Haha ti muškarci 😂 panda i moja je u toj fazi. Ocito da im je manje mjesta. Izbaci guzicu/lakat/nogicu tako da ponekad mislim da ce kroz kozu izac. Nije ni cudo sto sve zene na kraju ispucaju, to od tog navlacena koze 🙈 Al super je hb, u svom ritmu i prati ga. Al skoro svaki-svaki drugi dan stuca, mrvica, bas mi je bude zao nekad, pa se smijem pa mi muz kaze da sam zlocesta haha ko da ja mogu utjecat na to stucanje 😁 Proudy otici cu ja imas ti pravo 😘
Haha ti muškarci 😂 pandai moja je u toj fazi. Ocito da im je manje mjesta. Izbaci guzicu/lakat/nogicu tako da ponekad mislim da ce kroz kozu izac. Nije ni cudo sto sve zene na kraju ispucaju, to od tog navlacena koze 🙈 Al super je hb, u svom ritmu i prati ga. Al skoro svaki-svaki drugi dan stuca, mrvica, bas mi je bude zao nekad, pa se smijem pa mi muz kaze da sam zlocesta haha ko da ja mogu utjecat na to stucanje 😁 Proudy otici cu ja imas ti pravo 😘
Honey moj stuca svaki dan po par puta.
M me neki dan pitao jel to normlano, kao velu mozda mu fali zraka 😂😂😂😂😂
Oplakala sam!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Haj fali mu zraka. Aj ali imaju te neke ide da te glava odmah zaboli!!!
Odoh prat prozore pametnije mi je hahahah
Nadam se da nam se Zrinchy malo umirila. 😘😘😘
Pikica kako si ti? Jos uvijek poletna ko pticica?
Ja kad sam svom rekla da ona guta tu vodu u kojoj je pa ju opet ispisa i tako u krug pozelenio je 😂 A isto me pito jel notmslno stucanje hahaha i optuzio me da se to dogada zbog mog naglog okretanja hahaha vec vidim da sam gotova kad dode Nicole, sad je zo njegova mala, do jucer sam ja bila njegova mala 😜
Ina, rekorderka!!!
Čestitam!
EveM, to su milije, tako se beba čisti nakon poroda. Svi su ih moji imali. Ima ih i Mila još uvijek, plus što joj se ljušti koža na trbuhu, nogicama i šakama. To se ne smije dirati, samo će otići.
Ja kad sam svom rekla da ona guta tu vodu u kojoj je pa ju opet ispisa i tako u krug pozelenio je 😂 A isto me pito jel notmslno stucanje hahaha i optuzio me da se to dogada zbog mog naglog okretanja hahaha vec vidim da sam gotova kad dode Nicole, sad je zo njegova mala, do jucer sam ja bila njegova mala 😜
Naglo se okreces hahahaha
A ja recimo pijem previse mineralne i donata mg, pa sigurno zato mali stuca, od mjehurica 😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ina čestitam!!! Bas ste se zaredale!!! 😅😍 brz oproravao vam zelim!!!
Yra, imali smo i milije- od tog se isčistila pa sad opet nova napast. Ovo su bas crveni pristici s bijelim zavrsetkom... kao u pubertetu. I samo po licu su.. al bas ih je puno, navodno to je od mlijeka ... a vidjet cemo kak ce se ponasati. Al za sad ne diram
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Naglo se okreces hahahaha
A ja recimo pijem previse mineralne i donata mg, pa sigurno zato mali stuca, od mjehurica 😂😂😂😂😂😂
Ahahahaha, od mjehurića hahaha čudo kako su ti naši mužići kreativni
Hvala cure na podrsci! Malo me je uzdrmalo, al mislim da je vise do nastupa samog doktora! A Boze moj, ak ce uranit porod ok, ak ce bit carski zbog polozaja bebe,opet ok! Samo da je moj mali (vekiki) Hahar dobro i cim prije sa mamom i tatom. Planiramo malo otic na more za 1.maj pa se nadam da ce sve ostat mirno do onda, a nakon toga sam vec 36 tjedana i super!
Nadam se da ste mi vi sve dobro, malo sam šumasta danas, nemojte kaj zamerit:)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji