Nece ti nista bit Honey, ja pod normalno 2 kapsule od twinlaba pijem dnevno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad kad ste spomenile Mg… Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.
Ja sam prosli tjedan u trudnickoj slusala razgovor tri trudnice PRED POROD, koliko sam skuzula dvije se znaju od prije, a s trecom su usle u razgovor tamo.
Mislila sam si jbt ove ko da su od jucer trudne, a bome su i osnove biologije preskocile.
Ugl po njihovom ako mlijek do njihovih tjedana nije krenulo curit, nikad nece ni moc dojit, sve su vec kupile flasice i hranu.
I da moras dobit drip da bi rodio 😥
I tako, svasta je jos bilo na repertoaru
Sad kad ste spomenile Mg… Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.
Ja sam prosli tjedan u trudnickoj slusala razgovor tri trudnice PRED POROD, koliko sam skuzula dvije se znaju od prije, a s trecom su usle u razgovor tamo.
Mislila sam si jbt ove ko da su od jucer trudne, a bome su i osnove biologije preskocile.
Ugl po njihovom ako mlijek do njihovih tjedana nije krenulo curit, nikad nece ni moc dojit, sve su vec kupile flasice i hranu.
I da moras dobit drip da bi rodio 😥
I tako, svasta je jos bilo na repertoaru
😂😂😂😂😂😂
Nikad nece moc dojit 😂😂😂😂😂
Ne znam kak sam onda dojila prvog, al lijepo da sad znam da necu moci 😂😂😂
I tko je jos bez dripa rodio? 🤣
Sta si jos pametnog cula?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da haha i jedna je tvrdila da njoj socijalni gin ctg radi od kako je saznala da je trudna, svaki put. Pa se druga pozalila da mora mjenjat gin za iducu trudnocu haha
E da haha i jedna je tvrdila da njoj socijalni gin ctg radi od kako je saznala da je trudna, svaki put. Pa se druga pozalila da mora mjenjat gin za iducu trudnocu haha
Svakako, ctg je obavezan od prvog pregleda 🤣🤣🤣
Jesmo jako zloceste? 😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad sam dosla doma i uzela si vremena procitat zaostatke.
Katuska ne mogu vjerovati, predobro, bas sam sad ljubomorna, i ja bih tako. Dodjes lijepo spremna za porod, kihnes i eto Nole 😊😊😊
Bas super!!!
Meni je pregled bas dugo trajao, ko za vraga 4 cure s 2.god faksa su na meni ucile neke osnove, danas su bile prvi dan na nekoj praksi, pa su mi pipale trbuh i radile ctg i ostalo sve, ja poludila, kud bas mene to zapadne. Mjerile mi zdjelicu nekom spravom pa ispalo da imam uzu zdjelicu, znaci morat cu tiskat, nista od kihanja 🤣🤣🤣 Pregled mi bio u 8:30, i kako sam malo jela prije toga, bas sam osjecala malo pokreta, samo 7 u sat vremena ctga, pa sam se malo zabrinula ali sve ispalo ok.
Sad moram cekat do daljnjeg, ona cura s fejsa koja je jucer rodila curku, prenesla je 11 dana. Nadam se da Rina nece cekat toliko. Tako ce skoro otpratiti baku nazad u Njemacku hahahaha
Joj koja neizvjesnost sada, bas me to sekira 😁😁😁
Jesmo jako zloceste? 😂😂
Ove moje su se u jednom trenutku pocele prepirati koliko puta se u trudnoci MORA na 4d uzv, jednom ili dva puta.
Eto ja nisam bila nijednom...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jesmo jako zloceste? 😂😂
Haha grozne smo... A tek koliko sam ocima na njih kolutala, dobro da sam iduci dan uopce mogla treptat.
Samo se nadam da necu biti u sobi s nekom od takvih biserki, a i ako cu biti nadam se da ne prica puno haha.
E da, jesu na merkuru trokrevetne sobe?
Jesmo jako zloceste? 😂😂
Ove moje su se u jednom trenutku pocele prepirati koliko puta se u trudnoci MORA na 4d uzv, jednom ili dva puta.
Eto ja nisam bila nijednom…
E da, najbitnije je ici na 4D i kupit kolica. A hebes sve ostalo, ono informirat se o trudnoci, porodu i tako tim nebitnim glupostima.
A onda glavno da se kasnije zale i nista im nije bilo dobro
Kupila ovo Rini posto je toliko narasla, mislim da bude preskocila br 50 i ono sto sam pripremila za izlazak iz bolnice 😁😁
Ovo je br 56, jel dovoljno samo ispod obuci bodic? Gore onda ne treba nista osim kape i dekice? Sad vidim da pise da je ovo pidzama hahah ja mislila da je jednodjelno odjelce, ali nema veze bas mi je slatko i jednostavno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji