Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    14. Svibanj 2018. 12:45

Ja vas sve pozdravljam. Jucer sam presjedila osam sati na drvenoj klupi. Sve me boli. Jutros me sve boli. Dvaka kost hahahaha. Sutra imam pregled. Nadam se da je se popisala i da je afi barem 15. 🙁
    Danas necu nista da radim osim da lezim. 
    Za komentarisanje nemam snage.... sorry
    Ko god je blizu poroda zelim da sto prije i bezbolnije se porodi. 
    Ja znam da sto se blizi porod mene pocinje neki kao strah da fata. 😒

• frckava28
    14. Svibanj 2018. 13:06

panda102

Ja vas sve pozdravljam. Jucer sam presjedila osam sati na drvenoj klupi. Sve me boli. Jutros me sve boli. Dvaka kost hahahaha. Sutra imam pregled. Nadam se da je se popisala i da je afi barem 15. 🙁
    Danas necu nista da radim osim da lezim.
    Za komentarisanje nemam snage…. sorry
    Ko god je blizu poroda zelim da sto prije i bezbolnije se porodi.
    Ja znam da sto se blizi porod mene pocinje neki kao strah da fata. 😒

Znam kak ti je. Bez obzira kaj sam medicinske struke, ali nekako me strah lovi. Sutra sam 37tj 

• J1309
    14. Svibanj 2018. 13:16

A nisam na odjelu sam tako da nisam u toku..evo danas drugi put da mi rade ctg pa cu na ultrazvuk..ma super je stvarno uredeno ali zato je osoblje katastrofa,sestre ne smijes nista ni pitat da se ne izvicu na tebe,uzas!

• vokak
    14. Svibanj 2018. 13:38

Koji odjel?Kakvi su doktori?Jel te uzv i ctg rade oni isti koji i poradaju ili su tu drugi?

• sema
    14. Svibanj 2018. 14:15

Cao cure...ajme dok sam sve procitala proslonsat vremena..ne znam tko je sto napisao ali evo sto sam zapamtila.
    Mobitel se u radaonu moze unijeti ali mora biti iskljicen zbog sve aparature,tek nakon poroda se smije upaliti i sbe poslikati...
    Trudovi su meni pri kraju bili na svakih pola minute i trajali su oko minutu i pol a mozda i dvije, al to sve na dripu...

Nama sutra tjedan dana, mali sisa i to na zahtjev, nekad svakih sat nekad svaka dva sata, ovosi koliko se najede...malo mi je napravio ragade ali imam tu mum kremu i mazem s njom pa prezivljavamo, bocice ne dajem niti ikakve dohrane a bome ni dudu za sada...
    Vidim da kad se napapa bude smiren znaci da ima nekog mlijeka pa mu ne planiram nista dodatno davat..a to sto nekad trazi cesce znaci da se nije puno nasisao pa dam opet i tako...
    Lily cestitam ❤

Honey
    14. Svibanj 2018. 15:49

Bože što ste danas neraspoložene za pisanje....  ajde neka beba da dođe, ajmo J1309 i Saritaaaaa....
    Panda i mene pomalo hvata neki strah, al to je normalno. Mislim da će proć kad krene alkcija, jer sad samo puno razmišljamo sve. Pitala si me što sam se rasplakala na blagajni baby centra - pa eto baš zbog toga. Kako nemam pojma i kako se bojim da će sve past na mene jer mm štagod ga pitam zna reć "pa neznam ti ja" a jebote ko da ja znam u pi*ku mat**inu. I tako, hormoni  Bit će afi dobar, sad kad Srači ispiša 2 dcl ćeš ti da vidiš  
    Zrinchy drago mi je da je sve tako lijepo prošlo. Trebala si reć tko zadnji ostane danas pomaže čistiti hahahaha
    Sema kako lijepo čut da dobro funkcionirate sa dojenjem, jeeeeeejjjj!!! Pusa velika i tebi i Filipu!!!
    Muž i ja danas izbjegli sudar za dlaku. Ja pala u neki šok jedva sam došla sebi. Tri auta se sudarila onako na križ kraš, auto ispred nas je udario u jedan i od siline udarca odbio se i auto je počeo letit prema nama. Hb pa moj muž ima reflekse superheroja i ubacio je u rikverc i izbjego da nas udari. Šta da vam kažem, umrla sam od straha, plakala ko kišna godina, jedva se smirila, i beskrajno bila sretna što nam ne fali dlaka sa glave. Mrvica mi se sva uznemirila valjda od mog adrenalina i od toga što nisam mogla do zraka minutu. Al mislim da je dobro, osjetim ju normalno sad hb.

Zrinchy
    14. Svibanj 2018. 16:12

Honey

Bože što ste danas neraspoložene za pisanje…. ajde neka beba da dođe, ajmo J1309 i Saritaaaaa….
    Panda i mene pomalo hvata neki strah, al to je normalno. Mislim da će proć kad krene alkcija, jer sad samo puno razmišljamo sve. Pitala si me što sam se rasplakala na blagajni baby centra - pa eto baš zbog toga. Kako nemam pojma i kako se bojim da će sve past na mene jer mm štagod ga pitam zna reć "pa neznam ti ja" a jebote ko da ja znam u pi*ku mat**inu. I tako, hormoni Bit će afi dobar, sad kad Srači ispiša 2 dcl ćeš ti da vidiš Zrinchy drago mi je da je sve tako lijepo prošlo. Trebala si reć tko zadnji ostane danas pomaže čistiti hahahaha
    Sema kako lijepo čut da dobro funkcionirate sa dojenjem, jeeeeeejjjj!!! Pusa velika i tebi i Filipu!!!
    Muž i ja danas izbjegli sudar za dlaku. Ja pala u neki šok jedva sam došla sebi. Tri auta se sudarila onako na križ kraš, auto ispred nas je udario u jedan i od siline udarca odbio se i auto je počeo letit prema nama. Hb pa moj muž ima reflekse superheroja i ubacio je u rikverc i izbjego da nas udari. Šta da vam kažem, umrla sam od straha, plakala ko kišna godina, jedva se smirila, i beskrajno bila sretna što nam ne fali dlaka sa glave. Mrvica mi se sva uznemirila valjda od mog adrenalina i od toga štonisam mogla dozraka minutu. Al mislim da je dobro, osjetim ju normalno sad hb.

Ajme Honey zvuci uzasno!!! I meni zasuzile oci! Hirmoni,jel?:) hvala bogu pa je sve proslo ok za vas:/
    Da, danas smo nekako sve slabo raspolozene, kisa je.. ja taman kuham rucak i cekam dragog, danas bome odmaramo.
    Pando ne brini, bit ce sve to super, doktori svasta vide pa ne vide. Sjecas se i moje plodne vode da sad uopce ne bi bilo problema s time. I mene je strah, mozda vise onov iza poroda nego samog poroda. Kako kaze Proudy-ne znamo kaj nas ceka pa se poroda ne bojim:)) 
    Pusa svima da se malo oraspolozimo svi zajedno! 

[/url

14. Svibanj 2018. 16:19

I ja bas gledam da je neko zatisje tu! Pada kisa pa sve spavaju 😂😂😂😂
    O Honey moja,  mogu si mislit koji sok i strah je to! Uzas! Drago mi je da je dobro zavrsilo i da ste se i ti i bebica smirile. 😘
    Ja sam danas bas jako ljuta. Naime,  imam Avetovu rucnu izdajalicu,  koju sam bila izmedju svojih trudnoca posudila prijateljici. Naravno,  da nisam isla pregledavat ju kad mi je vratila,  a trebala sam. Naime izgubila mi je mali ventil na njoj,  ono dio velicine 50lipa,  bez kojeg izdajalica ne radi. I naravno nije mi rekla. I sad pokusavam preko Aventa i dobavljaca doci do tog dijela,  a oni samo prebacju lopticu. Ono ljudi platit cu,  ne morate mi pokloniti,  samo mi recite gdje to mogu naci. Da ne pricam  o tome da sam mogla vec 100 puta nabavit da mi je ova rekla da je izgubila,  a ne sad ovak na brzinu! Bas bas sam jako ljuta!
    Ima li koja od vas slucajno takav dio viska? Stavit cu vam sliku iz uputa,  dio pod slovom G mi fali. Bila bih neizmjerno zahvalna. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    14. Svibanj 2018. 16:36

Ajme Proudy koji shit. I mene to tako najviše ljuti. Ono, nije problem, dogodi se, al daj reci jebote! Nemoj se sikirat. Ja ću pogledat svoju kad dođem doma, i pitat ću muža jel on ima ideju gdje bi toga bilo za kupit jer to mi izgleda ovako na slici kao obični plastični ventil. hm...

panda102
    14. Svibanj 2018. 16:43

Ej upravu ste jbg. Svaki put se nekako nadam na pregledu reci ce ok je sve. Uvijek nesto nadje pa sam mozda zato danas takva 🤦‍♀️
    Honey prepala sam se ziva dok sam citala. Aj stvarnoooo hvala Bogu bez posljedicaaaa. 
    Prepadnem se kad zapnem stomakom negdje (a to mi se veoma cesto desava jer ga nisam svjesna) a da ne pricam o nesreci automobilskoj. 
    Joj meni su ove tablete zeljeza strasne. Jos bez magnezija. Svaki dan si miksam pola litra jogurta i nekog voca da ga popijem da me ne zatvori. Stolica crna 😫
    Sad sam malo odspavala pa sam bolja. 
    Proudy mogu poslati mail na avent slovenija pa ih pitati za taj dio ako zelis? Samo javi draga. 
    Kontam otici do pepca po okvire za slike cisto da ai malo prosetam jer sam nekakva AMBIVALENTNA sto bi rekao moj brat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.