Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    16. Travanj 2018. 18:24

Yra necu ti poslat jecmenac haha, blago vama, vi vec uzivate doma svih sestero 😍

• Student24
    16. Travanj 2018. 18:35

ita87

Student24

nisam spremna i ne znam kako da se spremim :D :D
    Jednostavno sam takva :D

E ovako i ja hahahaha makar je meni prosao termin, ne zalim se ja previse sto sam prenesla, super se osjecam 😎
    Ali kad vidim sve ove sta me preskacu pa se vec druskaju sa svojim bebicama, onda sam ljubomorna 😂😂😂

Da, ljubomorna sam samo zato sto su one vec prosle porod. :D
    Yra - i ja imam osjecaj da ce cetvrtak biti to. 

Frajla
    16. Travanj 2018. 18:37

Sarita_00

Panda svaka cast na detaljnim odgovorima svima! Jel ti to citas i vodis biljeske tko je sta napisao? Mislim, ja zaboravim tko je sto napisao nakon 5 min. Vecinom. Ostane mozda nesto sto sam procitala. A cesto bude i da citam, ali mi se neda pisat 😂
    I dalje mi je vruce za pop…..! Jedva sam docekala da kisa padne, pa da malo zahladi.
    Danas su nam na tecaju pricali o dojenju… Nekako sam stekla dojam da to toliko forsiraju da zapravo stvorimo odbojnost prema dojenju. Ili nas toliko isprepadaju. Dosad sam vec shvatila da je komplicirano iako djeluje ful jednostavno, ali one su ga toliko zakomplicirale. Dva puta nam govore da nije lose pripremati bradavice tako da ih trljamo rucnikom, a danas dode treca sestra i govori da ne treba nista. Bas za sesirice nam je rekla da ih koristimo samo ako su bradavice ostecene, inace ne. I da ne mazemo bradavice nicim, samo da ih ostavimo na zraku. Bocica je po njima nesto najgore sto postoji i da ne dajemo bocicu barem do 2. mjeseca.
    Ita mozda se mlada dama odluci pokrenuti i prije, ali ocito joj je lijepo unutra 😊
    Vokakja sam oprala sve, od navlake za sjedalicu, umetaka iz kolica, pa i navlaku za madrac iako je sve kupljeno novo. Ne znam gdje je stajalo dok nije doslo kod nas, pa sam ja to oprala da budem na miru.

Sarita, sad si me sjetila, u bolnici nam je bilo barem 5 sestara za bebe i apsolutno sve su imale svoju teoriju o dojenju. Jedna kaze buditi ih, duga ni slucajno buditi, pa jedna da treba biti 10 min na sisi, duga kaze minimalno 20, pa me jedna namjesti polulezeci, druga vice ne moze se tako dojiti 😏
    Ali dobro, ne treba se sekirati oko toga, meni je bilo bitno da mi pomognu namjestiti bebu na sisu, ionak smo u bolnici par dana, a doma onda dojis kad hoces i koliko hoces.
    E da, i ja sam kao prava nemajka prvu vecer doma dala dudu. Nisam planirala, ali eto, moje djete 5 min nakon jela mljacka sve u 16. Jeo je, zaspe na sisi, spustim, mljacka, opet sisa, 3 put povuce, zaspe i tak u krug dva sata, stvarno vise nisam imala snage...

yra
    16. Travanj 2018. 18:38

panda102

I kod mene je preko mob Yra.
    Kako nam je Mila danas. Kako kakanje? 😘 a tiiiii. Kako si ti. Kako se oporavljas?

Spava na meni...tako joj je najlakše. Sirotica je puna zraka iako jako lijepo doji. Ma, tko će ga znati, jesu li nezrela crijeva, kravlje mlijeko ili nešto deseto.
    Meni je puno bolje. Počela sam lagano vježbati. Baš mi je veliki trbuh ostao. Ok, još će se povući, nadam se veći dio!

yra
    16. Travanj 2018. 18:47

Spavam na mami...buba me trbuščić...

16. Travanj 2018. 18:47

Cure, da vam javim da je jucer stigao nas deckic. Tocno na termin.
    Porod je prosao fantasticno, mi smo ok. 

16. Travanj 2018. 18:50

Gumbek

Aaaaaa Gumbek cestitam! Uzivajte! Brz oporavak ti zelim i javi se kad uspijes! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    16. Travanj 2018. 18:50

Gumbek

Cestitam :) :)
    Odlicno za porod :)

Frajla
    16. Travanj 2018. 18:56

Gumbek

Cestitam 😘
    Zelim puno srece i zdravlja malom princu i brz oporavak mami

• LilyVanily
    16. Travanj 2018. 19:00

Gumbek čestitam!! 💕
    Yra, Minja i svi ostali bebice su vam preslatke! 😍
    Ita probaj se što manje opterećivati sa sveki. Možda i nije loše da ti pomogne malo nakon poroda. 😉
    Proudy čuvaj se. Riješit će to tvoji dečki. 😉
    Panda baš je fora tepih!
    I tako...sve sam ostalo zaboravila 😂
    Loše sam spavala preko vikenda, beba tulumari u trbuhu. Počeli su me boliti leđa, noge itd...kao pred stvari. Od danas smo službeno u terminu, ali nadam se da će pričekati još bar malo... Ovdje svako malo smrdi zbog sanacije, a posebno je grozno noću jer moramo sve pozatvarati i nema zraka. 😷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.