Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    08. Svibanj 2018. 12:19

Dobro Sarci napreduje ❤
    Kod mene isto bilo samo vaginalno, nisam nist ni osjetila. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

08. Svibanj 2018. 12:21

Sad sam se vec zabrinula bila hahahaha
    Al zivota mi meni je samo vaginalno prosao stapicem i malo po medjici i to je to. Osjetila bi da je bio kod rektuma. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    08. Svibanj 2018. 12:24

Meni je stavila ono metalno cudo sto za papa test stavlja. Vec sam se bila pripremila na onu neugodu, kad kaze zena gotovo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

08. Svibanj 2018. 12:38

Sad ak i Honey kaze da su joj nest u guzu gurali,  zabrinut cu se 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    08. Svibanj 2018. 12:38

ProudMomy

Al zivota mi meni je samo vaginalno prosao stapicem i malo po medjici i to je to. Osjetila bi da je bio kod rektuma.

Sta da ti kazem, googlam i citam da se radi i rektalno. A mislim meni ce ionako dati profilaksu jer sam ga imala na pocetku trudnoce, pa neznam uopce zakaj sad moram i radit taj bris. 

08. Svibanj 2018. 12:46

Honey

ProudMomy

Sta da ti kazem, googlam i citam da se radi i rektalno. A mislim meni ce ionako dati profilaksu jer sam ga imala na pocetku trudnoce, pa neznam uopce zakaj sad moram i radit taj bris.

Ima mi smisla da jedna rupa moze kntaminirati drugu,  i zapravo je vrlo mala vjerojatnost da se nisu kontaminirale,  zato mi i nema smisla da kopaju pa obje rupe,  ak imas,  imas jbg. 
    Kazem meni ni jednom nisu radili rektalno,  ni prvi put,  ni sada.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    08. Svibanj 2018. 12:48

Rekla mi kao zna u pici bit negativno a u guzi pozitivno. Zato mi je uzela nevinost. 

panda102
    08. Svibanj 2018. 12:53

Ma to je sec trajalo. Nista strasno. Samo me iznenadilo. Opaaa rekoh hahahahahahaha

kathryn
    08. Svibanj 2018. 12:58

😂😂😂😂😂
    Ne mogu si pomoci koliko mi je smijesno, al nikad cula da se bris uzima rektalno, kak nas na to nitko nebi upozorio, bas cu pitat frendice...ja sam ga isto imala, pa ga lijecila i bilo ok! Znam da mi je dr rekla da napomenem prije poroda i da cu dobiti antibiotik i to je to! 

panda102
    08. Svibanj 2018. 13:39

Za 25€ dobijes i cackanje po guzi 👍👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.