Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    17. Travanj 2018. 10:36

Ma naravno honey moja...ne mogu oni nista znati tocno...vidi nas slatke a secera nigdje😎😎😎...i slazem se sta se tice okretanja...moja prijateljica isla prosli tjedan dog carski a mali se okrenuo tu noc...38tt...zrincy sve ce biti 5

• Litta
    17. Travanj 2018. 10:40

Gumbek i Ina cestitam. Uzivajte sa svojim bebicana i brz oporavak vam zelim :)
    Zrinchy slazem se s Honey to su samo procjene, nista ne mora znaciti. Znam slucajeve gdje su bebe za cca 1kg krivo procijenili prije poroda.
    Panda zavjese tj. paravani su super. Ja sam prosli tjedan kupila u Ikei i to sam htjela neke sive ali na kraju ih nije bilo pa sam kupila druge i bolje da jesam, super se uklopile. Sad ih jos moram nositi na skracivanje a nikako da se pokrenem.

• LilyVanily
    17. Travanj 2018. 10:54

Zrinchy bit će sve ok! To su samo procjene. Frendici je svaki dr dao drugu procjenu veličine bebe tako da... javi šta ti kaže tvoj gin i probaj se što manje nervirati zbog sebe i zbog bebača. 😘

• Student24
    17. Travanj 2018. 11:02

Honey

Dobro jutro! Vidi ti Sarite, kud bi ti išla, pa rekli smo da kad se beba rodi da nam život završava, tako da ne trebaju ti nove majiceu nas oblačno, moglo bi još malo padat, al to mi paše bar nije sparina ko jučer.
    Ja sam malko bolje danas, muž me odveo na ćevape da mi popravi dan, maznula njih sa kajmakom, popila 3dcl pive i poslije spavala ko beba doma. Osjećam umor, al mislim da je više od ovog herpesa na čubi. Danas laganini na poslu, bar se nadam da će tako biti. Zrinchy sretno na pregledu!!!! Kod koga si ti u Vg? Jesi ti išla ponovit antiglobulinski test na zavod za transfuzijsku? Ja sam 0+, napisali su mi na nalaz u 12tt kad sam išla da dođem ponovit u 8.mj. trudnoće. Pitala sam zadnje ginekologa, rekao mi je da ne trebam to kad sam Rh +. E sad neznam šta napraviti.

ja sam B+, isto mi je na nalazu pisalo da ponovim u 8. mj i moja dr je rekla da se to više ne ponavlja, da ne moram ići.

• Student24
    17. Travanj 2018. 11:05

Zrinchy

Hej curke,evo me.
    Na uzv je bilo neki grozni doktor…ugl, beba je prevelika, dobila je 750 grama unazad 2 tjedna i skoro ima 3 kile🤤 ne znaju zakaj, mozda su fulali termin,al moze bit i nekaj drugo:/
    Plodova voda je fala bogu kak treba,al ovo me prezabrinulo. Jos je reko da ak se do sad nije okrenula da ni nece,pogotivo ako je tak velika. Dimenzijama odgovara 35.tjednu
    Sad sam malo ishokirana,ide poslat svon ginicu sve da cuje

Pokušaj se opustiti. Njihova mjerenja mogu odstupati 20 i više% što je stvarno dosta kad pogledaš matematički tako da razumijem tvoju zabrinutost, ali to nije veliko odstupanje i nemoj se jako živcirati. A što se tiče okretanja, može se okrenuti u zadnji tren tako da ima još vremena. Sigurna sam da će te tvoj ginekolog umiriti. sretno! 

17. Travanj 2018. 11:09

Hvala bogu da pada kisa,  lakse mi se drzat kreveta hahahah
    Honey,  ja sam B+ i isla sam ponavljati nalaz na transfuzijsku. Tako sam i prvi puta,  bez obzira na plus. Trudnice s minusom koliko znam idu cesce.
    Mene isto cevapi uvijek poprave,  a o pivici da ne pricam.
    Panda,  mozes i meni poslat muza da mi opere prozore,  ali kad stanu ove kisurine s pijeskom.
    Sarita,  naravno da ces se kupati,  kako se ne bi kupala. Pogotovo sto na moru zivis,  pa nisi luda da ne odes. Zivi se i s djecom i to kako se zivi! 😉
    Ita,  ajd sad stvarno probaj zivjet na relaciji wc i krevet,  vidis da se takve otvaraju hahahahah
    Zrinchy,  slozit cu se s curama,  nemoj se toliko zamarati tom tezinom. Ona je izracun samo,  na osnovu mjera,  koje ne moraju nuzno biti tocne,  a samo jedan mm vise ili manje,  radi veliku razliku u tezini bebe. Doktoru cesto nemaju takta,  pa te isprepadaju bez veze. A i okrenuti se on jos stigne,  pa pobogu kolika djeca se okrenu kad krenu trudovi! Tako da samo opusteno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    17. Travanj 2018. 11:22

Vjerojatno moja gin meni nista ne govori vezano uz mjere i tezinu upravo iz razloga da me ne uplasi. Izmjeri ju svaki puta i samo kaze da odgovara tjednima. Koliko god me nasekira sto je tako skrta sa informacijama, opet mi je lakse jer se ne zamaram time da je prevelika ili premala. Ok, dva puta mi je rekla da je malo veca, ali nista konkretno. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    17. Travanj 2018. 11:25

Da, malo sam si pročitala o tom testu, i zapravo nema veze što sam ja Rh +, ali mogu razviti tokom trudnoće te eritrocite, tako da i Rh + trudnice bi trebale ponoviti taj test u 32tt. Mala je šansa ali postoji. Možda da odem do svog soc.gin i ipak njega tražim uputnicu za transfuzijsku. Vjerujem da nebu ni kasno da odem slijedeći tjedan dat krv.

17. Travanj 2018. 11:32

Honey

Da, malo sam si pročitala o tom testu, i zapravo nema veze što sam ja Rh +, ali mogu razviti tokom trudnoće te eritrocite, tako da i Rh + trudnice bi trebale ponoviti taj test u 32tt. Mala je šansa alipostoji.Možda da odem do svog soc.gin i ipak njega tražim uputnicu za transfuzijsku. Vjerujem da nebu ni kasno daodem slijedeći tjedan dat krv.

Odi ti po uputnicu,  dat ce ti,  nek imas ti taj papir za svaki slucaj. 😉
    Nece ti bit kasno bitno da je tokom 8.mj,  ja sam radila cim sam usla u 8.mj T.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    17. Travanj 2018. 11:44

Hej moja Sarita evo nesto mu se manta. Smak svijeta umire gotovooo. Pita se je li secer pao, je li zeljezo. Da nije gladan. Ajme meni. Nista od mojih prozora danas. Ipak umire. 
    Honey sad ima fazu da se izbaci nekako. Kao guzicu ili ledja. Pa ruku nogu. Aj prestrasno. Onda se proteze ubi me hhahah dobra je. Aktivna hB. A Tvoja curica s C ili K? Jeste li se odlucili. 
    Draga Zrinchy moja nema ni dvije a tvoj decko pravaaa faca. Pa kad se rodi bice tako lijepiiiiii 😍😍😍 moja ce bit sva smezurana 🤭 jesam nemajka. 
    Litta kod mene doslo nesto na paravanima neka traka za skracivanje. Pravo cool. Samo preko toga popeglas. Mislim da nece biti predugi. Vidjet cu. 
    Ita stvarno su ti dobro cure rekle. De lezi i vidjet ces kad iz dosade proviri i kaze Hellouuuuu mommy 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.