Jutreko curke moje...iso mikiiiiii...ne znam jel bi prije okinula na bureke ili tresnje....ubijate me polako
Honey zmaci izgledas ko trudnica s reklama, wooooooooow🔝🔝🔝🔝😍😍😍😍
Panda haljina je mrak...neka si ju uzela...svakako kad ju stavis na sebe kako se god osjecala popravit ce stanje😅😅😅🎀🎀🎀
Katryn isoooo mikiiiiiii🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒oci mi ispale
Sarita neka si otisla provjeriti...meni su bile skrooz malo mokre gacice i non stop je otjecalo dok sam piskila...ja imala visoko prsnuce...nikad se ne zna, bolje provjeriti🤗🤗🤗
Jutro!
Panda lijepa ti je haljina, a i ti isto 😘 Ako se ti imas volje i zelje srediti, nema ti tko sto prigovarati. Ja sam si isto pripremila sminku da se sredim za izlazak. Isto kao ti, ne volim da me vide slabu. I kad sam bila u najgorem stanju, bila sam sredena. A kako ne volim da ovisim o drugima, mislim da cu ja i nakon poroda brzo na noge.
Honey tebe lijepo poceli laznjaci 😉 Meni su sinoc na ctg-u zabiljezili par laganih trudova... A Lara na kraju ima jos 5 dana fore. Danas cemo na krizmu, pa ne kuham nista, cuvam se za veceru 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro! Evo i ja budna!
Ne smije se prespavat dan, kad je mobilan 😂😂😂😂
Pandica i Honey ne znam koja je ljepsa!
Nisam rodila u Uberu, al nisam nesto ni spavala nocas. Mali kopao i kopao! Pa me steze, pa me boli pa nikako se namjestit.
Muz mi otisao na redovni servis s autom jutros i bila sam sigurn da je i mali s njim jer me nije dosao budit da nesto treba, a uvijek je od pol 8 budan.
Na kraju sam ja njega probudila, dijete spava 😂
Danas neki futav dan ha? Nema veze, meni ga nista nece pokvarit 😁
Puse svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da Honey, ne znam kako sam zaboravila tako dobru sliku! Super izgledas! 😉
Pikica ovo kod mene je bilo tako da sam do negdje 2 sata skroz imala pomalo mokre gacice. Osjetim inace kad mjehur popusti i kad malo pobjegne, pa me zato malo brinulo.
Proudy se pokrece ranim jutrom cim se smije kretat 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita cestitam na punih 40!!! Super ste vi to progurali. Svaka cast 💕🎁💕🎁
Proudy 321 AKCIJAAAAA
Ja odoh izvadit meso za gulasa. Bice s nekom tjesteninom iz ekspres lonca.
Danas dolazi prijateljica da mi zasadi one tri saksije. Hhahahah odoh malo pomest balkon
Ljubim vas i uzivajte u vikendu. 👍👍👍👍
Jutroo svima..opet ste aktivne od jutra a ja ko zombi...evo vec par dana, osim sto tjednima ne spavam po 2,3h po noci, zadnjih par dana zaspim oko 6-7h ujutro i evo do 10h odgulim a osjecaj je kao da sam prebijena! A kad se probudim oko 5, prije tog perioda nesanice, onda sam sva odmorna i poletna...uzas! A da ne pricam da sam sanjala da sam se probudila, stavila ruku na trbuh i nije ga bilo! 🤤😨😱 Isti tren sam se trznula!
Kad kazete za sminku da mislite ponjet u bolnicu, na sto tocno mislite? 😆 Ja inace svaki dan imam malo pudera, sad bar bb kreme stavim, al bez malo maskare i popunjenjih obrva ne izlazim iz kuce jer su svijetle i rijetke pa si sve mislim da ce me netko cudno gledat ak to ponesem u bolnicu! 🤣🤣
Kathryn tocno znam taj osjecaj kad se probudim u 5, spremna za sve zivo. Jedva se natjeram da jos odspavam jer tko ce ustat tako rano, a onda kad se treba ustat oko 9 ne mogu ni oci otvorit 😂 A sminka kod mene podrazumijeva isto kao i kod tebe. Ako obrve ne popunim, izgledam kao da ih ni nemam. Isto i sa trepavicama. Tako da su kod mene olovka/sjenilo za obrve, maskara i puder gotovo svakodnevni. Naravno, ako ne izlazim iz stana, onda nema nista. To si nosim svakako, a pripremila sam i sjenilo, pa ako mi se bude dalo... 😊 Ali nemam se namjeru obazirati na druge, hoce li me cudno gledati ili ne. Ako sam rodila, ne moram se zapustiti, smijem si valda to makar priustiti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hocu tvoje tresnje. !!!
Ja nigdje ne idem bez tusa, maskare , pudera i olovke na usnama. To mi je sminka. Ja to u roku dvije minute sve obavim. Nista pretjerano a ipak imam nesto.
I sve mi to stane u torbu jer mi ne nosimo nista u bolnicu ni gace ni uloske nit ista jer sve tamo dobijemo.
😘😘😘
I ja tako Kathryn u 5 ko pticica. U 8 ko konj. 😫
Ja se prvi put nisam sminkala, necu ni sada! Inace jesam sminkerica 😁, svaki dan je full make up, ako nisam doma. Puder, rumenilo, olovka za oci, sjenilo, maskara, neki ruz i olovka za usne. Uvijek!
Tada mi nije bilo do toga, bilo mi je samo da pobjegnem kuci.
Tako da se sminkat necu. Ali nije mi to nista neuobicajeno. Ako netko ima snage i dijete ne vristi pa se stigne namazat prije izlaska, zasto ne?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eto sad mi je lakse! 😂😂 Stavim i ja svaki dan tus, cisto da se cini da su trepke punije al cinilo mi se previse, pa.kao izbacit cu ga! Fakat sam blijeda, pjegava i ne izgledam si bez icega! Nagurat cu ja sve u malu torbicu, nek se nade! 😂 cu da budem ko vojvotkinja Kate kad idem van! 😆😆
Panda i Honey, buse su vam prekrasne😍😍...bio bi red da i ja svoju pokazem sutra, samo kad produ sare od jastuka! 😃 svako jutro ga gledam pa se splasim dal su strije ili samo zalezano! 🤗
Panda, upravo to...ko konj, ko da me netko prebio! 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji