Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2018. 06:59

Jutro! I mi vec kavu pojemo pa akcija 😁.
    Danas cistim kuhinju,  blagovaonu i boravak. Jedna prostorija 😁.
    Pikica sretno danas na ctgu javi koliko se ceka u prosjeku i koliko si dugo lezala. 😉
    E bas to ko jedan pravi kapitalac iz nosa izgleda,  mislim tak je gusto i kompaktno 😂😂😂😂
    Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• J1309
    15. Svibanj 2018. 07:49

Jutroo, kod mene nista novo..stalno mi ctg ponavljaju, ili je beba pre mirna(vjerojatno spava) ili poprilicno divlja..uglavnom kad miruje je oko 130, a kad je divlja je oko 170..citam po internetu svi pisu da je to ok ali eto,valjda oni znaju svoj posao..po uzv sve u redu,kazu cekati trudove..a sto se tice ekipe doktora stvarno neznam,dnevno ih prode bar 5..ujutro na viziti bude puna soba pa kasnije valjda onaj koji je dezuran..sad cekam vizitu pa se javim kasnije ako bude promjena :) a sto se tice cepa, meni nije ispao, samo mi se znapojavit neka zuta sluz ko smrklji,nemam pojma jel to to :)

Zrinchy
    15. Svibanj 2018. 08:15

Jutroo curke!
    Evo me na starom mjestu zlocina u Vinogradskoj hahahaha Pripremila sam se ovaj put i naoruzala krumpirusom i jogurtima:))
    Frckava pa nisam ni vidjela jucer sobicu, ne znam kak mi je promaknula ovakva prekrasnoca!!
    Kako ste cure jutros? Panda jel malo bolje? Hormoni se smilovali?
    Proudy, najradje bi ti sad rekla da usporis zeno, al znam kolko si lezala i da ti je vjerojatno cak i ciscenje falilo hahahahaha
    Pikica, terminuso moja, skoro pa sitno brojimo😍
    Honey, a uzela si Aventovu izdajalicu?? Meni je frendica posudila, i ja sam jucer panicno trazila taj komadic hahahaha
    J1309 drzi se i izvjestavaj nas!!😚 
    Puse svimaaa

[/url

panda102
    15. Svibanj 2018. 08:56

Pusa za sve zene hahaha
    Evo i ja cekam. Dala urin. 
    Ok sam. Fino sam spavala. 
    Zrinchy nasa divna ❤️❤️❤️❤️
    Proudy samo ti radi. Dodji i kod mene hahahaha
    Ja nemam izdajaliceee niste fer hahahah nemam ni stabilizator hahahaha
    Pikice super za curu ❤️❤️🎀🎀 drago mi je da je sve ok. 

EveM
    15. Svibanj 2018. 10:02

Ovdje se nesto pokreće😍😍 ajmo bebice na sunce😍
    Ne znam koliko se koja sjeca- ali ja sam tu isto postavila pitanje vezano za sluzni cep .. i tako ste me umirile da sam ja osla u shopping da bi par sati nakon toga pukao vodenjak i rodila🤪. Sva sreca da sam u tom shopingu isla kupit nesto za jesti sto sam spakirala u torbu jer bi ostala gladna☺️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• frckava28
    15. Svibanj 2018. 10:24

Evo i mene sluzbeno u terminu. 37tj😊

panda102
    15. Svibanj 2018. 10:57

Evo i mene. Afi je 6 bio pa je opet mjerila pa je bio 7. Uglavnom poslala me u bolnicu. Tu sad imam pregled. I ctg opet. Rekla je da cu se sve dogpvorit s doktoricom tu. Da ona ne bi cekala da bi me brzo porodila. Pojma nemam prepala sam se. Muz ceka ispred on jos gori. Ovo iz mene ispada u komadima. Fuj. 

panda102
    15. Svibanj 2018. 10:58

Frckava supeeer izgledaaaas waooo. Bas si frckava 😝

Sarita_00
    15. Svibanj 2018. 11:10

Panda probaj se sto manje sekirati. Nije lako biti mrtav hladan, ali u terminu si. A i prije ces imati Saru u rukama 😊 Nikad necemo biti sasvim spremne, pa cim prije prode, prije smo prisiljene snaci se. Sve u svemu, nadam se da ce sve biti u redu! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    15. Svibanj 2018. 11:10

panda102

Evo i mene. Afi je 6 bio pa je opet mjerila pa je bio 7. Uglavnom poslala me u bolnicu. Tu sad imam pregled. I ctg opet. Rekla je da cu se sve dogpvorit s doktoricom tu. Da ona ne bi cekala da bi me brzo porodila. Pojma nemam prepala sam se. Muz ceka ispred on jos gori. Ovo iz mene ispada u komadima. Fuj.

Pando bit ce sve ok, puno volimo tebe i Sarci i mislimo na vas! Javi se kad mozes💗

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.