Za 25€ dobijes i cackanje po guzi 👍👍👍
Zivita ti, jos i platis da ti skinu jumf 😂😂😂
Sad i jedna cura iz njemacke kaze da i kod njih rade oba brisa.
Valjda nasi ne prakticiraju bas, bar vecina ne prakticira.
Tak da, eto nismo te ni mogle upozorit, kad nismo ni znale. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Za 25€ dobijes i cackanje po guzi 👍👍👍
Hahahaha e sad sam umrla od smijeha!!!! Dodjem nakon par dana tu, a panda briljira 😂😂😂😂
Ita, znas da Panda uvijek briljira!
😂😂😂😂
Kako ste vi? Kako nam je Rina?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha panda terminuso, dobro da si nas upozorila da i to mozemo ocekivati.. ja u cetvrtak imam pregled, utz, bris i ctg.. bit cu spremna 😀
Honey pa ti ces rodit na poslu, meni u pocetku malo bilo zao kad sam isla ali brzo me proslo.. sad se ne bih ni vracala.. nekako mi godina dana izgleda prekratko hahaha
Ita kako nam je Rina?
Sema cekamo novosti..
Rina spava pa ja imam vremena malo skicnuti mob 😀
Dobro smo, nesto je pocela kihati zadnja dva dana, nadam se da se nece prehladiti, krenuli neki dan u setnju pa ipak odustali jer je puhalo malo.
Dobra je ona, probudi se 1 put po noci, po danu odspava 2, 3 puta po 3 sata i onda od popodne oko 4 ima show do ponoci 😂😂 vristi kad joj se mijenja pelena, a kupanje je isto izazov, moramo brzo to sve izvesti jer toliko vristi da imam osjecaj da ce joj srce iskociti. Jadnicak mali. Ostalo je sve ok i je smijem se na nista zaliti 😊
Litta ostavi wc papir doma, ima ga dosta u bolnici, ali ponesi zavjesu za tus 😂😂😂
Hej nestignem vas pratit vise ali evo cestitam curama ako ima koja nova bebica☺ mi lijepo napredujemo,dosle smo iz bolnice jucer...ali dojenje nam stvara probleme nezna uhvatit bradavicu ili joj nest nepase,stalno trazi sisu a nezna povuc i koliko god pokusavala joj pomoc pa nejde...sad papa na flasicu preko pumpe za svaki obrok joj slozim mada mi to oduzima puno vremena...molim pomoc?!plesse!ima li koja takvog iskustva
I da napomenem prva par dana je bilo ok..kupila sam zastitu za bradavice jer su me bolile i oke je islo a sada nejde nikako.
Litta ostavi wc papir doma, ima ga dosta u bolnici, ali ponesi zavjesu za tus 😂😂😂
Hvala na savjetu. Znaci takva je situacija 😂😂
Bas sam mislila pitati za svjeze dojmove iz bolnice. Ovaj vikend pakiram torbu, nema vise odugovlacenja. Sve sam kupila sad samo moram utrpati u torbu.
Pozdrav curke
Nadam se da ste dobro.ja sam imala par losih dana pa nisam bila raspolozena za tipkanje.mislim da me katuska bila pitala uglavnom bebica meni se cini tamo negdje od 31 tjedna kasni u trbuhu cca3 tjedna i onda je u skladu s tim stalno manja po kilazi.naravno da ja i dalje dobivam komentare kako mi je mali trbuh i da ne vjeruju da mi je tako brzo termin
Sortiraj odgovore
Najstariji