Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 09:17

Honey ti bas ne odustajes od posla? 😜 A citam ove muke po dojenju i samu sebe pokusavam uvjerit da kod mene nece biti tako strasno. A vjerojatno hoce 😕 A Lara mozda poslusa svoju mamu koja je rekla da ce biti 15.5. 😁 Kad vec nije poslusala tatu 😊
    Roo uzmemo li u obzir bebe ovdje, sve nesto kasne. Mislim da je jedino Katuskina Nola dosla ranije, bez indukcije ili carskog. Ocito sve vode neku svoju politiku i odbijaju suradnju 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    14. Svibanj 2018. 09:17

Roo

Honey ništa ne pitaj -samo ću počet kukat!
    Stvarno mi je dosadilo više, preteška sam… Dva puta sam pomislila da je krenulo nešto, ali ništa. Malena se ne da (sad me strah da ću i prenit)

A jesmo mi žene smiješne.  Zguramo 9 mjeseci, nekima ona prva tri najgora, povraćanje, mučnina, nesanica, ma svašta, kako je koga zadesilo. I onda zadnjih tjedan-dva sve pucamo da nam je dosta hahahaha kao da će trajati još vječno. A mogu mislit, ja sa svojih 8,5kg šta sam dobila kukam i stenjem kad mijenjam položaj, pa me bole noge pa ovako pa onako, a imam još možda dobra 3 tjedna ispred sebe, možda i više. Al ja sve nešto gledam kao rodit ću ja za 10 dana jer 25 mi se čini previše hahaha plan mi je za 10 dana reć isto, pa će onih 5 biti ništa hahaha Izdržite još malo i dođite nas tu motivirat kad se pretvorimo u trudnice sa bjesnoćom hahaha

Honey
    14. Svibanj 2018. 09:25

Sarita, znaš šta ću ti reći, meni ovako brže vrijeme prođe. Ja stvarno neznam šta bi radila kući sada, i to sama.
    Ja sad stvarno malo prilegnem pa odmorim 15min, pola sata na tom kauču šta sam ga dovukla, kad mi bude dosta sjedenja. Budim se i vikendom najkasnije 7, mislim da bi mi bilo puno gore čekati termin da sam kući, sama. Jednostavno sam takav tip. Naravno, da imam neki zdravstveni problem ili da mi je prestresno tj.da se nemogu nositi sa poslom, nebi riskirala svoje zdravlje a kamo li svog djeteta. Tu ako krene bar me ima tko voziti hahaha
    A mislim da su uz Katušku još jedino Frajla i Gumbek rodile normalno u terminu.

• frckava28
    14. Svibanj 2018. 09:39

Jutro cure. Isto sam danas rano budna. Nekako nisam spavala. Jucer navečer imala lažne trudove, poceli bolovi ko za mengu u krizima. Pa sam se malo prepala, i onak shvatila da se i to blizi. Ko da mi je neko samar opalil 😊😊

Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 09:42

Honey kuzim sve, mislila sam i ja isto to. Nisam tip osobe koja ce izbjegavati poslove i samo ljencariti. Otisla sam na komplikacije jer bi svakako ostala bez posla, a tko bi me zaposlio u 6. mjesecu trudnoce. Zadnjih mjesec i pol muz radi, pa sam vise sama kod kuce, ali to mi cak nekako i odgovara. Ujutro se ustajem kad i on, vec oko pola 7 i polako obavljam sto trebam. Nasla sam si zanimaciju - heklanje. Tako da mi u tome prode dobar dio dana, uz kuhanje, nabavku i sve ostale kucanske poslove. I moram priznati da mi vrijeme puno brze prolazi otkako ne radim nego dok sam radila..  

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• vokak
    14. Svibanj 2018. 09:54

J1309 kad ti je vec dosadno daj pisi kako je u splitskoj bolnici jesi to sad u predradjaoni ili?
    kakvo je osoblje? jel ima puno poroda trenutno?

14. Svibanj 2018. 10:22

Meni bi bilo super doma da sam ja cijelo vrijeme bila pokretna,  uvijek bi si nesto nasla za raditi,  a ako ne to,  onda bi isla nekuda. Ovako mi je bilo koma,  malo sam se ja zabavljala nekim stvarima koje mogu raditi lezecki,  ali malo je toga kaj mozes.
    Evo sad bi bila trudna jos 5mj 😂😂😂😂😂
    Cure moje ja sad kad vidim u cemu smo mi zivjeli,  meni je slabo 😁😁😁😁.
    Je moj M cistio,  al nije to to da ga jebes! Upravo sam ribala pod u hodniku na koljenima,  imam neke zahvalno nezahvalne plocice,  nis se ne vidi na njima kad su prljave,  sto je super. Ali su tako zajebane za prati da ne mozes drugacije,  nego na koljenima i udri.
    Zdjelica me ubi sada! Jos cu danas kupaonu,  a nastavak sutra i preksutra,  svaki dan po malo,  fakat nemrem sve u komadu odvalit.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    14. Svibanj 2018. 10:31

Proudy znam kako je, ja poslije ručka dok operem sve i očistim kuhinju to mi je dosta hahaha moram malo prileć onda može dalje. Meni teta za počistit dođe jednom u dva tjedna, i to najviše dođe radi peglanja, jer mi je to najgore a brzo se skupi. Inače jedva ima šta za očistit, super dođe za oprat prozore i pećnicu, to mi je recimo koma. I onda mi mm govori da nisam normalna i u pravu je hahaha Al šta ću, ja dok se dobro osjećam ću sve, a kad ne budem mogla onda neću ništa sama i to je to. Kad dođe mala ide fokus na nju i baš se veselim...  

panda102
    14. Svibanj 2018. 11:53

Neko za pičičiće!?!?!

Zrinchy
    14. Svibanj 2018. 12:06

Booook curkiceee!!
    Ma daj Pandoooo nisi feeer!! Ja na pasteti:))
    Honey super je bilo! 40 ljudi, od 12 do 7 na Jarunu i onda joa kod nas u stanu do 23:)) naravno 12 najhrabrijih,ne svih 40:)) ali bilo je i hrpa djece,beba, dragih prijatelja...jako sam zadovoljna:) hrpa predivnih poklona i dragi je bas sretan. Rekla sam,jos se jutros ofarbam i mogu rodit.  Pa sad fakat sluzbeno mogu!:)) samo kaj me isto ceka ciscenje nakon jucer:) hb pa je kisa,ne vuce me van. E da, Honey, pripazi malo s tim poslom hahahahaha. Kolko znam, MORAS na porodiljni zadnjih 28 dana inace poslodavac krsi zakon hahahha. Tak da ti ppzuri malo taj odlazak s posla,cujes!:) a i iskreno,trebas se malo regenerirati.
    Sarita, ipak bude 15.5.? :)) super je datum,bilo bi fakat fora da sutra citamo da imas malenu u rukama😍
    Proudy se nasa zalaufala:)) vjerujem da si jedva cekala se vratit normalnom zivotu. A i lagano vec izazivas izlazak svog malog zlata?:)
    J1309 zelimo ti brz i sto manje bolan porod:) i eto, ak vec moras bit u  bolnici, bar nek ti bude lijepo okruzenje:)) vinogradska je vise sa 2 zvjezdice hahahaha. Ne znam jesam vam rekla kaj su mi posluzili za dorucak sad kad sam ostala prenocit zbog hemica- preslatki caj i 2 petit beurre keksa!!!! Hahahahhaa
    Puse svimaaaa

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.