Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 19:31

I naravno zaboravih,  frckava kutak je divan 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• frckava28
    14. Svibanj 2018. 20:02

Hvala curke 😊😊

Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 20:07

Zakljucak je da i kod mene pomalo ispada sluzni cep... Vec neko vrijeme. 
    Evo bas je bilo na dnevniku na novoj o hobicama. Malo mi zasuzilo oko 😊
    Frckava Greta ce imati prekrasni kutak 😍😍
    Proudy ja se zainatila sama sebi da cu heklati.  Pregledala ne znam koliko videa na youtubeu, procitala stranica i stranica... Zivio internet! 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    14. Svibanj 2018. 20:49

Odcepile smo se 😂😂😂😂

Honey
    14. Svibanj 2018. 21:44

Woohooo ispadaju cepovi na sve strane 😂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Proudy da znas da si mi cilu frku napravila! 😂 Raspakiram ja izdajalicu i ko manijak trazim ventil. Dok muz nije sastavnicu pokazao i vice "tuko nema ti toga tu" ahahahahaha 🤣😅🤣🤣🤣🤣 moja nova generacija. Sarita svaka cast za hobicu 💕😘 Nina drago mi je da pratis i ovo ludilo ovdje 😁❤ Frckava prelijepo ste to slozili svojoj Greti 😍💕💓💕 Litta sretno i javi nam kako je proslo. Meni dosao nalaz brisa, nemam bhsgb, ali nesto gljivica, rekao je doktor nista puno ali nek si stavim tri dana vaginalete. Ja zadovoljna. 😊  

14. Svibanj 2018. 22:10

Meni je cep poceo iapadat tocno tjedan prije poroda, dva tri komada onako veca, pa kroz par dana pokoja mrvica i jutro prije nego cu rodit je ostatak otisao. Iznenadila sam se kako je puno bilo to jutro, s obzirom da prvi put nisam vidjela ni s od sluznog, ispao mi u radjaoni na onu kompresu valjda u kombinaciji s plodnom i svim. 
    Ajmo proljetnice, pokrecite se... Nemojte da vas ovo malo kisice obeshrabri, cekamo nase male cvjetice. 

Zrinchy
    14. Svibanj 2018. 22:22

Ej curke evo i mene malo prije spavanja..
    Citam kak su vama sve neke velike promjene, kontrakcije, sluzni cepovi, iscjedak...meni nista😣 kaj cu ja zadnja rodit?? Mada mi vele za danasnju sliku da se trhuh malo spusta

Sutra pregled! Puse vam saljem za laku noc

[/url

14. Svibanj 2018. 23:17

Ja kad citam kako vasi cepovi izgledaju,  moj ispada bar mj dana ako ne i duze. 😂😂😂😂
    Nije moj ni bijeli ni proziran,  moj skroz drugacije izgleda. Ne bih ga mogla pomijesati s iscjetkom,  ono znas odmah da je nesto drugo u pitanju.
    Ugl. Honey nisam ti htjela stvarat paniku. Moze bit da ove skroz nove nemaju,  Mono mi je htjela poslat cijelu svoju izdajalicu i njena je nova,  al recimo ima ventil ali drugaciji od mog.
    I idem ja lec,  rano sam ustala danas,  a i sutra cu.
    Ln svima 😘😘😘😘😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 23:18

Zribchy divna si! Zaboravih 😍😍😍😍😘
    E sad ln svima

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    15. Svibanj 2018. 06:53

Jutro ekipa
    Frckava divna je sobica😍😍😍😍
    Zrincy uzivaj samo u zadnjim danima s busicom, a sta se tice redosljeda radjanja to ti se preokrene u 5min💪💪💪kad nas sve iznenadis😊😊😊
    Honey i panda mah mah...inace cep vam izgleda kao gusti balci iz nosa zelenkasto smedje boje prosarani zilicama...prozirno nije cep☺☺☺😅😅😅i meni kao i proudy ispao tjedan dana prije poroda
    Danas ctg a jucer sam imala uzv, sve je super, kaze da je glista oko 3200g
    Puse svima koje sam preskocila😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.