Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    27. Rujan 2017. 12:24

kaktus

ikyri

kaktus

Curica ima godinu i pol

Moja ima godinu i sedam mj.

Najzanimljiviji su u toj dobi, svaki dan nova fora, tako su mali a vec tako veliki

Uh. Stalno u pregovorima i testiranju granica. Nemogu na wc bez nje. Tvrdoglava je jako. Jede mi na kapaljku...Ali da jako su zanimljivi u jednom danu savladaju puno. 

27. Rujan 2017. 12:30

ikyri

kaktus

ikyri

kaktus

Curica ima godinu i pol

Moja ima godinu i sedam mj.

Najzanimljiviji su u toj dobi, svaki dan nova fora, tako su mali a vec tako veliki

Uh. Stalno u pregovorima i testiranju granica. Nemogu na wc bez nje. Tvrdoglava je jako. Jede mi na kapaljku…Ali da jako su zanimljivi u jednom danu savladaju puno.

Testiranje granica je prica za sebe, samo nas gleda ispod oka da vidi kad ce netko reagirati haha a kad zna da je kriva namjerno radi nesto sto zna da ce nas nasmijat da skrene paznju.
    Jako se veselim drugoj bebi, nema bolje stvari od kuce pune djecjeg smjeha

Katuska99
    27. Rujan 2017. 12:55

Joj cure prekrasno! Mono slike su super, jesi sad opustenija? 
    Nadam se da cemo i mi ostali uskoro saznat vise 

• Ivancica09
    27. Rujan 2017. 13:06

mono1111

Sve je ok!!
    I dokt.misli da je cura !
    Javim.se kasnijr
    Evo i slike

Jos jedna curka!! Cestitam Mono!

• Ivancica09
    27. Rujan 2017. 13:08

kaktus

Dobar dan klokanice… Citam vas nekoliko dana i odlucila sam vam se pridruzit. Ocekujem proljetnu bebu, trudna 11 tjedana, inace druga trudnoca, iz prve imam vec jednu djevojcicu. Nadam se ugodnom tipkanju s vama.

Dobrodosla!!

ikyri
    27. Rujan 2017. 14:15

Mono si krenula govorit ljudima?
    Ja i dalje govorim kako sam jako malo trudna i da nije još baš za govorit...
    Curku još nisam obukla u onu robicu jer je hladno dosta. Ali bit ce joj i za proljece.

• bebica123
    27. Rujan 2017. 14:29

Hej, evo i mene sa kombiniranog! 
    Radio mi je ultrazvuk i kaze da je bebica jako aktivna i da se samo mrda i okrece! 
    Rekao je da po uzvu vidi da je sve u redu, isla vadit krv i dosao mi nalaz... ja se nadam da je sve u redu, makar ga i ne znam dobro procitat... 
    pa evo da vidite, mozda cete mi vi znat vise rec 😊

• Elviramagistic
    27. Rujan 2017. 14:34

Ikyri znam da neke trudnice sa 20 tjedana jos nemaju vidljiv trbuh a neke vec od 10 tjedna imaju vidljiv.ja sam u ovoj drugoj grupi..a ono sta sam htjela reci je da uskoro ce trbuh govoriti umjesto tebe 😂😂😂ako si u skupini u kojoj sam ja..
    Kako ostale cure stojite sa bušom??Mono kako je kod tebe po tom pitanju?

• Elviramagistic
    27. Rujan 2017. 14:35

Bebica meni to izgleda kao super nalaz :)

ikyri
    27. Rujan 2017. 14:35

bebica123

Hej, evo i mene sa kombiniranog!
    Radio mi je ultrazvuk i kaze da je bebica jako aktivna i da se samo mrda i okrece!
    Rekao je da po uzvu vidi da je sve u redu, isla vadit krv i dosao mi nalaz… ja se nadam da je sve u redu, makar ga i ne znam dobro procitat…
    pa evo da vidite, mozda cete mi vi znat vise rec 😊

Super nalaz. Nemaš brige!
    Bez pokušaja nagađanja spola?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.