom se povukao! Tako da jedna briga manje. Bebica super aktivna, bas mi je uzitak bio gledat. I izgleda da je curka ..
Radili smo kombinirani probir, po uzv je sve kako treba a nalaz krvi mi je sutra..
Moja zadnja M je bila 12.06.
Imala sam jako nepravilne cikluse od 28-45dana jer sam još dojila pa je sve bill poremeceno.
Ali sam lijepo naučila da pratim kad mi je O i došle bi stvari 14 dana nakon.
Odnosi su bili 29.-30.06. kad je po mojoj procjeni bila O
Ginekologica kaže da mi je termin 21.03. tako je ulisala…ja se necu svađat.
Ikyri ako ti je beba za 4 dana veca onda ti je dobar termin dala..ali to tako nista ne znaci..ja znam da imam kasnije ovulacije..i znam kada sam trudna ostala tako da meni taj termin je cisto nesto okvirno..odn.ne meni nego njima..mene samo zanima zasto meni moj ginic jos nije dao termin..samo mi je rekao kako se racuna..a kud god krenem to je prvo sta me ljudi pitaju
Sortiraj odgovore
Najstariji