Zrincy terminuso kad ti imas kakav pregled…ja u pon uzv i u uto ctg krece🤗🤗🤗🤗
Evo jucer odradila pregled i ctg, ultrazvuk vele da vise ne treba do poroda hahahahahahha
Ma ludi su, pa fakat cu rodit giganta na slijepo!!!
Ovo je sad bas zamarajuce, svaki tjedan u bolnicu! Pusice Pikica, pazi se i nemoj se naprezati na izletu!!
[/url
Ja sam danas tocno 39+0 :) termin mi je 16.5, a kako to vas tako rano salju na ctg. Ja sam dobila uputnicu tek na dan termina da idem, ako dotad ne rodim..
Ja sam danas tocno 39+0 :) termin mi je 16.5, a kako to vas tako rano salju na ctg. Ja sam dobila uputnicu tek na dan termina da idem, ako dotad ne rodim..
Pa ja nemam pojma:/ ja sam vec prosli tjedan imala prvi ctg, znaci sa 36 tjedana. A di si ti J1309?
[/url
Sema cestitam na deckicu, brz oporavak.
A vi ostale, dok vas citam skroz se primjeti da ste sve sad vec napete ko puske, ono finale se blizi, za koji tjedan su sve proljetnice tu i sve cete postat mamice :) torbe su spremne, osim od Honey, ona se jos na poslu zabavlja. Kinderbeti spremni, robica opeglana, sobe sredjene.
Zelim vam svima brze i lake porode i zdrave i zivahne bebice.
Hahahahaha pusti ti to, Hahar je procijenjen na 3100 tako da Sarci i njenih 2900 ne zaostaje bas:))
Mene bas oprale emocije jutros… htjela sam samo rec da je ovo trudnicko putovanje bilo toliko toliko ljepse i zabavnije uz vas sve ovdje na forumu💖💖💖 i da se iskreno,najiskrenije nadam da cemo uvijek znat bar nesto jedna o drugoj i nasim bebicama😙😙😙
Daaaaaa, evo sad si i mene raspekmezila! Ja se nadam da ćemo i kavu popit sa bebicama
A tu ostajem sigurno samo se selim na Proljetne mame 2018
Evo i nas posto je ipak puni tjedan! Jos sam narastao, a bome se trbuh i spustio🤤
Issssss pa ogromna saaaam
[/url
J1309 jesi ti iz splita? Kod njih je obicaj da se na ctg ide tek na termin, nista neobicno. Neka te ne brine.
Kad dobijes trudove osjetit ces ih i bez ctga, a ako se beban mrda i lupka isto znas da je ok.
Pa ja nemam pojma:/ ja sam vec prosli tjedan imala prvi ctg, znaci sa 36 tjedana. A di si ti J1309?
Ja sam jučer imala ctg hahaha nepunih 36. A J1309 ja neznam kako te nemam na popisu, ni jel dite ili je sin, ni ime, ma ništaaaa. Nisi htjela pisati ili je meni promaklo. hm.
Gumbek hvala što si istaknula nemajku teme
Pikica kissy kissy mah mah i lijep provod. Ti nam stalno nekud ideš, ko torba, super ste
Zrinchy čestitam na službenom ulasku u termin Nisi ogromna al trbuh je i tako treba biti! Super steeeeee
Je iz splita sam :) a termin mi je 16.5, curica je al nismo jos 100% utvrdili ime :)
Sortiraj odgovore
Najstariji