Je je, isla sam se naruciti za uzv, jos mi dr rekla da prvo obavim uzv pa dodem k njoj na pregled a dolje me zenska narucila u 11:30 a pregled mi je u 8:40!!! Jos joj kazem kak je rekla i ona meni "nema vam to veze"! Skoro sam ju pitala a kaj da radim 2,5h izmedu u skoro 38tt??? Koza!! 🤔😐🤗

Honey, pod terapijom mi je doma izmedu 120/80 do max.135/90 sta je dr rekla da je uredno! I onda dodem u bolnicu a tlak 160/115, puls 125! 🤗 Nemam nikakvih glavobolja, mucnina, otoka nogu osim kad pretjeram s hodanjem!🤣
Nadam se da ces brzo bit gotova u TA u Vinogradskoj, sjecam se kak mi je frendica govorila da je znala biti od 8-15 tamo! 🤔😐

Je je, isla sam se naruciti za uzv, jos mi dr rekla da prvo obavim uzv pa dodem k njoj na pregled a dolje me zenska narucila u 11:30 a pregled mi je u 8:40!!! Jos joj kazem kak je rekla i ona meni "nema vam to veze"! Skoro sam ju pitala a kaj da radim 2,5h izmedu u skoro 38tt??? Koza!! 🤔😐🤗
Suti bar su te isti dan narucili, ja sam zadnji put isla u utorak na uzv, a u petak na pregled. A oni jako dobro znaju da ne bus na pregled dosla na red kak si narucena pa imas fore hahahhaa. Jedino ces se morat vjerojatno vratit s nalazom uzv gore i TA da ti doktorica pogleda to.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Maslac s mjehuricima cu da rodim 😍😍 i ja imam u utorak pregled. Odnosno 8.5. Imam eh sad je li to utorak ne znam hahahah
Meni se mama smijala jer na svemu imam etiketu. Hahaha ili najlon preko. Bas sam ko svekrve one hahaha.
Ja sam nesto nagurala u torbu iako kazu da sve ima u bolnici i da ti nista ne treba osim licne higijene. Tako da cu ostaviti samo licnu hig, dudu, malo keksa i cokolade i onaj grudnjak za dojenje.
Kod Litte radno 😘
Joj Proudy pa nemas ni onog kiselog osmijeha. Hajd sad jednu za raju 😜😜 nekako si mi sve manja i manja 😘😘 kod tebe tjedni idu unazad.
Kathryn uloziva joj tih izraza hahahaha a i ti imas sestricu kao i ja. Briga nje kad te naruci. Odmah 🔫🔫🔫🔫 super za krevetic. Bas simbolicno😍😍 i ti se dobro osjecas?

Evo Panda, jedna za raju 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda, Honey kretanje je ok s obzirom na išijas koji ne popusta, ali vec sam navikla i s njim. Svaki dan idem malo u setnju i vjezbam i dalje,to mi bas pomogne i bolje se osjecam 😂
Ja sam na +10kg sada, imam samo špicasti stomak 😂😂😂

Ma evo neznam kaj mi je gore, toliko biti tamo i cekati ili dolaziti u 2,3 dana razmaka! S tim da jos i dr radi do 11:30 a meni tad uzv! 🤔😐
A ja se stvarno ne mogu pozaliti, uglavnom sam na vrijeme kak sam i narucena, jedino ih se skupi za pregled al za pol sata max gotovo i to! Rekla budem sta mi je rekla ona koza dolje, mozda oni nazovi pa bude ekspresno kao prosli put! 😊😄

Evo da vam se javim....stigla nam je nasa Asia ujutro u 10! Porodjaj sve skupa trajao 3sata ali jako tezak...prirodno sve bez ikakvih inekcija...dan prije kazu da su to bili lazni trudovi,a prave dobila danas ujutro u pola 7.

Po prvi put u zivotu jedem ovo smece. Da nisam trudna???
Hahahaha Proudy dobra si takve slike salji 😘😘😘
Sema hocemo sliku!!

Aaaa stigla nam je bebaaaaaaa. Kika cestitam od srcaaaaa 💕💕💕 brz oporavak ti zelim. Vjerujem da nam je Asia ko med 😘😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji