Jeeeej Zrinchy super vijesti! Znači nije ništa ni sa plodnom vodom? A to kažem, ne kužim sad to sa tim testom, rekao mi je ginekolog da baš jer sam + da ne moram ići. Da je to samo za ove šta su -.
Sarita tako sam i ja, neću prat kiša će. I ta teorija stoji. Evo meni spremačica oprala u četvrtak, kiša pala isti dan. I to pada nešto prljava kiša, neznam šta je toooooo.....
Panda cmok cmok! Kako nam je Sarči jel udaraaaa mamu??? <3
Ok Zrinchy, čekaš uvz, sad sam skužila moram počet sve dva puta čitat!
Ita a da 😂. Tko zna šta nas čeka i kada će se smisliti izaći van. Što se mene tiče neka bude bar još tjedan dana ili desetak dana unutra da riješim šta imam. 😂 Uvijek bude nešto za u zadnji tren….
Ma isto, ali isto tako sam ja razmisljala ali eto, nikad se ne zna. Sta bi tek bilo da sam mirovala haha a bas sam bila i sad sam aktivna ali ocito nista to ne znaci
Ita ti si poseban slucaj. Ne uporedjuj druge sa sobom 😜😜😜😜
Ahahahaha 😝😝😝😝😝😝
Honey ja sam plus pa sam išla još jednom nedavno, a ovi koji su minus su trebali ići još dva puta.
I ja odgađam pranje prozora zbog kiše iz Sahare. Sve je smeđe pa mi je glupo stavljati i robu vani sušiti.. 🙄
Zrinchy super da je sve ok! Još se stigne okrenuti. 👍
Sarita u akciji od ranog jutra. Bravo!
Evo gotov pregled,cekam uzv. Danas sam ti Honey bila kod famoznog dr. Grgica, zadnji out kod neke zene. Oboje su super bili. Sve je super, beba je jos na zadak, puls je bio malo ekstra jer ga je poskakljao:))
To je taj katuskin grgic, kod kojeg sam skoro ja dosla hahaha
Super za pregled, a bebi ce ti se vec okrenuti, moja je do negdje 35tt bila na zadak, ima joa vremena😉
Ita a da 😂. Tko zna šta nas čeka i kada će se smisliti izaći van. Što se mene tiče neka bude bar još tjedan dana ili desetak dana unutra da riješim šta imam. 😂 Uvijek bude nešto za u zadnji tren….
Ma isto, ali isto tako sam ja razmisljala ali eto, nikad se ne zna. Sta bi tek bilo da sam mirovala haha a bas sam bila i sad sam aktivna ali ocito nista to ne znaci
Ita, ništa. Sve 4 u zrak i odmaraj. Možda joj dosadi bez akcije pa odluči van napokon. 😂💪
Hej curke,evo me.
Na uzv je bilo neki grozni doktor...ugl, beba je prevelika, dobila je 750 grama unazad 2 tjedna i skoro ima 3 kile🤤 ne znaju zakaj, mozda su fulali termin,al moze bit i nekaj drugo:/
Plodova voda je fala bogu kak treba,al ovo me prezabrinulo. Jos je reko da ak se do sad nije okrenula da ni nece,pogotivo ako je tak velika. Dimenzijama odgovara 35.tjednu
Sad sam malo ishokirana,ide poslat svon ginicu sve da cujem kaj ce rec
[/url
Zrincy ako dimenzijama odgovara 35tt onda je to samo tjedan dana odstupanja...ne brini nista...to su samo procjene...javi sta kaze tvoj ginic
Gumbek cestitam na malom djecaku❤🎉🎊🎈❤🎊🎉🎈❤🎊🎉❤
Zrinchy nemoj se brinuti, bit će veliki dečko. Meni je već zadnji put moj muž utuvio u glavu da oni to ne mogu izmjerit točno. I ne mogu. Najgluplje je kad kažu da neznaju zašto i što će sad. Bravo. Bitno da nas isprepadaju bezveze.
Moja ima veću glavu i manji trbuh, i ja sam došla poslije malo boljeg ručka pa sam imala više na vagi, pa sad moram u petak na ogtt jer eto, da nije šećer, a vrijednosti mi na zadnjem ogtt bile savršeno niske. Nema veze što sam do sada dobila samo 6kg. Niš se ne sikiraj i on se naravno stigne okrenuti, nije prvi ni zadnji.
Sortiraj odgovore
Najstariji