Jutro curke…eto i nas dvije…ostavile velikog brateca u vuticu i sad laganini spremanje po stanu…nekako mi se nista ne da…ajmo student i ita❤👶👶❤
Malo akcije…nekako nas zaljuljao ovaj proljetno trudnicki umor…proudy kad imas pregled…ja sam ti u pet.na uzv
Heeeej!
Ja sam ti 24. na uzv, a onda 27. opet na pregledu.
E onda se vidimo 24...ja sam na pregledu...pa koja prije zavrsi...ako zavrsimo skupa pijemo kaficu😍😍😍🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Jutro curke…eto i nas dvije…ostavile velikog brateca u vuticu i sad laganini spremanje po stanu…nekako mi se nista ne da…ajmo student i ita❤👶👶❤
Malo akcije…nekako nas zaljuljao ovaj proljetno trudnicki umor…proudy kad imas pregled…ja sam ti u pet.na uzv
Heeeej!
E onda se vidimo 24…ja sam na pregledu…pa koja prije zavrsi…ako zavrsimo skupa pijemo kaficu😍😍😍🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
E super! Kad si "narucena"?
Ja sam u 11.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Heeeej!
E onda se vidimo 24…ja sam na pregledu…pa koja prije zavrsi…ako zavrsimo skupa pijemo kaficu😍😍😍🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Ja sam u 11.
U 9.40 kao...blizu smo....svakako ako prije zavrsim, sta je maaaalo vjerojatno dodjem dolje na uzv a ako ti zavrsis naleti gore
Heeeej!
Ja sam u 11.
U 9.40 kao…blizu smo….svakako ako prije zavrsim, sta je maaaalo vjerojatno dodjem dolje na uzv a ako ti zavrsis naleti gore
Moze, cut cemo se jos prek facea, da vidimo koja je u kojoj fazi 😉.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo cure da vam nabrzaka napisem kako je sve krenulo dok cekam dj vizitu, ako je sve ok idemo kuci.
U nedjelju sam se trebala javiti u radjaonu ujutro na pregled jer nam je bio termin, kad sam ustala ispao mi je sluzni cep i jako brzo su mi krenuli trudovi neredoviti, nazvala sam radjaonu i rekla sto i kako pa smo se dogovorili da ne dolazim do posljepodne ako ne pukne vodenjak ili se trudovi ne pojacaju.
Kroz pola sata su mi trudovi vec bili na 5 min, muz je malu odveo kumovima, ja sam se otusirala i doruckovala i krenuli smo. Gore smo dosli i jos smo malo setali jer su trudovi i dalje bili na 5 min, bili su skroz podnosljivi i osjecala sam se dobro..
Kad su pali na ispod 5 min isli smo u rodiliste.
Ctg biljezi lijepe trudove, pregled kaze 6 cm otvorena, cervix nestao.
Dobila klizmu, sat vremena hodala, stavili me u box, 8 cm i pri pregledu spontano prsnuce vodenjaka, doktoru po papucama 😂
Trudovi su tu poludili, sibali na svake 2 min, nije bilo potrebe za dripom.
Za manje od sat vremena sam osjetila uzasnu potrebu za tiskanje i porod je krenuo.
U par trudova nas deckic se progurao van.
Porod za pozeljet.
Oboje smo ok, cicamo, mlijeko lagano nadolazi, mali ne gubi previse na tezini.
Sve super, osim sto me kontrakcije kod dojenja bole do suza, strasno, al jutros mi je jedna divna sestra rekla da je to zapravo super je ce se maternica prije vratiti na mjesto.
Evo cure da vam nabrzaka napisem kako je sve krenulo dok cekam dj vizitu, ako je sve ok idemo kuci.
U nedjelju sam se trebala javiti u radjaonu ujutro na pregled jer nam je bio termin, kad sam ustala ispao mi je sluzni cep i jako brzo su mi krenuli trudovi neredoviti, nazvala sam radjaonu i rekla sto i kako pa smo se dogovorili da ne dolazim do posljepodne ako ne pukne vodenjak ili se trudovi ne pojacaju.
Kroz pola sata su mi trudovi vec bili na 5 min, muz je malu odveo kumovima, ja sam se otusirala i doruckovala i krenuli smo. Gore smo dosli i jos smo malo setali jer su trudovi i dalje bili na 5 min, bili su skroz podnosljivi i osjecala sam se dobro..
Kad su pali na ispod 5 min isli smo u rodiliste.
Ctg biljezi lijepe trudove, pregled kaze 6 cm otvorena, cervix nestao.
Dobila klizmu, sat vremena hodala, stavili me u box, 8 cm i pri pregledu spontano prsnuce vodenjaka, doktoru po papucama 😂
Trudovi su tu poludili, sibali na svake 2 min, nije bilo potrebe za dripom.
Za manje od sat vremena sam osjetila uzasnu potrebu za tiskanje i porod je krenuo.
U par trudova nas deckic se progurao van.
Porod za pozeljet.
Oboje smo ok, cicamo, mlijeko lagano nadolazi, mali ne gubi previse na tezini.
Sve super, osim sto me kontrakcije kod dojenja bole do suza, strasno, al jutros mi je jedna divna sestra rekla da je to zapravo super je ce se maternica prije vratiti na mjesto.
Draga Gumbek, drago mi je da ti je sve islo brzo i da ste sada super! Vjerujem da danas idete kuci! Puse vam saljem oboma 😘😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gumbek ti si bas imala super porod! Takve price mi daju nadu da nisu svi porodi bolni i komplicirani. 😊
Danas su nam na tecaju pricali o njezi djeteta i to bas patronazna koja ce doci kod nas. Na kraju ispalo da mi je zena susjeda. Lijepo nam ispricala sto da ponesemo u bolnicu, sto da pripremimo za kod kuce... Cini mi se sasvim normalna, totalna suprotnost onoj od zadnji puta. Sad cu jos morati pripremiti par svedskih pelena jer ovdje jos uvijek traze siroko povijanje do pregleda kod ortopeda. Imam jos nesto sitnica za promijeniti u koferu, ali prezivjela bi i da sam otisla u rodiliste i bez danasnjeg tecaja. Uz vas sam se dobro spakirala 😉
Da vas pitam... Kad ste dobile uputnicu za bolnicu? Rekla nam je danas da je neka praksa 6 tjedana prije termina. Ja jos nemam... Trebala sam ovaj tjedan na pregled, ali mi je gin na godisnjem, pa idem tek slijedeci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala curke😍😍😍 danas smo puno bolje i jako aktivni oboje. Javio se noj doktor i rekao doslovno da se u ovim tjednima fula i do pola kile i da nema potrebe za panikom, da je sve u redu:) stvarno je doktor za pozelit, tako mi je zao da mu je sonda bila potrgana i da nisam mogla mod njega na ultrazvuke.
Ja imam pita je, sad slazem torbu za rodiliste - kaj treba za bebu ponijeti? Pelene,kreme,oblekicu???
Za mamu sam sve pohvatala, al beba me zbunjuje:)
[/url
Zrinchy nama su rekli pelene, vlazne maramice i kremu za u bolnici, a za kuci posebno spakirati sto cemo obuci bebi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji