Cure nisam stigla sve citat, samo da javim da ja ode u radaonu pa se cujemo kada stignem ❤😘
Danas sam bucna ranije, jer sam si dijete ostavila doma, pa mi ne da spavati mali.
Honey, dobro kad vise tebi krece porodiljni???
Meni je koma peglanje te male robice, sve sitno, pipkavo, naradis se ko budala a nigdje se ni ne vidi.
Cijele slike ti saljem na DM na insta 😉
Zrinchy, sam nek oni gledaju guzu, lepa je, pa kaj te briga 😂😂😂. Bilo je lijepo na Star Wars dayu, nemam ti na mobu bas nekih slika, muz je slikao s fotice pa cekam da on te prebaci. Maks mi je bio na reviji prvi na redu, pa se sav jadan zbunio 😂. Ali dobar je bio. Dobio je zahvalnicu za sudjelovanje i star wars pernicu. Ja sam sam kupila i majicu s natpisom: may the 4th be with you.
Sarita, evo i Honey ti kaze, nemoj ti najbolje nista radit, razmisljat i pozurivat! Tak najbrze ide!
Puse 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita pa vidiš da mi je taktika ignoriranje trudnoće u svrhu bržeg poroda hahahaha vidim da sve drugo ne pali. Ovi moji na poslu se križaju, kažu odi kući odmaraj, baš, kao da se možeš odmorit u ovoj fazi. I ja sam skoro bez prstiju ostala peglajući to sve majušnooooo.... Najedi se ti za krizmu i onda 14. u rodilište!
Zrinchy drago mi je da si dobro i da je to sa hemićima dobro zacijelilo. Isti problem imamo sa sisama hahaha ja čekam da krene taj kolostrum, nešto su malo nabubrile al nema ništa, ako ne prije valjda će na porodu sve eksplodirat hahaha
Daj čekaj mene još tjedan-dva pa odemo skupa rodit hihi ajde da se dogovorimo, jel ti paše 21.05.? hahahahhaha
Moja Nicole je u tih 10 pokreta u danu, nadam se da bude malo aktivnija za van izać danas imamo i ja i panda pregled pa sretno nam svimaaaa!!!!
I Litta molim te ne stavljas slike i 20i nekog tjedna haahhahhaa omG zenoooo kako dobro izgledas.
Proudy ne sikiraj me gdje si poranila?!?!
Hahahahahahaha joj ti si Pando nasa munja munjasta:)))💜 bas ti se nasmijem:)
Al istina Litta, pa manekenko jedna!! Mene je cak i mama jucer prozvala moržem:)) ah te majke i njihova podrska. Al Pando,nemas se kaj javljat s te 3 kile koje si dobila!!! Izgledas super super!
Ma sve ste divne drudnice, bas smo se nasle slicne💗
Katushka nema mi smisla komentirati Nolu svaki put, oci mi se zasuze kad atavis svaku novu slikicu! I tako na sve bebe:)) pa mi kad sve rodimo,ja cu samo plakat hahahaha Hahar i ja u duetu:))
Proudy hvala za popis! Screenshotala i danas pakiram😙
[/url
Panda je kao plast sijena, a Litta je manekenka! Obje mrsave s nalijepljenim trbusima. 😂😂😂
Samo Panda jamra bez veze 😜
Panda sretno na pregledu!
Honey i tebi isto!
Litta, divna si 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita pa vidiš da mi je taktika ignoriranje trudnoće u svrhu bržeg poroda hahahaha vidim da sve drugo ne pali. Ovi moji na poslu se križaju, kažu odi kući odmaraj, baš, kao da se možešodmorit u ovoj fazi.I ja sam skoro bez prstiju ostala peglajući to sve majušnooooo…. Najedi se ti za krizmu i onda 14. u rodilište!Zrinchy drago mi je da si dobro i da je to sa hemićima dobro zacijelilo. Isti problem imamo sa sisama hahaha ja čekam da krene taj kolostrum, nešto su malo nabubrile al nema ništa, ako ne prije valjda će na porodu sve eksplodirat hahaha
Daj čekaj mene još tjedan-dva pa odemo skupa rodit hihi ajde da se dogovorimo, jel ti paše 21.05.? hahahahhaha
Moja Nicole je u tih 10 pokreta u danu, nadam se da bude malo aktivnija za van izaćdanas imamo i ja i panda pregled pa sretno nam svimaaaa!!!!
Pa 21.5. je super datum!! Moze,cekam te! Zapisala u kalendar i sve:)))😙😙😙
Ma necemo brinut zbog sisa i mlijeka,jelda? I meni su malo nabubrile, sad su breskvice u odnosu na mandarine:))) bit ce to super! Pozitiva!!
[/url
Cure nisam stigla sve citat, samo da javim da ja ode u radaonu pa se cujemo kada stignem ❤😘
Sema sretnoooooo!!!!😍😍😍😍
[/url
Muke po sisama hahahahah Eto jos jedne na tim mukama 😂 Kod mene ima vec nekog kolostruma, samo na grudnjaku vidim da imam fleke. Ne puno, ali nesto ima.
Muza sam otpratila na posao, idem ispeglati ves od jucer i smisliti sto obuci na krizmu. Poslusati cu vas i ne razmisljam vise uopce o tome kada ce. Kad joj je tak dobro, nek bude unutra.
Sema sretno ti 😘😘
A i vama koje idete na preglede isto 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Popis za rodiliste sam procitala onako letimicno i negdje pred kraj sam procitala janjetina 😂😂 Ne znam koje sam rijeci spojila, ali ja sam procitala janjetinu. Eto sta je meni na pameti da treba u rodilistu 😂😂😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji