Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2018. 13:43

panda102

Za 25€ dobijes i cackanje po guzi 👍👍👍

Zivita ti,  jos i platis da ti skinu jumf 😂😂😂
    Sad i jedna cura iz njemacke kaze da i kod njih rade oba brisa.
    Valjda nasi ne prakticiraju bas,  bar vecina ne prakticira.
    Tak da,  eto nismo te ni mogle upozorit,  kad nismo ni znale. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    08. Svibanj 2018. 14:23

panda102

Za 25€ dobijes i cackanje po guzi 👍👍👍

Hahahaha e sad sam umrla od smijeha!!!! Dodjem nakon par dana tu, a panda briljira 😂😂😂😂 

08. Svibanj 2018. 14:47

Ita,  znas da Panda uvijek briljira!
    😂😂😂😂
    Kako ste vi? Kako nam je Rina?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    08. Svibanj 2018. 14:54

Hahaha panda terminuso, dobro da si nas upozorila da i to mozemo ocekivati.. ja u cetvrtak imam pregled, utz, bris i ctg.. bit cu spremna 😀
    Honey pa ti ces rodit na poslu, meni u pocetku malo bilo zao kad sam isla ali brzo me proslo.. sad se ne bih ni vracala..  nekako mi godina dana izgleda prekratko hahaha
    Ita kako nam je Rina?
    Sema cekamo novosti..

• ita87
    08. Svibanj 2018. 14:54

Rina spava pa ja imam vremena malo skicnuti mob 😀
    Dobro smo, nesto je pocela kihati zadnja dva dana, nadam se da se nece prehladiti, krenuli neki dan u setnju pa ipak odustali jer je puhalo malo. 
    Dobra je ona, probudi se 1 put po noci, po danu odspava 2, 3 puta po 3 sata i onda od popodne oko 4 ima show do ponoci 😂😂 vristi kad joj se mijenja pelena, a kupanje je isto izazov, moramo brzo to sve izvesti jer toliko vristi da imam osjecaj da ce joj srce iskociti. Jadnicak mali. Ostalo je sve ok i je smijem se na nista zaliti 😊

• ita87
    08. Svibanj 2018. 15:00

Litta ostavi wc papir doma, ima ga dosta u bolnici, ali ponesi zavjesu za tus 😂😂😂 

Kikaa12345678
    08. Svibanj 2018. 15:17

Hej nestignem vas pratit vise ali evo cestitam curama ako ima koja nova bebica☺ mi lijepo napredujemo,dosle smo iz bolnice jucer...ali dojenje nam stvara probleme nezna uhvatit bradavicu ili joj nest nepase,stalno trazi sisu a nezna povuc i koliko god pokusavala joj pomoc pa nejde...sad papa na flasicu preko pumpe za svaki obrok joj slozim mada mi to oduzima puno vremena...molim pomoc?!plesse!ima li koja takvog iskustva

Kikaa12345678
    08. Svibanj 2018. 15:19

I da napomenem prva par dana je bilo ok..kupila sam zastitu za bradavice jer su me bolile i oke je islo a sada nejde nikako.

• Litta
    08. Svibanj 2018. 15:32

ita87

Litta ostavi wc papir doma, ima ga dosta u bolnici, ali ponesi zavjesu za tus 😂😂😂

Hvala na savjetu. Znaci takva je situacija 😂😂
    Bas sam mislila pitati za svjeze dojmove iz bolnice. Ovaj vikend pakiram torbu, nema vise odugovlacenja. Sve sam kupila sad samo moram utrpati u torbu.

• vokak
    08. Svibanj 2018. 15:46

Pozdrav curke
    Nadam se da ste dobro.ja sam imala par losih dana pa nisam bila raspolozena za tipkanje.mislim da me katuska  bila pitala uglavnom bebica meni se cini tamo negdje od 31 tjedna kasni u trbuhu cca3 tjedna i onda je u skladu s tim stalno manja po kilazi.naravno da ja i dalje dobivam komentare kako mi je mali trbuh i da ne vjeruju da mi je tako brzo termin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.