Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Svibanj 2018. 16:01

Proudy dokle je prokopao? 
    I moja busi svaki dan 😫 oznojim se od njenih udaraca. 

Honey
    12. Svibanj 2018. 16:10

Ajme koji dan. Hahaha.. Znaci kupili svasta, nisam si kupila haljinu, rasplakala sam se na blagajni baby centra i tak hahaha to mi se u zivotu nije dogodilo 😂🤣 sad odmaram, fino sam se najela svojih pohanaca, super su bili. Cure moje hvala na lijepim komentarima, ja sretna kad sam bar vama lijepa 😘 hahaha proudy super ako je krenuo sluzni jeeeeej! Kathryn i ja cu ponijeti sminku, pa moram se malo namazat 😉 sarita bogme nisam mislila da ce me ti laznjaci tak, i bas me izmore mogu ti rec da se sve pitam kako cu kad postane ozbiljno, al valjda kad dode onaj pravi trenutak covjek nade neku unutarnju snagu 😅 Zrinchy 😘 uzivajte u pripremama. I wow, rostilj za 35, treba to ispec 💪 pikica brzo po burek i tresnje 😀 jel se skitate gdje ovaj vikend? 😘 Sto se udaraca tice, meni je rekao 10 javljanja u danu, a u svakom tom javljanju se ocekuje nekoliko udaraca. Eto pa sad. S tim da mislim da svska od nas vec poznaje svoju bebu i sto bi bilo ok a sto za hitnu.  

EveM
    12. Svibanj 2018. 17:12

Hello! Evo malena od kad se rodila spava dulje od 1,5 h pa sam si uzela za gust i malo vas citala..😍
    Slatke su vam buse. 😍😍😍😍😍
    Vidim da se na vojvodkinju Kate furate ha?  Treba se sredit za izlazak- slazem se😂
    Puse vam saljem😘
    Tresnje su njamm-a ja ne smijem😞. Nesto mi smeta kod njih da odmah povratim cim ih pojedem..smrc

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Honey
    12. Svibanj 2018. 17:20

EveM pratimo i mi vas tamo na mamama! 😉 Jos malo pa smo svi tamo na temi! 😍 Znaci mala M je pocela duze pajkit i super napreduje! Ako ti smetaju tresnje pohedi burek haha jucer je bilo ili jedno ili drugo 😅 Moj muz hoce kupit babyphone sa kamerom. Jel to tko ima, koristi? 
    Proudy jesi ti pisala za Lanaform elektricni aspirator? 

EveM
    12. Svibanj 2018. 17:35

Honey- burek, tresnje - ista stvar😉 hehe
    Je, malena dobro napreduje. Po noci mi dobro spava ali po danu uopce ne. Ovo je sad šok za mene. Pozitivan naravno😅. 
    Ja nemam babyphone. Maleni stan pa nema potrebe. Ali mislim da je zgodna stvar ako si u kuci. Tu ti nisam bas za savjet. Za sterilizator si pitala, po meni je to potrebno... mislim, uvijek mozes iskuhati u loncu, ali ja imam onaj za mikrovalnu i puno je brze i prakticnije. I da, dojim ali mi svejedno dobro dodje za sterilizaciji šeširića i izdajalice.. tu sam malo frik pa stalno steriliziram🤪

EveM
    12. Svibanj 2018. 17:38

EveM

Honey- burek, tresnje - ista stvar😉 hehe
    Je, malena dobro napreduje. Po noci mi dobro spava ali po danu uopce ne. Ovo je sad šok za mene. Pozitivan naravno😅.
    Ja nemam babyphone. Maleni stan pa nema potrebe. Ali mislim da je zgodna stvar ako si u kuci. Tu ti nisam bas za savjet. Za sterilizator si pitala, po meni je to potrebno… mislim, uvijek mozes iskuhati u loncu, ali ja imam onaj za mikrovalnu i puno je brze i prakticnije. I da, dojim ali mi svejedno dobro dodje za sterilizaciji šeširića i izdajalice.. tu sam malo frik pa stalno steriliziram🤪

Honey- burek- tresnje.. kak sam to fino slozila ha? Burek s medom i tresnjama😍😍 zvuci ko pravi trudnički fijasko☺️

Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 18:01

Kad nece cura van, ide mama 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    12. Svibanj 2018. 18:39

Wow Sarita predivna si 😍😍😍😍 Svaka cast na peticama, cipele su ❤❤❤❤❤ Lijep provod 😘😘😘  EveM kupili smo na kraju i sterilizator i babycook i grijac bocice. Nemos ti pored mog muza, kupio on i tanjur i zlicicu (kad ce to trebat covjece 😅) i neke posude, a za babyphone je rekao da ce pogledat po netu pa i njega uzet. Mi smo u kuci, na katu su sobe a dolje je boravak i kuhinja, tako da ce dobro doc. 

panda102
    12. Svibanj 2018. 20:17

Olllaaaaa sexy mamita. Prelijepe ste. Uzivaj 😘😘😘
    Honey se 🔫🔫🔫🔫💪💪💪💪

panda102
    12. Svibanj 2018. 20:21

Honey kupila stabilizator hahahahahaha
    Sto si se rasplakala?????
    Ja pojela korpicu jagoda, smiksala si jogurt i sumsko voce zaledjeno. Pojela dvije nektarine i jabuku. Sara je podivljala ahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.