Jutrooo! Vidi stvarno, izgleda da i ove mame spavaju jos, mora da su dobre bebe 😜 Ja se od 5 vrtila u krevetu, al imam zabranu koristenja mobitela u krevetu a nije mi se dalo dizat. Inace sanjala sam ko Sarita, hrpu gluposti i sve nepovezano. Na poslu vec od 08:00 neke situacije, al rjesavamo, dobro je. Ovaj me herpes ubi u pojam, bas me smara. Ja cu danas mozda naruciti tetre, da budem malo manja nemajka. Panda sta ces nam ti danas radit? Prozori oprani?
Zrinchy, mene je moj ginekolog savršeno umirio što se tiče vaginalnog poroda bebe na zadak. On je stručnjak samo takav…ulijeva maksimalno povjerenje. Nemoj se brinuti, živimo u vremenima kada za sve probleme tijekom poroda postoji riješenje. Vrlo vjerojatno će ti se bebica okrenuti do poroda. A i sama težina…odi privatno negdje na uvz…samo da te umire. Beba na zadak plus tt iznad 3800g indikacija je za cr. Nije ni taj cr neki bauk. Evo, ja sam ga preživjela, kao i tri vaginalna poroda prije. Nemoj si dozvoliti da te uhvati panika i malodušje jer strah zaista pojačava bol i navalu adrenalina. To je nešto nad čime nemamo kontrolu i to nas plaši. Ali, ne zaboravi da živimo u 21.st..
U koje rodilište ideš? Pregledava li te uvijek isti ginekolog?
Kad smo se već dotakle bisera naših brižnih muškaraca, moj je htio Milu voditi pedijatrici zbog štucanja.
Saritaneka bude robice…
Yra draga,ti i uz malu bebu nadjes vremena za tjesenje💜
Ma zadnja 4 uvz sam obavljala u vinogradskoj, prva 3 su bile neke zene,sve divne. Jucer je bio doktor i gle cuda, najgore iskustvo ikad! Nisam vam ni spomenula da mi bebu nije ni pokazao😢 pa samo ccekam te glupe ultrazvuke zbog toga!!!
Ma jucer mi ke bas bio nikakav dan,nikak ni dobit mog ginekologa, tek mu je danas mail prosao. A i hormoni napravili svoje tak da sam jucer popodne sjela i posteno se isplakala i onda je bilo malo bolje:)
Ne bojim se carskog, dapace,priprenala sam se za njega zbog one ozljede zdjelice. Al onda su me svi uvjerili da neee,da cu ja prirodno roditi,da ce sve bit regularno bla bla bla.. i onda me ovaj konj jucer tak isprepada:/
Salji nam jos slikica Mile😍
Honey, herpes jos muci? Ja sam ko tvoj muz,nikad problema s tim,al znam kolko mi se dragi zna muciti:( jeste odlucili oce bit Nikol ili Nicole?:))
Panda pa opusti se malo draga!!! Na godisnjem si,prisili se spavat malo dulje. Meni to nikad nije bio problem:))
Ajmo Student i Ita, bebe na sunce!! Doslovno:))
Sarita ti isto malo dulje spavat i uzivat! Vec se blizi dan d😍
Pusam vas sve,bas vas i moj Hahar pozdravlja s par dobrih udaraca:)
[/url
Jutro Panda 😂 i sve ostale!
Kako Panda da ti tako rano pozelim dobro jutro kad znas da ne ustajem tako rano! Zene na bolovanju, godisnjem itd si kasnije zele dobro jutro 😂😂😂
Joj Honey ja sam imala najgori herpes ikada sad u 5.mj trudnoce, bas me ispizdio!
Sarita isto samo akcija, nema spavanja ha?
Zanima me hoce li nam mozda Rina danas stici, mislim da joj je stvarno vrijeme 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke...eto i nas dvije...ostavile velikog brateca u vuticu i sad laganini spremanje po stanu...nekako mi se nista ne da...ajmo student i ita❤👶👶❤
Malo akcije...nekako nas zaljuljao ovaj proljetno trudnicki umor...proudy kad imas pregled...ja sam ti u pet.na uzv
Jutro curke…eto i nas dvije…ostavile velikog brateca u vuticu i sad laganini spremanje po stanu…nekako mi se nista ne da…ajmo student i ita❤👶👶❤
Malo akcije…nekako nas zaljuljao ovaj proljetno trudnicki umor…proudy kad imas pregled…ja sam ti u pet.na uzv
Heeeej!
Ja sam ti 24. na uzv, a onda 27. opet na pregledu.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zaboravih komentirat Zrinchy, sram me bilo!
Divni ste vas dvoje i nabijem doktora koji kaze nesto krivo 😉😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutreko 😘
Zrinchy super je bušica. Ajme kad se sjetim dok si stavljala slike na pocetku, ono neke naznake stomaka, a ja vec bila ko kit. A sad je vec pravi trudnicki
Curke, probajte si za herpes bioherpin (adrilab ga radi), mm bas puno brze prolazi otkad s tim macka. Ako skuzi na vrijeme da pocinje i pocne mazati onda mu cak izbije neki malecki samo
Inace, ja sam malo zabrinuta za svoje kile. Mislim, imam viska jaaaako puno i htjela bih smrsaviti, ali mislim da sada nije bas pravi trenutak. Jedem kad god sam gladna, gledam da pojedem svaki dan i nesto kuhano i juhe i jogurta i voce, a uzmem si i keksa...ugl isla sam roditi sa +12, vratila se iz rodilista s +4, jucer nam je bilo tjedan dana doma i ja pala na +1
Jutreko 😘
Zrinchy super je bušica. Ajme kad se sjetim dok si stavljala slike na pocetku, ono neke naznake stomaka, a ja vec bila ko kit. A sad je vec pravi trudnicki
Curke, probajte si za herpes bioherpin (adrilab ga radi), mm bas puno brze prolazi otkad s tim macka. Ako skuzi na vrijeme da pocinje i pocne mazati onda mu cak izbije neki malecki samo
Inace, ja sam malo zabrinuta za svoje kile. Mislim, imam viska jaaaako puno i htjela bih smrsaviti, ali mislim da sada nije bas pravi trenutak. Jedem kad god sam gladna, gledam da pojedem svaki dan i nesto kuhano i juhe i jogurta i voce, a uzmem si i keksa…ugl isla sam roditi sa +12, vratila se iz rodilista s +4, jucer nam je bilo tjedan dana doma i ja pala na +1
Frajla ne brini, to je normalno, beba te pojede da tako to kazem. Dojenje je najbolja dijeta! Samo jedi kvalitetno i kad god si gladna i to je to, bez brige. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji