Sema cestitam ☺☺☺ brz oporavak ti zelim.
Sarita znaci krenulo je pomalo ☺
Sema cestitke!!! Pravi veliki decko! Moja frendica isto nocas rodila na sv.duhu, "mali" ima 4600:)) a procjena je bila puno manja isto ko i tebi:) nadam se da ces se brzo oporaviti i pocastiti nas kojom slikicom Filipa💙
Saritica drzimo fige da cim ranije to sve skupa krebe, da te se ne muci ovako pomalo. Bit ce to sve super!
Cure,jos malo pa cemo se sve izredati💖💖💖
[/url
Jos sam zasad kod kuce. Doslo je do razmaka od 20 min, pa je otislo na sat vremena. Sad cemo popiti kavu, pa idem do svoje gin. Svakako je rekla da je svjedeno hocu doci na pregled danas ili u petak, a sestra me zapisala u petak. Tako da idem vidjeti najprije do nje, sto ce ona reci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro 🌞
Sema draga, cestitke 🎉🎉🎉💙 Vjerujem da je Filip prava slatkica! Svasta si prosla, i zao mi je da je bilo tako, ali najbitnije da ste oboje dobro! Uzivajte i mazite se 💕 Ti nam se cuvaj pa nam pisi kad stignes da vidimo kako napredujete 😘
Sarita, 🤞🤞🤞🤞🤞
Stizu nam bebeeeeee kmeee kmeeee
Dragaaa Semaaaa čestitam vam od srca. Zao mi je da si prosla drip i to bez epi i da sad boli. Sad konacno imas svoju bebicu uz sebe. Koju kod kuce ceka tako lijep krevetic i sve ostalo sto ste pripremili.
😍😍😍😍😍🍼🍼🍼🍼
Sarita nadam se da je krenulo i da ces ti to brzo odraditi. Reci muzu vise VOZIII MEEEEEEE ali ne na skuteru 😜😜
Zrinchy da da jos malo pa cemo se svi izredati. I mene sad strah kolika ce bit nasa cura. Jucer kad je rekla 2900g si kontam wtf mala hahahah a Hahar ce imat 4600g hahahaha
NINA pusa za tebe i Elenu nas 😘😘😘
Joj citavu noc sam sanjala da sam na Kipru. Nidje veze glupih snova. Oprala sam jucer ogradicu. OmG. Mislila sam da je neko sazvako i pljunuo i to sad moram peglat hahahaha
Honey bila vrijedna sinoc 💪💪💪💪 i ja cu danas.
Proudy spava 😜😜😜😜 sexy mother.
Je li danas petak ahhahaha
Sarita nadam se da je krenulo i da ces ti to brzo odraditi. Reci muzu vise VOZIII MEEEEEEE ali ne na skuteru 😜😜
Zrinchy da da jos malo pa cemo se svi izredati. I mene sad strah kolika ce bit nasa cura. Jucer kad je rekla 2900g si kontam wtf mala hahahah a Hahar ce imat 4600g hahahaha
Hahahahaha pusti ti to, Hahar je procijenjen na 3100 tako da Sarci i njenih 2900 ne zaostaje bas:))
Mene bas oprale emocije jutros... htjela sam samo rec da je ovo trudnicko putovanje bilo toliko toliko ljepse i zabavnije uz vas sve ovdje na forumu💖💖💖 i da se iskreno,najiskrenije nadam da cemo uvijek znat bar nesto jedna o drugoj i nasim bebicama😙😙😙
[/url
Panda, nije petak, obavijestit cu te ja, jedini preostali radnik 😬 Bila sam vrijedna, mislim da nas je sve sad malo panika hahaha poslije sam hrkala ko musko kako sam zaspala. A di nebi cijeli dan na poslu pa onda kuci peglaj. Uz popratne pripremne trudove 😅
Jutro trudnicice
Sema pravi deckic...uf uf...trebalo je to delozirat....neka ste vi dobro....cestitam od srca i brzi oporavak❤👶❤🎉🎊🎉🎊🎉🎊
Sarita vidim ja da ce to brzo kod tebe...samo hrabro...za cas ces imati curicu u narucju
Panda de malo pojacaj te vodice...ne moze ribica plivati po suhom
Honey kiss kiss mah mah😘😘😘😘
Iso mikiiiii sutra 37tt🙈🙈🙈🙈
Proudy slike su woooooow...odmah sam si zamislila kako ja pokusavam namjestiti sexy pozu sa 20kila viska...noup😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Mi danas idemo na izlet u Novsku...prijateljica mi je rodila i idemo vidjeti malog Andriju❤👶❤🎁🎊🎉🎊🎁🎊🎉
Puse svima
Zrincy terminuso kad ti imas kakav pregled...ja u pon uzv i u uto ctg krece🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji