Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    08. Svibanj 2018. 10:47

Proudy, samo ti nas tješi, treba nam  Tebe možda i ostave u petak pa ti ništa od aktivnosti za vikend! Jesi planirala i sex u te aktivnosti? Ja vidim da je ovaj moj muž suzdržan, boji se, morat ću danas doktora ispred njega pitat jel se slobodno sexamo još, uskraćuje mi moja bračna prava hahaha sad kad sam ih napokon dobila nakon 5godina zajedničkog života. Sarita to je stvarno napredak za njega hehehe uskoro će i vaša Lara, radi se stvarno o kojem danu. Već smo sve nestrpljive i već nam je dosta tegobica, al realno to je sada to.

08. Svibanj 2018. 10:53

Honey

Proudy, samo ti nas tješi, treba nam Tebe možda i ostave u petak pa ti ništa od aktivnosti za vikend! Jesi planirala i sex u te aktivnosti? Ja vidim da je ovaj moj muž suzdržan, boji se, morat ću danas doktora ispred njega pitat jel se slobodno sexamo još, uskraćuje mi moja bračna prava hahaha sad kad sam ih napokon dobila nakon 5godina zajedničkog života. Sarita to je stvarno napredak za njega hehehe uskoro će i vaša Lara, radi se stvarno o kojem danu. Već smo sve nestrpljive i već nam je dosta tegobica, al realno to je sada to.

E Honey moja da znas da imam u planu,  ne znam kako cemo izvest to,  al buduci da nismo od plusa na testu,  mislim da je krajnje vrijeme da se bar pokusamo vratiti u akciju. Ipak ce bit apstinencija i nakon poroda,  pa bar ovo malo da iskoristimo.
    Sve za kondiciju 😂😂
    U trenutnoj formi ne mogu grasak istisnut,  a kamoli lubenicu. 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Svibanj 2018. 10:55

I ne zajebajte me s tim kilama,  sve nesto kukate i ti i Panda,  a obje ste ispod 10+ na vagi,  tak da,  sve je to super! Pa to ode na porodu misa mu 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    08. Svibanj 2018. 11:06

hahahahhaha e jesi me sad nasmijala sa graškom hahahahaa super, podržavam, već ćete smisliti kako haha
    Ne zajebaji ti mene i Pandu, priznaj da si ti te dvije kile skinula namjerno za fotošuting!!!  Šalim se! I mi se šalimo, bar ja. Ja se šalim na doktorov račun, slao me na +7kg na OGTT opet, haha. Na zadnjem pregledu mi je rekao da ću dobiti još 4kg do poroda, sad mu hoću dokazat suprotno hahaha Ma otići će to sve, po porodu, dojenju, šetnjama. Ne sikiram se. Celulit znam da će teže otić, al budemo i njega sredili do ljeta 2019. Onda ću da vam stavim kalendar mene u bikiniju hahaha

08. Svibanj 2018. 11:15

Ma tvoj doktor je zabrijao! 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    08. Svibanj 2018. 11:33

Ako sama ne pobrinem za sebe ne znam ko ce hahahahha
    Sarci se udebljala 1kg od prosli put. Sad je 2900 oooo debelo mamino. 
    Nemamo vise UZ jer je rekla da se fino razvila. Protok je ok sad samo plodnu vodu cemo kontrolisat jer je bilo na granici nesto. Nemam pojma nisam ni pitala necu se sikirat. 
    Onu sestricu je tako udarila cim je spustila ono cudo da joj poslusa srce hahahaha divljakusa mala. 
    Ctg u utorak u 9. I kontrola plodne vode. Uzela mi je bris. Sto mi nije rekao niko da je i rektalno hahahahah omG. Kad gurnu pnaj stapic rekoh sta biiiii
    Aj placem 😂😂😂😂

08. Svibanj 2018. 11:40

panda102

Ako sama ne pobrinem za sebe ne znam ko ce hahahahha
    Sarci se udebljala 1kg od prosli put. Sad je 2900 oooo debelo mamino.
    Nemamo vise UZ jer je rekla da se fino razvila. Protok je ok sad samo plodnu vodu cemo kontrolisat jer je bilo na granici nesto. Nemam pojma nisam ni pitala necu se sikirat.
    Onu sestricu je tako udarila cim je spustila ono cudo da joj poslusa srce hahahaha divljakusa mala.
    Ctg u utorak u 9. I kontrola plodne vode. Uzela mi je bris. Sto mi nije rekao niko da je i rektalno hahahahah omG. Kad gurnu pnaj stapic rekoh sta biiiii
    Aj placem 😂😂😂😂

Panda super je Sara napredovala,  bravo vas dvije!
    Ja taj stapic osjetila nisam Panda, poskakljao me po gospodicni i to je to 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    08. Svibanj 2018. 11:43

Jao Pando ne radi mi toooo!
    Ja jos cekam ctg:( gladnaaaaaa
    Pregled bio super, zatvorena. Hahar zivahan. Uzv nismo radili ovaj tjedan pa ne znam kolko je narasel:/ mozda i bolje hahahahaha
    Ni mene nije stapic bolio,nisam ga ni osjetila. Da se zabrinem?:))

[/url

Honey
    08. Svibanj 2018. 11:56

Debela Sarči 😍 super da je sve dobro. ❤ i dobar tek!! A mogla si presutit to sa rektalnim brisom, i meni danas radi, i isto nisam znala da mora posjetit i drugi otvor 😑

08. Svibanj 2018. 12:09

Honey

Debela Sarči 😍 super da je sve dobro. ❤ i dobar tek!! A mogla si presutit to sa rektalnim brisom, i meni danas radi, i isto nisam znala da mora posjetit i drugi otvor 😑

Ja sam mislila da je to rektalno zajebancija,  meni nitko nista u guzu nije gurao!!! Kak rektalno??? Panda???

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.