Curica ima godinu i pol
Moja ima godinu i sedam mj.
Najzanimljiviji su u toj dobi, svaki dan nova fora, tako su mali a vec tako veliki
Uh. Stalno u pregovorima i testiranju granica. Nemogu na wc bez nje. Tvrdoglava je jako. Jede mi na kapaljku...Ali da jako su zanimljivi u jednom danu savladaju puno.
Curica ima godinu i pol
Moja ima godinu i sedam mj.
Najzanimljiviji su u toj dobi, svaki dan nova fora, tako su mali a vec tako veliki
Uh. Stalno u pregovorima i testiranju granica. Nemogu na wc bez nje. Tvrdoglava je jako. Jede mi na kapaljku…Ali da jako su zanimljivi u jednom danu savladaju puno.
Testiranje granica je prica za sebe, samo nas gleda ispod oka da vidi kad ce netko reagirati haha a kad zna da je kriva namjerno radi nesto sto zna da ce nas nasmijat da skrene paznju.
Jako se veselim drugoj bebi, nema bolje stvari od kuce pune djecjeg smjeha
Joj cure prekrasno! Mono slike su super, jesi sad opustenija?
Nadam se da cemo i mi ostali uskoro saznat vise
Sve je ok!!
I dokt.misli da je cura !
Javim.se kasnijr
Evo i slike
Jos jedna curka!! Cestitam Mono!
Dobar dan klokanice… Citam vas nekoliko dana i odlucila sam vam se pridruzit. Ocekujem proljetnu bebu, trudna 11 tjedana, inace druga trudnoca, iz prve imam vec jednu djevojcicu. Nadam se ugodnom tipkanju s vama.
Dobrodosla!!
Mono si krenula govorit ljudima?
Ja i dalje govorim kako sam jako malo trudna i da nije još baš za govorit...
Curku još nisam obukla u onu robicu jer je hladno dosta. Ali bit ce joj i za proljece.
Hej, evo i mene sa kombiniranog!
Radio mi je ultrazvuk i kaze da je bebica jako aktivna i da se samo mrda i okrece!
Rekao je da po uzvu vidi da je sve u redu, isla vadit krv i dosao mi nalaz... ja se nadam da je sve u redu, makar ga i ne znam dobro procitat...
pa evo da vidite, mozda cete mi vi znat vise rec 😊
Ikyri znam da neke trudnice sa 20 tjedana jos nemaju vidljiv trbuh a neke vec od 10 tjedna imaju vidljiv.ja sam u ovoj drugoj grupi..a ono sta sam htjela reci je da uskoro ce trbuh govoriti umjesto tebe 😂😂😂ako si u skupini u kojoj sam ja..
Kako ostale cure stojite sa bušom??Mono kako je kod tebe po tom pitanju?
Hej, evo i mene sa kombiniranog!
Radio mi je ultrazvuk i kaze da je bebica jako aktivna i da se samo mrda i okrece!
Rekao je da po uzvu vidi da je sve u redu, isla vadit krv i dosao mi nalaz… ja se nadam da je sve u redu, makar ga i ne znam dobro procitat…
pa evo da vidite, mozda cete mi vi znat vise rec 😊
Super nalaz. Nemaš brige!
Bez pokušaja nagađanja spola?
Sortiraj odgovore
Najstariji