Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2018. 22:58

Uh danas prometno ovdje hahahah
    Ina iskrene cestitke! Uzivajte sada 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

amarenna
    16. Travanj 2018. 23:44

Gumbek cestitke na deckicu, Ina cestitke na curici!! Brz oporavak cure ❤️ 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Sarita_00
    17. Travanj 2018. 08:16

Dobro jutro! 😊
    Kako ste? Jeste se naspavale? 
    Napokon malo sunca provirilo, ja odmah sva sretna 😊 Masina odradila svoje, rasirila ves, a uz to pjevam i plesem. Sad idem presloziti svoj ormar, moram izvuci ono tanje i kracih rukava. Kratkih rukava imam samo majice u kojima spavam, a te nisu bas za izlazak. Pitanje u sto od kratkih majica jos i stanem 😂 Ali ok, vodi me mm u soping sutra/preksutra, ovisno kad bude slobodan 😁 
    Budite dobre i uzivajte u danu! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    17. Travanj 2018. 08:17

Boook curicee!
    Cestitke novim mamicama i bebicamaa! Drago mi je cut da je sve dobro/porod kratak.
    Ja u cekaoni u Vinogradskoj,kampirat cu ovdje ocito cijelo jutro 🤣
    Pa da super je tepuh,ja sam ga pokusavala uzet,al dragi nije nesto zainteresiran:))) a paravane sam dobila u ned od aveki,meni ne trebaju pa ako hoces,saljem:))) doduse,nisu sivi nego bijeli:/ kupila mi je i poploncic od svile!!! Pa kaj jos nece smislit:))
    Ja uzivam mentalno na rodiljnom, imam plan pofarbat terasu uz naravno generalku stana:))
    Pusam vas sve i javljam se posle pregleda i uzv

[/url

Zrinchy
    17. Travanj 2018. 08:18

Zrinchy

Pa da super je tepuh

Ovo je u prijevodu Panda super je tepih🤣

[/url

panda102
    17. Travanj 2018. 08:56

Dobar jutaaaaaaaar
    Mi evo se razbudili. Jeli. Sad idemo otkazati osiguranje za auto sto smo prodali i malo do Lidla. Nemamo sta jest hahahaha
    Ma joj toliko je posla. Samo pranja sta ima.muz uporan da on hoce oprati prozore. Ok stakla fino opere ali mi smlati okove. Pa sam rekla ja cu okove a on ce stakla. Morala sam diplomatski da se ne naljuti hahahaha
    Danas mi ne radi socijalno. Tek sutra. Jos nisam predala hahahaha
    Pusa Zrinchy. Uzivaj na uz. Da bude ok sve s plodnom vodom. 😘😘😘
    Hej moja Sarita. I ja samo odvajam u sta stanem u sta ne. 
    Nasla neki dan u H&m-u predivnu cvijetnu haljinu rekoh taman za izlaska iz bolnice a i za ljeta. I ponesem je u kabinu i gledam je. Boze budale pa kako da je navucem. Stomak do poda hahahahah odustala sam. Moram se skontat hahahahah
    Kod nas je tako padalo jucer i grmilo. Strasno je bilo. Danas najavljuju 25. Opet ce bit vlage za poluditi. 

Honey
    17. Travanj 2018. 09:00

Dobro jutro! Vidi ti Sarite, kud bi ti išla, pa rekli smo da kad se beba rodi da nam život završava, tako da ne trebaju ti nove majice u nas oblačno, moglo bi još malo padat, al to mi paše bar nije sparina ko jučer.
    Ja sam malko bolje danas, muž me odveo na ćevape da mi popravi dan, maznula njih sa kajmakom, popila 3dcl pive i poslije spavala ko beba doma. Osjećam umor, al mislim da je više od ovog herpesa na čubi. Danas laganini na poslu, bar se nadam da će tako biti. Zrinchy sretno na pregledu!!!! Kod koga si ti u Vg? Jesi ti išla ponovit antiglobulinski test na zavod za transfuzijsku? Ja sam 0+, napisali su mi na nalaz u 12tt kad sam išla da dođem ponovit u 8.mj. trudnoće. Pitala sam zadnje ginekologa, rekao mi je da ne trebam to kad sam Rh +. E sad neznam šta napraviti.

panda102
    17. Travanj 2018. 09:05

Pusa Horny. Drago mi je da si bolje. Ipak cevapi sve poprave hahahahah dobro i pivo 🍻🍺🍻🍺
    Mozda vam i uslikam uskoro sivi zid. Danas je izjavio mogao sam ja to sad okrecit hahahh
    Jedva cekam 😍😍😍😍

Sarita_00
    17. Travanj 2018. 09:20

Honey ne znam kako mi je samo palo na pamet i razmisljati o odlasku nekud nakon sto rodim. Samo stan i nema nikud! 😂 Nek se slikaju svi, ja se planiram okupat koji puta ovo ljeto. Bit cu takva nemajka i ostavit dijete na pol sata i otic otplivat malo. Ne vjerujem da ce se onaj s kim ju budem ostavljala bunit s obzirom da ju svi jedva cekaju, a i plaza mi je na 5 min pjesice... 
    I da, ja sam isto 0+ i ne moram vise nista ponavljat. Ali ja sam krvnu grupu vadila tek u 18tt.
    Panda daj ga posalji nek i kod mene opere prozore. Nema puno, samo 4. Gledam ih vec dugo, ali mi ih mrsko prat. Gledala sam nekako da bi mogla danas, ali mislim da ipak necu. Kisa ce 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    17. Travanj 2018. 09:32

Evo gotov pregled,cekam uzv. Danas sam ti Honey bila kod famoznog dr. Grgica, zadnji out kod neke zene. Oboje su super bili. Sve je super, beba je jos na zadak, puls je bio malo ekstra jer ga je poskakljao:)) zatvorena full, sluzbeno maknuta dijagnoza secera iz trudnicke knjizice! Pohvalio +9 kila koje sam dobila:) ja sam ti a+ krvna grupa i morala sam ipak ponovno na zavod! Bas sutra idem po nalaze. Ne znam zakaj. Jucer smo i vadili bris za streptokok

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.