Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    09. Svibanj 2018. 09:42

Sarita se jos vraca kuci... Ali kaze da se cura od svojih 3350 g smjestila, plodne vode ima manje, posteljica zrela. Dio sa grlic 2 cm prohodan za prst mi nije sasvim jasan. I kaze da je sad samo pitanje trenutka kad ce trudovi krenuti posteno. 
    A ja sad idem spavati jer ne mogu gledati.
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    09. Svibanj 2018. 09:52

E Sarita super vijesti! Samo ti lezi, vidiš da ležanje pomaže  

Dare12
    09. Svibanj 2018. 10:05

Oooooo zene, uopce niste puno pisale od mog zadnjeg javljanja..500-ak strana, vise sam na fb, jednostavnije mi je.. Mi jos u komadu, guramo, mirujemo i cekamo da prodje vladavina rogonja. 😉 Cestitke svima koje sam propustila...😘😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Zrinchy
    09. Svibanj 2018. 10:07

NINA

Zrinchy

Evo i nas posto je ipak puni tjedan! Jos sam narastao, a bome se trbuh i spustio🤤
    Issssss pa ogromna saaaam

Zrinchy pa jel nisi znala da se lubenica prvo nareze pa onda tek pojede 😂😂😜…???
    Salim se,ti barem izgledas trudno i super si,a ne kao ja do kraja su me svi ispitivali gdje mi je trbuh.😘

Hahahahaha bila sam pohlepna:) vjeruj mi,i tesko mi je ko da sam progutala lubenicu:) 

[/url

Honey
    09. Svibanj 2018. 10:32

Oj Dare nek si se ti javila i nek ste dobro! Baš si mi bila na pameti, ono ti je nešto bilo loše pa si bila u bolnici i onda ni glasa od tebe.

Dare12
    09. Svibanj 2018. 11:01

Honey

Oj Dare nek si se ti javila i nek ste dobro! Baš si mi bila na pameti, ono ti je nešto bilo loše pa si bila u bolnici i onda ni glasa od tebe.

Honey, ma jos nisam sve pretrage vezano za to odradila, a 1.5. me uvatili laznjaci, skoro 2 prsta bila otvorena i opet me ostavili. Prekjucer dosla doma i sad mirovina da izdrzim sta duze...😊 Kako ti? 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

09. Svibanj 2018. 11:16

Jutro svima!
    Danas smo se malo uspavali,  jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci,  pa sam manevrirala od 3 do pola 5. Morala nadoknadit.
    Sema iskrene cestitke! Nek je sve proslo da sad uzivate zajedno. Bolovi ce proci,  draga! Drzi se! 😘
    Zrinchy ti si divna! 😍
    Sarita,  odspavaj i kad se probudis mogla bi ti i put rodilista,  vjerujem! 😘
    Honey moja,  nemajka ili ne,  sve to na kraju sjedne na svoje. Kako je meni Pikica neki dan rekla,  od nemajke do uzorne trudnice u tren oka 😂
    Ja cu prvi ctg imati sad u petak,  do sada su mi u TA samo baby watcherom slusali otkucaje. Kazu od 37tt da rade ctg,  tak su mi u biti i s Maksom.
    Cure moje,  uz sve muke po lezanju, i sve pizdarije koje su me snasleu ovoj trudnoci,  ja sam sutra 37tt,  u terminu!!!!!
    Kad smo vec emotivno raspolozene,  moram vam reci da sam sve ovo skupa izdrzala u pozitivnom duhu dobrim dijelom i zbog vas i zbog toga vam svima od srca hvala! Ljubim vas svih 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Sto se tice kave s bebicama,  rekla sam Honey jucer,  ja sam apsolutno za,  kad vec neka trudnicka kava za mene nije bila izvediva!
    Eto,  zasuzilo mi i oko 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    09. Svibanj 2018. 11:49

Što nam oči suze danas, mora da će neka i rodit  E Proudy naša ti si stvarno kraljica, kako si dočekala termin ejjjj!!!
    Sutra ću popit nešto u tvoje i Aleksovo ime, evo već sam sad raspoložena!  
    Dare ja sam super, još uvijek radim pa me cure zezaju, jučer bila na pregledu, napravili mi prvi ctg, zabilježen lažnjak i tako, doktor reko mogu ić rodit, pa sam se dogovorila sa Zrinchy za 21.5., da odemo skupa hahaha uglavnom ovdje uvijek veselo bez obzira. Ti se drži i drži malog još unutra kad tako kažu! 

• frckava28
    09. Svibanj 2018. 11:57

Evo cure da se javim. Obavila pregled i sve je ok. Nema ciste. 😊

09. Svibanj 2018. 12:02

NINA

Ajme Proudi eto i tebe sutra u terminu 😊😍,vjerujem da ti je bilo tesko i jos je,nazalost svaka od nas je u ovoj trudnoci imala ili jos ima kojekavih problema i teskoca ali bas zato sto smo se tjesile medusobno i sve skoro skupa prolazile postalo je lakse 😘
    Ja znam koliko je meni znacila svaka vasa rijec utjehe i nade svaki puta kad god mi je bilo tesko….i dan danas mi puno znaci i hvala vam od 💖 na tome!
    Sto se tice kave ja sam uvijek za,ali posto sam jaako daleko nevjerujem da ce ikako biti moguce.Na more neidemo,kao ni dosad,tako da ni usput nemogu na kavu zaci.😕😣😉
    Biti mama je zaista velika stvar,ali biti mame je jos veca 😍!!!!!
    Uzivajte u danasnjem danu,ja odoh mrvicu presvuci nahraniti i vjerovatno ocekivat nekakve goste,to nam je vec postala svakodnevnica 😁
    😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Nina 😘😘😘😘😘😘 ljubim i tebe i princezu 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.