Isla sam pa su me ostavili u rodilistu do poroda..trudovi u pravilnim razmacima ali jos uvijek pre slabi, sve u redu ali eto ne daju mi kuci :(
Isla sam pa su me ostavili u rodilistu do poroda..trudovi u pravilnim razmacima ali jos uvijek pre slabi, sve u redu ali eto ne daju mi kuci :(
O misa im! Jel ti bar daju hodat, jest, pit? Tko zna koliko to moze tako bit.
Nadam se da ces do jutra roditi! Sretno! 👍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajmooooo klokanice! Dobro jutrooooo!
Sinoc sam zadnja danas prva i to u 15 do 7.
Ispratila decke, pijem kavu i idem cistit.
Danas cu si sredit kupaonu, hodnik i ostavu. To su mi manje prostorije, pa mi dodje kao jedna!
J1309 ima li sto novo?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bez promjene..ali eto,bar smijem jest pit i sve normalno..cekamo vizitu pa cemo vidit sta ce rec..ja se osjecam isto ko i jucer
Osim sta vidim da su mi popucale strije po dnu stomaka pa sam poludila jutros najranije hahah
Važno da je sve ok,a i strije ćemo napadat poslije poroda . Ja sam ih dobila po bokovima 😫
Dobro jutro!
Proudy zato kisa pada 😜 Ti se bacila na posao, a ja spavam.
Muz mi danas slobodan, pa spavamo malo duze. On jos spava, a meni je dosta.
J1309 nadam se da ce posteni trudovi krenuti cim prije 😉 A tko sisa strije! Ja se mazala gotovo svakodnevno, pa ispucala samo tako prije nekih 3 tjedna po donjem dijelu trbuha. Voljela bi da nisam, ali sto sad.
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A i ja cilu trudnocu mustelom dva puta dnevno i eto..a nema veze proc ce i to, samo da bebica vise dode i odemo kuci, vec mi je dosadilo :) ali moram pohvalit splitsko rodiliste, sobe su stvarno kao u hotelu.
Dobro jutro! Proudy tebe stvarno neobično čitati u ove rane sate hahaha nek si ti došla napokon na svoje!
J1309 bolje da si ti njima tamo na oku, pitanje je dana i imat ćeš svoje maleno u rukama. Znam da mi djevice ne volimo kad nam ne ide po zacrtanom planu, ali tu sad puno ti više ne možeš napraviti, samo smireno i skupljaj snagu za porod, sad će to Šta se strija tiče, ja samo čekam kad će se raspucat, ne očekujem da ću proć bez njih, posebno sad ova zadnja tri tjedna. Sad se samo nadam da neće biti velika šteta hahaha Roo kako se ti osjecas sad pred kraj? Sarita muž danas slobodan taman da te u miru navečer može vozit u rodilište i da nam Lara stigne na 15.05. hehehe
Danas neki lijeni dan, vidim ekipa na poslu je tiho. I bolje bar ću imati mira. Mislim da ću još ovaj tjedan odradit i da se više neću vraćati. Zapravo vidjet ćemo kako ću se osjećati hahaha Zrinchy kako je prošlo na rođendanu? Ja čitam tamo naše proljetne mame i psihički se pripremam na to dojenje. Već me sad boli kad čitam hahahaha
Honey ništa ne pitaj -samo ću počet kukat!
Stvarno mi je dosadilo više, preteška sam... Dva puta sam pomislila da je krenulo nešto, ali ništa. Malena se ne da (sad me strah da ću i prenit)
Sortiraj odgovore
Najstariji