Sarita se jos vraca kuci... Ali kaze da se cura od svojih 3350 g smjestila, plodne vode ima manje, posteljica zrela. Dio sa grlic 2 cm prohodan za prst mi nije sasvim jasan. I kaze da je sad samo pitanje trenutka kad ce trudovi krenuti posteno.
A ja sad idem spavati jer ne mogu gledati.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Oooooo zene, uopce niste puno pisale od mog zadnjeg javljanja..500-ak strana, vise sam na fb, jednostavnije mi je.. Mi jos u komadu, guramo, mirujemo i cekamo da prodje vladavina rogonja. 😉 Cestitke svima koje sam propustila...😘😘
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Evo i nas posto je ipak puni tjedan! Jos sam narastao, a bome se trbuh i spustio🤤
Issssss pa ogromna saaaam
Zrinchy pa jel nisi znala da se lubenica prvo nareze pa onda tek pojede 😂😂😜…???
Salim se,ti barem izgledas trudno i super si,a ne kao ja do kraja su me svi ispitivali gdje mi je trbuh.😘
Hahahahaha bila sam pohlepna:) vjeruj mi,i tesko mi je ko da sam progutala lubenicu:)
[/url
Oj Dare nek si se ti javila i nek ste dobro! Baš si mi bila na pameti, ono ti je nešto bilo loše pa si bila u bolnici i onda ni glasa od tebe.
Oj Dare nek si se ti javila i nek ste dobro! Baš si mi bila na pameti, ono ti je nešto bilo loše pa si bila u bolnici i onda ni glasa od tebe.
Honey, ma jos nisam sve pretrage vezano za to odradila, a 1.5. me uvatili laznjaci, skoro 2 prsta bila otvorena i opet me ostavili. Prekjucer dosla doma i sad mirovina da izdrzim sta duze...😊 Kako ti?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutro svima!
Danas smo se malo uspavali, jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci, pa sam manevrirala od 3 do pola 5. Morala nadoknadit.
Sema iskrene cestitke! Nek je sve proslo da sad uzivate zajedno. Bolovi ce proci, draga! Drzi se! 😘
Zrinchy ti si divna! 😍
Sarita, odspavaj i kad se probudis mogla bi ti i put rodilista, vjerujem! 😘
Honey moja, nemajka ili ne, sve to na kraju sjedne na svoje. Kako je meni Pikica neki dan rekla, od nemajke do uzorne trudnice u tren oka 😂
Ja cu prvi ctg imati sad u petak, do sada su mi u TA samo baby watcherom slusali otkucaje. Kazu od 37tt da rade ctg, tak su mi u biti i s Maksom.
Cure moje, uz sve muke po lezanju, i sve pizdarije koje su me snasleu ovoj trudnoci, ja sam sutra 37tt, u terminu!!!!!
Kad smo vec emotivno raspolozene, moram vam reci da sam sve ovo skupa izdrzala u pozitivnom duhu dobrim dijelom i zbog vas i zbog toga vam svima od srca hvala! Ljubim vas svih 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sto se tice kave s bebicama, rekla sam Honey jucer, ja sam apsolutno za, kad vec neka trudnicka kava za mene nije bila izvediva!
Eto, zasuzilo mi i oko 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Što nam oči suze danas, mora da će neka i rodit E Proudy naša ti si stvarno kraljica, kako si dočekala termin ejjjj!!!
Sutra ću popit nešto u tvoje i Aleksovo ime, evo već sam sad raspoložena!
Dare ja sam super, još uvijek radim pa me cure zezaju, jučer bila na pregledu, napravili mi prvi ctg, zabilježen lažnjak i tako, doktor reko mogu ić rodit, pa sam se dogovorila sa Zrinchy za 21.5., da odemo skupa hahaha uglavnom ovdje uvijek veselo bez obzira. Ti se drži i drži malog još unutra kad tako kažu!
Ajme Proudi eto i tebe sutra u terminu 😊😍,vjerujem da ti je bilo tesko i jos je,nazalost svaka od nas je u ovoj trudnoci imala ili jos ima kojekavih problema i teskoca ali bas zato sto smo se tjesile medusobno i sve skoro skupa prolazile postalo je lakse 😘
Ja znam koliko je meni znacila svaka vasa rijec utjehe i nade svaki puta kad god mi je bilo tesko….i dan danas mi puno znaci i hvala vam od 💖 na tome!
Sto se tice kave ja sam uvijek za,ali posto sam jaako daleko nevjerujem da ce ikako biti moguce.Na more neidemo,kao ni dosad,tako da ni usput nemogu na kavu zaci.😕😣😉
Biti mama je zaista velika stvar,ali biti mame je jos veca 😍!!!!!
Uzivajte u danasnjem danu,ja odoh mrvicu presvuci nahraniti i vjerovatno ocekivat nekakve goste,to nam je vec postala svakodnevnica 😁
😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Nina 😘😘😘😘😘😘 ljubim i tebe i princezu
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji