Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    12. Svibanj 2018. 10:59

panda102

Hej moja Student kako su me napali. 😫
    Sve neke prijateljice ….
    Ja ne volim da me vide slabu, izmorenu i pregazenu. I to do zadnjeg trenutka se borim i necu da me iko takvu vidi. Dok jos imam snage naravno. Postoje zivotne situacije u kojima se ne mozes sabrati…
    Tih jos nisam imala hB i nadam se da ih nema uskoro.
    Jedan od komentara je bio joj ti si bas sva od ceremonije hahahah a jbg takva sam. Ko me zna spreman je na to, i sredit ce se bez da me i nazove i pita ej kakva izlazis iz bolnice.
    Honey tako stee sjatke i gjatkee hahahahah samo bih vas mazila 🎀🎀🎀 😍😍😍😍😍 joj pusa u trbuh 😘😘
    Evo danas bez ideje za rucak.
    Slabo sam spavala. Od 2 do 5 nula bodova. Jos muz ima alergiju pa tesko dise. A meni sve smetalo.
    Odoh se slikat 😘😘

Ma joj, ne opterecuj se. Ja nisam tip pretjerano od uredjivanja bila, al nekako u zadnjih godinu i pol haljine i suknje su mi postale best frendice :D 
    Sad kad sam doma vazno mi je sredit se kad nekud idem i kad nam netko dolazi. jednostavno se osjecam bolje. i sad cu bit nemajka, ali nije mi cool vidket upicanjenu bebu, a mama ko da pala s marsa. :D jadno moje dete :D 

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 11:13

Pandice jel ti poznata haljina hahahahaha

[/url

kathryn
    12. Svibanj 2018. 11:19

E da, nesto sam mozgala po noci, reko pitat cu vas! Brojanje pokreta bebe, da li 10 pokreta/udaraca u 1h ili u 1 dan?? 🤔🤔  Mislim, ja si znam upalit onaj kick counter i obavim 10 udaraca u 10-15min, a cini mi se da je netko napisao da 10 u danu! 🤔🤔

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 11:19

Bok ljepotice moje!!
    Ja ji kupila u c&a proslu subotu hahahahaha, isto je bilo 20 % na sve:))) i diivna je hahahhaa
    Ja se slazem s tobom da ako ti je nesto bitno, zakaj bi drugi ljudi trebali "pametno" komentirat? I ja cu se sredit za izlazak, sminka je vec u torbi za rodiliste jer imam sve po duplo hahahaha ali to su takve sitnice (navuc haljinu i nasminkat se u 2 minute) a tolko te mogu razveseliti i podici te. Ne kuzim te "frendice", kaj ih briga! Ja sam i za trenirke i za haljine, samo je bitno da se sve dobro osjecamo. Jednom nosis prvu bebu iz rodilista, napravi nest i za sebe!
    Honey i Panda buškice su preeeeedivne. Honey stvarno, koža ti je ko iz reklame💜 a i pite su vam bome za proslinit!
    Malo strajkam sa pisanjem, dragi sutra slavi rockas pa moli da se ne porodim do ponedjeljka. Radimo veliki rostilj za cca 35 ljudi pa ima jako puno posla. A i danas moramo na jos jedan rockas. Tipkam malo poslije,puse

[/url

Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 12:35

Kathryn meni su bas jucer na hitnoj dali listu za pracenje udaraca. Ako sam ja njih dobro shvatila (a vjerojatno nisam jer sam bila sva negdje u svom filmu), moram u tri navrata dnevno nabrojati 10 pokreta. Treba voditi koliko dugo treba da se nakupi 10 pokreta, kao jednom ce biti u 10 minuta, a jednom u sat vremena. Moram jos jednom prouciti taj papir, nisam ga sinoc ni izvadila iz auta 😂 
    Student znas da kazu "sretna mama, sretna beba". Pa ako nas usreci to malo sminke sto nabacimo na sebe... U tih par minuta koliko nam treba da se sredimo, mislim da nece svijet propasti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 12:50

kathryn

E da, nesto sam mozgala po noci, reko pitat cu vas! Brojanje pokreta bebe, da li 10 pokreta/udaraca u 1h ili u 1 dan?? 🤔🤔 Mislim, ja si znam upalit onaj kick counter i obavim 10 udaraca u 10-15min, a cini mi se da je netko napisao da 10 u danu! 🤔🤔

Meni ti je doktor zadnji put u TA rekao da moram nabrojat barem 10 udaraca kroz dan. Ali! Da ocekuje vise:)) ja sam rekla da mi odradimo 10 udaraca u prvih 5 minuta budnosti:))
    Ne znam, meni se malo cini malo tih 10 kroz dan, al valjda zna kaj radi😐😂

[/url

12. Svibanj 2018. 13:07

Sto se tice udaraca,  meni su dalu neku tablicu i uputu da svaki dan izaberem odredjeno vrijeme,  zapisem tocno kada sam pocela brojati i kad izbrojim 10 udaraca ponovno zapisem,  i tako 3 puta. U pocetku sam pobozno tako i radila,  sad ja to vise odoktivno.

Zapravo sam dosla rec da mislim da mi je sluzni cep poceo ispadat. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    12. Svibanj 2018. 13:08

Pa zato mi evo nis nije jasno...meni bi bilo vec predalarmantno da ih je samo 10 u danu! 🤗😱 
    Znam se uloviti da skuzim da recimo zadnjih sat-dva nisam nis osjetila pa pikam po trbuhu da se probudi da znam da je sve ok! 😃🤗

Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 13:32

Proudy bit ce da si se previse pocela kretati 😜
    Meni muz nakon jucerasnjeg dana i moje setnje nakon koje je krenula panika rekao da nema vise setanja. Poslusala sam ga - ne! Isla sam kupiti cestitku za krizmu, sebi naci torbicu i u tren oka se nasetala. Sad bjezim kuci dok nije kisa pocela 😂
    Kathryn meni isto ima malo smisla tih 10 udaraca u danu. Jucer je recimo bilo ujutro tih 10 udaraca i do 9 navecer nista. A danas se svako malo javlja, dosad imam vec barem 30 udaraca. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

12. Svibanj 2018. 13:53

Ajme ja ni ne znam stavit rumenilo haha al stvarno
    Ni puder 😂😂😂
    Znam maskaru. I ruz i to je moj maksimalni domet. Obrve ne popinjavam jer su crne ko ugljenom nacrtane, zato ih treba cupat svaka 3 dana. 
    Al sam na kosu slaba, imam neku kracu frizuru i ako se ne osisam jednom u 3 tjednaa osjecam se bjedno i ruzno. A pranje i riktanje je svakodnevno, ako sam bas doma doma cijeli dan mogu jedan dan preskocit i zazmirit da ne stoji onako kako jabzelim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.