Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    13. Svibanj 2018. 09:18

Panda ja moram priznat da se ustrucavam zadnjih tjedan dana od sexa jer se bojim da ne pokrene stvar hahaha 🙈 muz se cudi sto ga ne napasujem ko inace 🤣 I ja imam zuto bijeli iscjedak, svaka 2 sata mijenjaj ulozak  al ovo ti je bas ko voda bilo pa mislim da su se cure zbog toga uplasile. I ja di mislim kak skuzit da mi curi plodna kad stalno imam ulozak 🤷‍♀️ Mi necemo haljinicu oblacit, tata jucer odabrao neki pamucni kompletic, bit ce bodi, hlacice i dukserica. 

• J1309
    13. Svibanj 2018. 09:42

A evo pricekat cu jos malo pa cu otic ako nastavi.. dosad sam i ja imala zuto bijeli iscjedak sluzavi i to je normalno.. ali sad mi je bas prozirno

13. Svibanj 2018. 09:48

Jutro svima!
    LillyVanilly iskrene cestitke!
    Sarita bas si zgodna 😍
    Ja sinoc gledala eurosong,  speglala si 2 masine vesa. Isla sam si jos sterilizirat izdajalicu,  bocice od nje i dudu. Sad je i to spremno.
    Isla sam lec poslije 1,  treba iskoristiti dan do maksimuma,  sada kad se moze!
    Sto se tice cepa,  ispao mi jucer jos jedan mali komadic,  ali nije to joa ni blizu cijeli cep,  znam da je zadnji put toga puno vise bilo.
    Za rucak cemo danas rostilj,  samo cu juhicu skuhat i to je to.
    Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    13. Svibanj 2018. 09:51

LilyVanily cestitam od srca
    Za plodnu vodu sam citala da treba probati kašljati, ako onda curka to je plodna voda. Ali u svako  slucaju bolje provjeriti nego se kasnije gristi

13. Svibanj 2018. 09:53

I zaboravih reci
    Sretan vam majcin dan! 😘😘😘😘😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    13. Svibanj 2018. 09:54

LilyVanily cestitke. brz oporavak zelim.
    Sto se tice iscjetka ja ga  isto imam u zadnjem tromjesecju onako prozirno bijelkasti, ali gin nije bio previse zabrinut ,rekao da je to ok...
    Sarita da li znas sto to znaci?ja sam recimo dobila papir od firme na kojem se vidi zahtjev za novom iskaznicom, ali nju ziher necu dobiti do poroda i sta sad da radim da mi krene porodod danas ne daj boze sta bi se desilo-ne bi me primili u bolnici?
    netko mi je bio rekao da ionako onaj MBO broj ostaje isti pa da ne bi trebalo biti problema jer gledaju njega. 
    jel ikoja druga cura zna nesto o ovome? 
    kad sam isla vadit rh u 34.tj pitala me sestra tamo jesam li mjenjala prezime u medjuvremenu, ja sam rekla da jesam ali da iskaznicu jos nisam dobila, pa mi je ona napisala staro prezime....sad vise nisam pametna sta trebam napraviti...

13. Svibanj 2018. 10:05

Glede prezimena... Ja sam s prvim usred trudnoce prmijenila prezime,  dobila sam novu iskaznicu prije poroda,  jer sam se udala u 6.mj trudnoce. Ali svejedno su mi nalazi bili fifti fifti. 
    Al nema vam to veze na svakom nalazu pise matici broj osiguranika i on vam se ne mijenja,  ostaje isti.
    Ja cak ni u ovoj trudnoci nisam isla vadit krvnu grupu ponovno,  jer imam staru. Stara je na djevojacko prezime,  nikom nista,  bez brige.
    Naravno da ce vas primiti na porod,  nema razloga da vas ne prime,  osigurani ste,  imate isti MBO i to je to. Nebitno ni ako nemate novu zdravstvenu,  to me nitko nije ni trazio nikad.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    13. Svibanj 2018. 10:39

Mene neki dan na hitnoj trazili samo trudnicku. Iskaznice od zdravstvenog i dopunskog sam zakacila u trudnicku i sestra ih izvadila i dala muzu, kaze da se ne zagube jer njoj ne trebaju. Al kad sam se tek udala sam par puta dosla kod doktora sa zdravstvenom na novo prezime, a dopunsko na staro. Nije bilo nikakvih problema osim sto se sestra jadna pogubila.
    Htjela sam ici u trgovinu, ali sam bila kao pijana. Bas mi se jako povracalo (cak je bilo trcanje do wc skoljke, ali nista), blaga vrtoglavica, doslovno sam teturala po stanu. Na kraju sam odlucila leci i odspavala sam kojih sat vremena. Sad nikako da se natjeram ustat 😂 Jesam sinoc popila 1/2 dl vina, ali to je bilo sinoc, a meni jutros tako lose 😕 A mozda je i od neispavanosti bilo, legla malo iza ponoci i ustala oko 6:20. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    13. Svibanj 2018. 12:08

Hvala, takoder svima sretan majcin dan!!!!! 😍 
    Evo ja sam si spremila torbu 😁 Jos moram sloziti papire i to je to. Iskoristila sam ovu sta mi ide na kolica kao prirucnu, i super mi je. Ja sam dodala slusalice u torbu, da mogu telefonirat sa muzem handsfree 😂 Jos moram sterilizirati izdajalicu i sesirice i to je to. Al to moram proucit prvo STABILIZATOR kako funkcionira hahaha proudy super mi je citat kak si ti poletna 😘🤗 sarita ljubim da bude bolje 😘 
    Vokak meni su na zavodu za transfuziju rekli da nosim onu tiskanicu od hzzo s kojom se je radila promjena prezimena. Da je to umjesto iskaznice dok ne dode nova.Makar sam dopunsko dobila novu pa im je i to dovoljno. Za staru su rekli da kao vise nije vazeca al ja ju jos nosim. 

Honey
    13. Svibanj 2018. 12:13

E da, sjedalica isprobana, funkcionira super u autu. 
    Probali na kolica i skuzuili da su nam prodali krive adaptere za na kolica. Muz popizdio. Ne treba nam to jos al vrlo glupo, on bacio kutiju od adaptera i sve i sad tesko da ce nam to htjet zamijenit. Al no stress rekla sam, sta sad, bar smo probali na vrijeme da se nabavi. Makar ce se prva tri mjeseca vozit vjerojatno u kosari. Eto pa probajte jel vam sve pase na sve 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.