Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    14. Svibanj 2018. 16:53

Čisto da si malo prošetaš i da potrošiš koji euro hahahaha šoping liječi sveeee sveeee  
    E išla sam guglati ovaj tvoj izraz. hahah tj. bratov. Jao kako su ti loše prognozirali zbog pupčanih vena/arterije, super ste ti i Sarči, u terminu i sve će biti dobro. Bez brige, sve mi na pregledu stanemo sa disanjem i čekamo šta će reći. Sad je još napetije kad smo ovoliko dogurale samo da sve prođe dobro do kraja i da se djeca rode živa i zdrava, a hoćeee!!!
    E i ja zapnem sa trbuhom haha ja se budala znam sagnut pa me zaboli pa skontam jbt trudna sam, nebi to smjela.
    Ma i ja kažem hvala Bogu sve dobro prošlo, užas, dođe mi sad da idem pješke.

Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 16:57

Panda mislim da su svi strahovi sad normalni. Kolilo god se trudis bit cvrst, gomila stvari se mota po glavi, jedno malo stvorenje ovisi o tebi, a ti se snadi... 
    Honey hB da ste na kraju izbjegli to! A sok je to svakako, bitno da ste se obje sad smirile.
    Proudy kad mi netko tako vrati nesto da nije sve na broju, posizim. Nije problem, al de mi reci. Kad imam nesto tude kod sebe pazim na to sto puta vise nego da je moje! 
    Kod mene jos nista... Probada tu i tamo, al to je sve. I skuzila sam da mi se stomak jos malo spustio. Osjetim ju da se mice, ali puno slabije nego do neki dan kad sam u par navrata vec bila na rubu suza koliko je udarala. 
    Stvarno me dosad nije bilo strah, ali ono neki dan kad sam isla na hitnu, od auta do bolnice sam izmjenjala valda sve boje i bas me uhvatila panika. Muz je panicario 50 km koliko smo se vozili, a ja onih zadnjih 200 m. Jucer sam se i rasplakala od svega toga... Sve ove mjesece sam bila nekako bezbrizna, a sad sam skroz u nekom grcu kad ce poceti trudovi, hoce li puci vodenjak... Kao da se to nije moglo dogoditi bilo kad prije kad bi mozda bilo i kriticno za bebu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    14. Svibanj 2018. 17:14

Ma to ja pricam, mislim da je to sad sve u redu. Ja sam po sebi skuzila, bas se znam zamislit. Ej Sarita, pa tebi je tek sutra puni 40tt sad po novom 😉 Znaci jos ne kasni 😜 

Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 17:39

Honey

Ma to ja pricam, mislim da je to sad sve u redu. Ja sam po sebi skuzila, bas se znam zamislit. Ej Sarita, pa tebi je tek sutra puni 40tt sad po novom 😉 Znaci jos ne kasni 😜

Ma nije cak ni sutra nego tek u cetvrtak 😑 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 18:10

Iako nece biti palcica, jedna hobica ceka Laru 😊 Pocela sam ih raditi kad sam ju vec osjecala da se mice. Od tada, svaki puta kad bih uzela raditi ih, ona se javila i udarila po nekoliko puta. I sad je pojacala udaranje nakon sto sam stavila hobicu da ju uslikam. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

14. Svibanj 2018. 18:37

Panda,  hvala al evo mislim da sam se uspjela snaci. Problem je i kaj je moja izdajalica stariji model,  pa ove nove imaju drugaciji taj ventil,  tak da sam se ubila od trazenja. Ali evo sutra mi salje cura sa ljetnica,  ona ih ima 5 viska!
    Sarita,  Honey,  znaci ja sam toliko ljuta,  ne zato sto je ona to izgubila,  to je fakat tako minijaturan dio,  da se moze svakom dogoditi,  ali daj reci! Jer to je doslovno pizdek bez kojeg ja mogu bacit u smece aparaturu vrijednu 400 kn. Da mi je rekla ne bi se uopce istresirala,  vec bi do sad to nabavila i bok!

Sarita te hobotnice su mi divne!  😍😍😍😍😍 Zavidim ti sto znas heklati! Ja probala x puta i ne ide. Strikanje da,  al ovo nikako. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• frckava28
    14. Svibanj 2018. 19:03

Jos nisam stavila nikakvu slikicu pa evo slikica od kutka moje Grete 😘

• Litta
    14. Svibanj 2018. 19:09

Evo i mene, za vikend mi bila guzva pa nisam ni stigla do mob.. 
    Lilivanily cestitam 💕💕💕💕
    Sarita mislila sa da ce i kod tebe biti novosti ali beba uziva i nece van. Sutra 15. 
    Honey sva sreca da je dobro proslo najezila sam se kad sam citala za prometnu. Najvaznije je da ste vi dobro.
    Proudy ja sam dobila avent izdajalicu ali naravno bez tog dijela, upravo tog kojeg nemas tako mi nece ni koristiti.. nisam ni pokusavala nabaviti jer ne znam da li ce mi biti dobra, ipak je dosta koristena.. 
    Vidjela sam da ste pisale za iscjedak, i ja ga imam, stalno uloske mijenjam,valjda smo kolektivno u toj fazi.
    U cetvrtak krecem u TA, nisam mislila da ce to tako brzo ali evo blizi se termin ☺

panda102
    14. Svibanj 2018. 19:11

Jooooj Greta kako si ti voljenaaaa 🎀🎀🎀🎀💕💕💕💕 prelijepo. Mogu li plakati? Danas sam sva pizdava. 
    Jos mi je poceo i sluzni cep ispadat!!!!
    Koliko to traje???. Zasad je bez krvi. 

14. Svibanj 2018. 19:30

Litta,  svi lagano prema finishu idem 😉.
    Panda,  moze ti ispast odjednom (to je veca kolicina) ili po malo danima. Meni je s Maksom ispadao tj dana. I sad mi ispada vec evo 3.dan,  ne zamaram se. Nista ne znaci.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.