Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vokak
    08. Svibanj 2018. 15:52

Ja isto spremam torbu i zanima me da li jw ruasak za radjaonicu too much.mislim nije onaj pravu skolski vec onaj tanak reklamni i nije pun.ali kako cu biti sama ko pasce ako uleti vikend mm mi nece moci donijeti veliku torbu do iducih posjeta pa sam onda u njega mislila staviti i spavacicu i rucnik za tusiranje i sl.hoce li me pustiti s rusakom?
    Neko je bio spominjao ubrzano lupanje srca prije par dana mozda HoneY nisam zapamtila? Mislim da moze imati veze s anemijom ako je tlak inace ok.
    E i joa nesto jel na porod treba doc skroz obrijane dole ili prolazi frizurica

panda102
    08. Svibanj 2018. 16:03

E dobila sam i neke tablete. Kaze anemija. 90mi ih dala. Za tri mjeseca. Divno. Jos da mi apetit otvore hahahhaa drago mi je da vas je moja guza nasmijala hahahhahaha
    Cekam da vidim kako ce Honey proci. 
    Zrinchy sta bi za tvoju plodnu vodu. Meni je sad rekla afi 8. Kao donja granica. Valjda to znaci manje kolicinski. I sta onda ako je ima manje, sta rade??
    Ita pusa za vas dvije. 

panda102
    08. Svibanj 2018. 16:05

Kika imas li kakvu patronaznu da nazoves da dodje da ti pokusa objasniti kako da stavis bebicu na dojku. Ili u bolnici nekog. Ne znam. Mizda neka prijteljica. 

Honey
    08. Svibanj 2018. 16:24

Evo meee! Dok sam se ja najela, a nisam imala signala  Kako je lijepo kad očekuješ da će ti netko čačkati po guzi i onda ti ne čačka  Znači samo mi uzeo cervikalni bris tako da sam odahnula! A Slovenci su uvijek bili malo nastrani  Uglavnom, beba je super, sve razvijeno kako treba, plodne vode dovoljno, ja omekšana i uloživa za vršak prsta, štagod to značilo. Stezalo me dok joj je mjerio otkucaje i onda je odlučio da će me spojiti na ctg jer je posumnjao da su počeli pripremni trudovi. I baš me spičilo nakon 10min šta sam bila spojena, tako da su krenuli pripremni trudovi i rekao mi je da spakiram torbu. Tako da ja ću ić rodit sa Zrinchy 21.05. samo da znate  Mala ima 2450g, nije nešto puno dobila, bit će vjerojatno do tri kile. Ja nisam ništa dobila na kilaži pa sam odma navalila na mesinu kad smo bili gotovi. Malo željeza hehe Rekao mi je da se naručim slijedeći tjedan u TA u Vinogradsku. Jel se može to telefonom ili kako?
    Vokak istina, to lupanje je od anemije. Al bitno da je tlak dobar, i prošlo me relativno brzo. Mislim da ti ruksak nije previše, nemoj se uopće opterećivat s tim. Nadam se da si ti bolje? Ne sikiraj se, pusti komentare, i moja beba je manja i to isto tako od ca 29tt, i sve je savršeno ok. Samo pozitivno!  
    Kikaaaa nisi mi napisala dimenzije od malecke, dužina/težina? Pitaj naše cure na temi Proljetne bebe/mame 2018., one sve sad imaju iskustva sa tim dojenjem.

Kikaa12345678
    08. Svibanj 2018. 17:08

3420g duga 50cm 🙂

Sarita_00
    08. Svibanj 2018. 17:14

Honey ti ces jos doslovno s posla u rodiliste! 
    Panda meni je afi bio 11 i onda za tjedan dana 14. Vjerujem da bi reagirala da je nesto, ali i plodna voda se obnavlja, pa je moguce da se sredi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

08. Svibanj 2018. 17:19

Panda plodna voda se obnavlja,  ali ovo tvoje je donja granica.
    Moj afi je bio zadnji put 14/15. Pratit ce ti to,  ako ne bude dobro,  postoji samo mogucnost indukcije ranije,  jer beba ne smije ostat na suhom i to je to.
    Honey super da je sve ok! Daj vise ostani kuci,  nemoj da te s posla voze u radjaonu 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    08. Svibanj 2018. 17:26

To Honey samo jedi hahahaha daj mesaaaaaa 🍼🍼🍼🍼
    Evo meni danas dosao papir da sam sluzbeno na materinskom dopustu do 17.8. Tek pocelo od subote. 
    A naravno da nisi dobila čačkanje jer nisi platila 25€ hahahhaah
    Kupila sam danas onu kremu za bradavice. Rekoh moze jedna Purelan jahahaha ja kao da sam u Hr. Kaze ona gospodjo to nemamo u Slo. E rekoh kakva ste vi drzava hahahahah
    Kupila sam neku isto Multi-mam lanolin. Kaze to je najbolje. Hajde rekoh daj 11€ nemas sta pogledat onu tubicu 🔫🔫🔫
    Kupila sam si jagoda, malina, borovnica, nektarina hahahaha to sam rucala. Mmmmmm

panda102
    08. Svibanj 2018. 17:28

Opet sam isla googlat za tu plodnu vodu bolje da nisam. Sad vidim da je to bas na granici. Hajde do utorka ce se povecati. 💪💪💪💪💪
    Ej Nicole ce biti manekenka kao i Nola 😍

Zrinchy
    08. Svibanj 2018. 17:32

Honey, ipak cemo bit cimerice!!!!🤘🤘🤘
    Mozes se telefonski,al ja sam se nrucivala preko maila! Skeniras uputnicu i povijest bolest i molis za cim raniji termin! Meni odgovore najkasnije iduci dan! Ovo ti je e mail: [email=narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr]narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr[/email]
    Pandice,plodna voda mi je sad ok, meni su procijenili visak,al kaze doktor da se najvjerojatnije taman popiskio hahahahaha Slovenci malo nastrani,ha?:) ko bi reko:)

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.