Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2018. 16:01

Nina,  znaci i tvoja bebica bi mogla biti delozirana uskoro.  Kad god da krene,  zelim da brzo bude gotovo 😘
    Zrinchy nemoj se nista ispricavati,  sve znamo vise manje kako je to kad te doktor izbaci iz takta i uplasi te,  a najcesce je to bez ikakvog razloga. Odmori se danas,  mazi svoje mace i budi bez brige 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    17. Travanj 2018. 17:21

ProudMomy

Honey

Haha ti muškarci 😂 pandai moja je u toj fazi. Ocito da im je manje mjesta. Izbaci guzicu/lakat/nogicu tako da ponekad mislim da ce kroz kozu izac. Nije ni cudo sto sve zene na kraju ispucaju, to od tog navlacena koze 🙈 Al super je hb, u svom ritmu i prati ga. Al skoro svaki-svaki drugi dan stuca, mrvica, bas mi je bude zao nekad, pa se smijem pa mi muz kaze da sam zlocesta haha ko da ja mogu utjecat na to stucanje 😁 Proudy otici cu ja imas ti pravo 😘

Honey moj stuca svaki dan po par puta.
    M me neki dan pitao jel to normlano, kao velu mozda mu fali zraka 😂😂😂😂😂
    Oplakala sam!

Ahahahaahahah predobar je😂😂😂😂😂😂😂😂

Sarita_00
    17. Travanj 2018. 17:42

ProudMomy

Honey

Haha ti muškarci 😂 pandai moja je u toj fazi. Ocito da im je manje mjesta. Izbaci guzicu/lakat/nogicu tako da ponekad mislim da ce kroz kozu izac. Nije ni cudo sto sve zene na kraju ispucaju, to od tog navlacena koze 🙈 Al super je hb, u svom ritmu i prati ga. Al skoro svaki-svaki drugi dan stuca, mrvica, bas mi je bude zao nekad, pa se smijem pa mi muz kaze da sam zlocesta haha ko da ja mogu utjecat na to stucanje 😁 Proudy otici cu ja imas ti pravo 😘

Honey moj stuca svaki dan po par puta.
    M me neki dan pitao jel to normlano, kao velu mozda mu fali zraka 😂😂😂😂😂
    Oplakala sam!

Moja slabo kad stuca, tako da jos nije razvio teorije zasto stuca 😂 Ali svakih par dana se sjeti da je ona u balonu punom vode i da je okrenuta naopako, pa malo bude u cudu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    17. Travanj 2018. 19:12

Zove me mama, kaze susjeda joj je donijela hrpu odjece od njenih unuka i neka ni slucajno ne kupujem vise ista. Kaze susjeda da njene cure ne planiraju vise djece, pa su rekle neka meni proslijedi. Tek sto smo zavrsile razgovor, salje mi poruku da joj je baka javila da je stigao i paket iz Australije za moju Laru. Sad ce i ona imati posla sa pranjem i peglanjem 😂 A ja sam jako znatizeljna sto sve ima medu tim stvarima 😁 A sve cu vidjeti tek kad se Lara rodi, jer ce moji tek onda doci.
    I da, dobila sam naredbu od mm da u petak moram spakirati sve za bolnicu u auto 😂 U cetvrtak idemo jos u Kopar u soping, pa da ne teglimo sve preko granice, ali da u petak sve mora biti u autu. On je toliko nestrpljiv da bi valda najrade da rodim vec sad 😂
    Sta nijedna beba nam nije stigla danas? Ili su jucer ispucali kvotu za par dana? 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    17. Travanj 2018. 19:42

Zatisje pred burom :)

yra
    17. Travanj 2018. 19:51

Zrinchy, mene je moj ginekolog savršeno umirio što se tiče vaginalnog poroda bebe na zadak. On je stručnjak samo takav...ulijeva maksimalno povjerenje. Nemoj se brinuti, živimo u vremenima kada za sve probleme tijekom poroda postoji riješenje. Vrlo vjerojatno će ti se bebica okrenuti do poroda. A i sama težina...odi privatno negdje na uvz...samo da te umire. Beba na zadak plus tt iznad 3800g indikacija je za cr. Nije ni taj cr neki bauk. Evo, ja sam ga preživjela, kao i tri vaginalna poroda prije. Nemoj si dozvoliti da te uhvati panika i malodušje jer strah zaista pojačava bol i navalu adrenalina. To je nešto nad čime nemamo kontrolu i to nas plaši. Ali, ne zaboravi da živimo u 21.st..
    U koje rodilište ideš? Pregledava li te uvijek isti ginekolog? 
    Kad smo se već dotakle bisera naših brižnih muškaraca, moj je htio Milu voditi pedijatrici zbog štucanja.
    Sarita neka bude robice...

panda102
    18. Travanj 2018. 08:19

Pa gledaj ovo. Kaze idi Panda na godisnji!!!
    Pa ko da mi zazeli dobro jutro onda. Joj joj niko nista. Sve spavaju do podne 😡
    Dobro jutro 🍺🍻☕️☕️☕️☕️🍼🍼🍼🍼

panda102
    18. Travanj 2018. 08:21

Idemo Student i Ita danas po decka i curu. 🚙🚙👩🏼‍⚕️👩🏼‍⚕️👩🏼‍⚕️🤱🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Sarita_00
    18. Travanj 2018. 08:35

Dobro jutro! 
    Panda ne spavaju svi 😋 Ja budna od pola 7, ali mi se nije dalo tipkat 😂 Jucer sam spavala popodne i sinoc do 1 nisam zaspala. I onda jos koma spavala. Ocito da mi budenje mora biti u 7, bez spavanja po danu i onda mogu spavati. 
    Idem sad polako na tecaj, nadam se pronaci parking, a ne da se vozim 10 min okolo. 
    Ajmo bebe, jucer je bio mir, danas bar jedna 😁
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    18. Travanj 2018. 08:41

panda102

Idemo Student i Ita danas po decka i curu. 🚙🚙👩🏼‍⚕️👩🏼‍⚕️👩🏼‍⚕️🤱🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼

He he :D 
    Kod mene jos nista... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.