Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vokak
    12. Svibanj 2018. 20:36

Sto se tice ovih udaraca svi govore o nekom patternu a bome moj bebac ga nema. Nisam dosad eksplicitno brojala ali ima dana kad je bebac aktovan cijeli dan. Znaci ono lupa stalno.a onda npr iduci dan ga jedva osjetim.bude tu sigurno visr od 10 udaraca dnevno al u usporedbi a aktivnim danom cini se ko da se ne javlja.prosto da se zabrines. A onda opet iducih dana tulum.pretpostavljam da jednostavno jedan dan je veccinu budan i partija a onda iduci spava vecinu dana.

Btw u medjuvremenu od izrade trudnicke sam mijenjala prezime ali nemam novu zdravstvenu jos.hoce li to biti problem na porodu.da li na trudnickoj trebam staviti novo prezime ?

EveM
    12. Svibanj 2018. 22:00

Honey nista ne prepusta slucaju😉
    Moj muz se jos uvijek iscudjava sta sve treba za bebu😂. Uredno ode u ljekarnu i onda mene nazove i da mi zenu na telefon pa da joj ja objasnim sta treba😂. Uskoro cemo si na kave ici, hehe

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• LilyVanily
    13. Svibanj 2018. 06:48

Jutro, samo da vam kratko javim da se naša L rodila prekjučer. Ljubav na prvi pogled i neopisiva sreća. 😍😍 Dolazimo sebi, ali smo ok. Javim se kad stignem više pisati. 😘 i sretno svima!!

Zrinchy
    13. Svibanj 2018. 07:14

LilyVanily

Jutro, samo da vam kratko javim da se naša L rodila prekjučer. Ljubav na prvi pogled i neopisiva sreća. 😍😍 Dolazimo sebi, ali smo ok. Javim se kad stignem više pisati. 😘 i sretno svima!!

Pa kakve divne vijesti Lilyvanily!! Cestitke ok srca💜💜 javi nam se kad budes mogla😙
    Sarita bas si predivna mamasita! Nadam se da ste se lijepo proveli, a sad bi stvarno vec mogli put rodilista,ha?:) divne ste😙
    Evo ja spremam dragom za rockas, jako je sretan s poklonom tako da je san bas dobro poceo. Nadam se da nece biti previse kise i nadam se da necu dobiti trudove usred dana hhahahaha pa moram na farbanje sutra!!
    Kako ste mi vi curke?? Puse saljem!

[/url

Sarita_00
    13. Svibanj 2018. 07:42

Dobro jutro! 
    LilyVanily cestitke!! Sad se brzo oporavite i uzivajte u zajednickim trenutcima! 😘😘
    Sad bi vec polako mogla i ja... Ali je Lara odlucila da nece i kraj price. Ako nista drugo, sad smo rijesili i tu krizmu, pa mozda se pokrene. 😊
    A krizma... Malo je falilo da se vratimo kuci gladni. Vec smo muz i ja mozgali sto jos radi da odemo pojesti nesto na putu kuci. Na kraju smo u 23:20 dobili zadnji slijed, to nabrzinu pojeli i isli kuci. Kolace nismo ni jeli, a njima sam se nekako najvise veselila. Tako da sam odlucila danas napraviti neku tortu, neki kolac da se malo utjesim 😂 
    Zrinchy nek je muz sretan s poklonom! I vi uzivajte danas! 😘
    Honey kod vas se nista ne prepusta slucaju 😉 Moj je isto htio kupiti tanjur i pribor, ali sam ga nekako uspjela odgovoriti od toga. 
    Vokak sjecam se da je meni sestra kod gin rekla da joj obavezno napomenem ako bude promjene prezimena u meduvremenu. Znam da sam se nasmijala na to i rekla da je vec sve promijenjeno, tako da se ne mora sekirati. 
    EveM tvoj jos ode u ljekarnu pa te zove. Moj pronade sto nacina da ne ode i na kraju odem sama. Vec mjesec dana je na mukama sto uopce postoji mogucnost da ce morati ici po nesto 😂 Jedno vrijeme sam ga vodila u nabavku da nauci gdje se sto nalazi, da ga mogu poslati bez da me zove. Taman je pohvatao, a trgovine izmijenile raspored. 😂 
    Lijepu nedjelju zelim 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• J1309
    13. Svibanj 2018. 08:18

Jutro curee :) vidim pripreme super napreduju, i ja sam pripremila haljinicu i sminku pa sta bude.. :) nego, mene nesto muci.. od sinoc su mi mokre gacice, a ja nemam pojma jel mi to pobjegne pa se popiskim ili je visoko prsnuce vodenjaka.. sinoc smo se i sexali pa sam prvo pripisala tome ali sad vise neznam ni sama..bolova nikakvih nemam..

Sarita_00
    13. Svibanj 2018. 08:28

J1309

Jutro curee :) vidim pripreme super napreduju, i ja sam pripremila haljinicu i sminku pa sta bude.. :) nego, mene nesto muci.. od sinoc su mi mokre gacice, a ja nemam pojma jel mi to pobjegne pa se popiskim ili je visoko prsnuce vodenjaka.. sinoc smo se i sexali pa sam prvo pripisala tome ali sad vise neznam ni sama..bolova nikakvih nemam..

Tako sam ja neki dan bila. Od jutra bilo mokro, ali ne sad nesto previse. Iako se poslije podne smirilo navecer sam ipak otisla na hitnu i ustanovili su da nije plodna voda nego iscjedak ili mi mjehur popusti. Ako nisi sigurna, najbolje otici da ti provjere. Barem onda znas na cemu si. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• frckava28
    13. Svibanj 2018. 08:29

Jutro cure. LilyVanily čestitam od srca. Uzivaj u maloj mrvici. 
    Danas i ja malo uzivam. I bas cu se fino napati 😊😊

Honey
    13. Svibanj 2018. 08:49

Jutro! 
    Lilly cestitke i uzivajte ti i tvoja curica 💋💋💋💋 Brz oporavak ❤ 
    Zrinchy dragom sve najbolje i sretan rodendan! Pravi poklon stize uskoro 😉 Ti pomalo i lijep provod 💋💋💋 Sarita znaci nema mi goreg od toga kad odem na neku proslavu i ostanem gladna. 😑 jbt znaci ne treba mi nista, ni finih stolnjaka, ni muzika, pa ni neznam kakvo pice, samo mi daj jestiiiii!!!!! Aj aj. Ajd bar si bila lijepa 😍 gladna ali lijepa! Haha e sad je sluzbeno Larin red, nema vise izgovora 😜 bit ce taj 15.5. izgleda 💪 frckava i ja jucer navecer imala mokre gacice, al mislim da je to od mjehura a da nisam skuzila. Nije se vise ponovilo. Ne kuzim uopce kak skuzit da je to plodna voda? 🤔 Ako nisi sigurna odi ti na hitnu. Ja sam dobro, moram danas torbu spremit. Malo me muce ti laznjaci, ono, nisam ocekivala da ce bit svaki dan, malo me sad frka u smislu ipak bi htjela da ostane unutra jos 2 tjedna. 😅

panda102
    13. Svibanj 2018. 09:00

Dobar jutar. 
    Js otvoril oci jutros gladna kooooo moj muz. On je najgladnija osoba na planeti hahahahah
    Lilly pa cestiiitam od srca 😍😍😍 uzivajte skupa. 
    Kako se blizi mene malo strah. Postala sam ko Proudy neka nje unutra hahahaha
    Meni su gace uvijek mokre. Imam i bijeli iscjedak. 1009ulozaka na dan. 
    Sex jos aktivan valjda se otvorim hhahaha
    Nama je jos ostala haljinica za nju, to mora muz kupit ali nikad. I mislim da smo spremni. Ostalo sto bude falilo kupit cemo. 
    Moram naruciti one probiotike za majku i dijete to mislim piti od prvog dana. Dodju 33€ ali kazu da bas pomaze kod sazrijevanja crijeva i probavnog sistema. 
    I adapter za sjedalicu ali to je sve preko interneta. To je klik klik. Samo pare trebaju. 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.