Nina samo vi uzivajte! 😘
Honey 😘😘
Malo sam naisla, nije mi vise muka i ne teturam. Samo me glava uzasno boli i povremeno mi se zavrti. Uspjela sam nekako do trgovine i mislim da se vracam u krevet.
Kad smo mi uzimali kolica, teta u trgovini je sve dijelove izmijenjala pred nama, pokazala nam kako sto ide. Onda smo se predomislili oko boje, pa je ponovila sve sa drugim kolicima, makar smo mi rekli da ne treba. Ali se zena odmah uvjerila da je sve na broju. Jedino sto sam se ja nakon 2 mjeseca sjetila da nemam pojma gdje mi je racun i garancija. Znam da mi je zena sve dala, ali ja nemam pojma gdje sam ostavila. Trazila sam i nisam nasla, pa sam i odustala.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A je al cini mi se malo manje, nego me vec dva sata nekako hvataju grcevi u trbuhu gore, stisne se bude tvrd kao kamen pa prestane..ma otic cu ja nakon rucka za svaki slucaj provjerit jeli sve u redu, sta je sigurno sigurno je ;)
Honey mozda meni pasu jer je ista sjedalica hahaha
Pa posaljes mi za babine 😂😂😂😂😘😘😘
Honey me ignorise hahahahahahahaha hahahahahahahahhahahahahah
Hahaha ma ne ignorisem! Poslala bi ti, al mislim da ne pasu po ovom sta si stavila sliku. Meni idu na sjedalicu al mi ne idu na kolica 🙄
A je al cini mi se malo manje, nego me vec dva sata nekako hvataju grcevi u trbuhu gore, stisne se bude tvrd kao kamen pa prestane..ma otic cu ja nakon rucka za svaki slucaj provjerit jeli sve u redu, sta je sigurno sigurno je ;)
Javi šta bude :)
Honey mislim da ti ti adapteri trebaju samo za as kad je stavljaš na ramu, a ne za košaru. Bar je tako s našima.
J1309 bolje provjeri što prije...sretno!
Ja si nisam ni kupila adaptere, nikad nisam stavljala as na kolica. As mi je bila u autu, dijete bi izvadila i stavila u kolica, meni je to bilo lakse tak, sve je stvar kaj je kome zgodnije.
Tako sam se prejela za rucak da to nisu istine!
Sad svi odmaramo malo pa onda idemo do citya poslije malo oblekicu za velikog decka kupiti jer mi je sve prerastao.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji