Ina čestitam i želim vam brz oporavak! 💕
Ita kužim. A valjda će poštovati granice privatnosti....kaži mužu da joj da do znanja da ti treba privatnosti. ☺
Sarita da, još par bebica prije svibanjskih termina 😀
Ita kužim. A valjda će poštovati granice privatnosti….kaži mužu da joj da do znanja da ti treba privatnosti. ☺
Ma meni se nekako cini da ce moja to jos malo ubrzat 😂 Mislim da necemo jos dugo biti 2 u 1, najvise nam dajem jos koja 2 tjedna. A sad cemo vidjeti... 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita kužim. A valjda će poštovati granice privatnosti….kaži mužu da joj da do znanja da ti treba privatnosti. ☺
Ma meni se nekako cini da ce moja to jos malo ubrzat 😂 Mislim da necemo jos dugo biti 2 u 1, najvise nam dajem jos koja 2 tjedna. A sad cemo vidjeti… 😊
I ja imam takav neki dojam, ali vidjet ćemo. 😂
Ma meni se nekako cini da ce moja to jos malo ubrzat 😂 Mislim da necemo jos dugo biti 2 u 1, najvise nam dajem jos koja 2 tjedna. A sad cemo vidjeti… 😊
I ja imam takav neki dojam, ali vidjet ćemo. 😂
Pregled imam sljedecu srijedu, a nadam se da ce do tada jos sacekati 😂 Iako sam rekla sestri kad me narucivala da se vidimo ako se cura ne pozuri.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita a da 😂. Tko zna šta nas čeka i kada će se smisliti izaći van. Što se mene tiče neka bude bar još tjedan dana ili desetak dana unutra da riješim šta imam. 😂 Uvijek bude nešto za u zadnji tren....
Ina i Gumbek cestitam vam od srca 💕💕
Ita ti si poseban slucaj. Ne uporedjuj druge sa sobom 😜😜😜😜
Sortiraj odgovore
Najstariji