Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 12:03

frckava28

Evo cure da se javim. Obavila pregled i sve je ok. Nema ciste. 😊

Supeeeeer! Samo pozitivno dalje! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    09. Svibanj 2018. 12:17

Eto mene nakon sto sam malo odspavala... Stanje se sredilo, leda me vise ne bole, samo povremeno osjetim neko blago probadanje. Sad mogu sve procitati u miru. 😊
    Zrinchy nek je stomaka, bitno da je sve ok i da ce i Hahar jos malo 😉 A nekako je sve lakse proci kad imas s kim podijeliti svoje muke i nedoumice, tako da se i ja nadam da cemo se sve samo preseliti na drugu temu. Ovdje barem nije bilo straha od glupih pitanja 😊
    Panda jel peglanje pri kraju? Eno vozio me muz na pregled. I to u autu 😂😂 
    J1309 kod mene je prvi ctg bio prosli tjedan i eto jedan danas. TA izgleda necu ni vidjeti. To se sve razlikuje od doktora do doktora, a i od bolnice do bolnice. Ja eto jos nemam nalaz brisa na streptokok, trebao bi valda sutra stici. 
    Proudy nek ste i vas dvoje docekali termin 💪 Sad kad se ti bacis na posao 😉 Bitno da je sve na kraju ispalo ok, sad Aleks moze kad hoce. 
    Honey krajnje vrijeme bilo da pripremis sve 😜 Da ne bi Nicole odlucila prije nego je sve spremno. Ali kako su krenule bebe, ne zuri im se bas previse. A ja cu sw definitivno drzat kreveta 😁
    Nina jos se nisu svi gosti izredali? Muz i ja smo bas neki dan komentirali da je super sto smo daleko od svih, tako da necemo tako skoro imati goste. Moji ce doci kad ja dodem iz bolnice, njegovi ce doci tek krajem 6. mjeseca i to je to. 😘 tebi i Eleni! 
    Frckava super da nema ciste! 😊
    A sto se kavice tice, ja cu u mislima biti s vama 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Ivanaa33
    09. Svibanj 2018. 14:24

Oprostite sto ovako upadam😂 Na pocetku trudnoce sam se javila par puta i od tada vas pratim. Cestitke svim mamicama,a buducim da prode sto bezbolnije i da bebice budu zive i zdrave😉😘

Honey
    09. Svibanj 2018. 15:11

Frckava super vijesti! Vjerujem da ti je pao kamen sa srca 💖🙏 NINA i ja se divim kako u tebe ko na kolodvoru. Ja bas ne volim ako ne odobravam, posebno nenajavljene. 
    Evo ja sluzbeno otvorila porodiljni. Sad jos samo moram fozicki nestat sa posla 🙈 tezi dio 😜 

• frckava28
    09. Svibanj 2018. 15:59

Jojj da samo kamen, cijela planina😂 

Honey
    09. Svibanj 2018. 16:10

frckava28

Jojj da samo kamen, cijela planina😂

cijeli jedan zagorski breg  
    ajde kad se možemo nasmijati od olakšanja nakon stresa. E da znaju Greta, Nicole, Lara, Sara, Aleks i ostale bebe koliko je strepnje i muke do njihovog rođenja, a koliko će tek biti... Sad malo bolje razumijem i svoje roditelje. malo

panda102
    09. Svibanj 2018. 16:26

E jeste jedne moje placljivice male 😂😂😂
    Do sad bih 1000 puta umrla od brige i neznanja hahah da nisam imala vas ovdje. Mnogo je lakse. 
    Pa koliko je informacija tu 😍😍😍 i onda se vezemo jedna za drugu i nije dan dan bez vas. 
    Evo ja malo čilam dok mm igra tenis. Malo sunce klupica kafica. Divno vrijeme. 
    Proudy ehhhh zgaravica i muka...proci ce jos malo da izdrzimo. 
    Honey cestitam na sluzbeno otvorenom porodiljnom eh sad...otici ces kad budes spremna. Tesko je. Vjerujem. 
    Super je ovdje cekati vase bebice 😍😍 sad Lilly i Sarita. 
    A ctg cu imati prvi put u utorak. Koliko to traje. Cini mi se nesto dosadno. Moram gledati sta cu obuci da ne bih lezala gola ko Sarita 😂😂😂
    Saritu su muke oblile. Trudovi nespavanje iscekivanje... finale se priblizava. 

panda102
    09. Svibanj 2018. 16:29

Ej Zrinchy vidi se da se spusta trbuh i moj je bas se spustio. Osjetim kako pada dole. Jer je bas bio uspravan ko lubenica hahahaha
    I ja kad se vidim samo govorim ajjjj kolika saaaam. 
    Mazem se tri puta dnevno. Kako vi!??! Strah me da ne popucam. 

Sarita_00
    09. Svibanj 2018. 16:39

Ja sam jutros skoro zaspala na ctg-u 😂😂 Taman me uhvatio san dok sam cekala i kad sam tamo legla me savladalo. Ok, kod moje gin je ctg samo odjeljen paravanom od uzv-a, ali ne bude nikog tih 10ak min dok me prikopca. I kod mene je bar ova dva puta islo ctg, uzv, pa tek onda skidanje. Danas me bogme prokopala 😂 Samo je komentirala da nek se pripremim sad na malo grublje preglede. 
    Napokon nagovorila muza da idemo na hamburger i ajd prosetati cemo. Krenuli i gledamo da se crni sa svih strana. Vratimo se i odemo autom. Samo sto smo sjeli se spustila kisa 😂 Bitno meni da sam pojela hamburger, sad mogu i u bolnicu 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• vokak
    09. Svibanj 2018. 17:17

Sema u kojoj to bolnici ne daju nista ponijeticestitam i neka je sretno Filipu
    Cure gdje mogu vidjeti afi vrijednosti po tjednima?ima neka link?
    frckava28 koje su ti mjere da se dobije ta tezina.meni je na 36+0 cca2400 ali kasni u rastu sa mjerama...
    Honey tebi isto ne govore da je beba mala za te tjedne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.