Raskokodakale ste se jutros, a vidim da vas muce glupi komentari.
Ma ljudi su zli i tocka, kad
si sretan pokušavaju ti zagorcat barem malo, a kad si nesretan opet ti jos malo jada pokusavaju nametnut. Cure mojem nedajte se obeshrabrit. Nikada i od nikoga.
Majcinstvo je teskoj, al je predivno i nema toga sto ce vam usrat dan a da vam vasa beba s jednim osmjehom nece moc popravit.
Dojile ili ne, putovale ili ne, prolazili grceve ili ne, bile neispavane ili ne, vasa beba ce vas drzat u jednoj pozitivi koju je nemoguce opisat. Stvarno je istina ono sto kazu ljudi da ne znas sto znaci voljeti dok ne upoznas svoje dijete, zajebite svekrve i njihovo lajanje i glupe zene i susjede, i kakti prijatelje. Uzivajte sa svojim bebama i muzevimam,
Samo se smjeskajte cim vise, nek se ti zlocesti pojedu od ljubomore.
Čam možda nisu zločesti, nego jalni na tuđu sreću.
Meni je jednom bivši svekar rekao da se požurim krstiti dijete jer šho će biti ako dijete umre...
Nisam se naljutila jer se ne ljutim niti na svog psa kad digne nogu i zapiša nečiju ogradu...on ne može bolje.
I zato te Gumbek potpisujem, nema se smisla sekirati.
Po tome sam, cure moje, ja hodajući mrtvac, zombi. Imam ih četvero, očito nisam normalna!
Baš me briga kaj ljudi pričaju!
Za dobrim se konjem uvijek praši!

Yra predivna je! Imaš pravo, lijepo se zbucala. Predivan profil <3 Slatkiš slatkiš !
I pogled ti je super. I mi smo na selu, malo u brdo, i najljepše nam je koje god doba bilo! Inače bila mi je jučer gđa Đ., i prezahvalna sam i tebi i njoj! Samo uživajte vas četvero! Nadam se da će i mene Bog blagosloviti sa toliko ludila
I tebi i Gumbek svaka pisana na mjestu!

Yra tako bih te zagrlila sad HUUUUUG. Bas je sve tako kako si napisala. Mila je prava buca mala :) slatkica divna <3
Gumbek i tebe također HUUUUUUG.
Hajd Honey i tebe hehehehehe da ne plačeš kako te ne volim.
Danas je moj zadnji radni dan u 2018. Odlučila sam da idemo na ručak nakon posla.Nadam se da neće kiša.

Proudy je u cekaoni! Narucena u 12.3o, ali to ne znaci da se ne ceka! Javim vam se kad sam gotova! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy je u cekaoni! Narucena u 12.3o, ali to ne znaci da se ne ceka! Javim vam se kad sam gotova! 😘
Rekoh da mi nisi prespavalaaaa il datum zeznula kao ja :P

Rekoh da mi nisi prespavalaaaa il datum zeznula kao ja :P
Ma jok, znaju oni da se mene prije podne ne narucuje 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra Mila je preslatka a i pogled je super. Jako volim vidjeti te seoske krajeve, uvijek sam voljela ici na selo i htjela zivjeti na selu ali eto, ostala u gradu.
Panda napokon zadnji radni dan. Zvat ce oni tebe jos s posla, tek kad ne budes tamo vidjet ce koliko im falis. Sad se mozes posvetiti uređenju stana i sobice. Tako sam i ja mislila pa evo, jos uvijek sve po kutijama i vrecicama.
Proudy sretno, javi nam novosti :)

Ma jok, znaju oni da se mene prije podne ne narucuje 😂😂😂😂😂
Aaaaahahahahahahaha...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji