Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    10. Travanj 2018. 13:17

Evo cure i tu pisem posto honey nema face. 
    Drage cure!! Evo me s pregleda, jos sam u soku! 😱 ugl, otvorena sam skoro 4 prsta, i posto je nalaz takav i posto imam dijabetes u nedjelju idem rodit😱 ponudio mi je to, kaze da je to najbolja varijanta koju mi moze ponudit s obzirom da sam otvorena tako. Veli dodji mi u 8 naspavana, spremna i sretna, a ja cu pazit na tebe cijelo vrijeme. Veli ne trebas pristat ali moze ti u pon puknut vodenjak u 3 ujutro dolazis i nikog ne znas a ovak si bar spremna. Veli jedino ako beba odluci da izadje prije🤣

kathryn
    10. Travanj 2018. 13:18

uuuu...e takvu susjedu bi i ja odmah! 
    Ja moram jos samo obaviti svadbu u petak, kuma sam i nadam se nakon toga da mogu u miru sve do kraja pripremiti za bebicu...a rekli nam kak je ponosna majka od mladenca za kumove priredila po 3kg kolaca da nose doma, nekoliko boca alkohola, tak da za vikend ni ne kuham samo kolace budem jela.. 

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 13:19

panda102

Sarita_00

Evo ipak imam i susjedu za pohvaliti 😊 Kcer joj je imala svatove u subotu i donijela mi je kolaca 😊

A susjede???? hahahahhaa

Bas sam se pitala gdje si 😁
    Susjede i da vidim ne znam da su mi susjedi. Jednog znam, drugog sam vidjela nedavno prvi puta. Mislim da je to cak to od susjeda 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Katuska99
    10. Travanj 2018. 13:19

Ugl ja sam jos u soku, nek sad ceka do nedjelje onda🤣 taj cas stvarno nisam znala kaj da odlucim a on me ceka, a sestra iza klima glavom da pristanem. Sad bi mi bilo zao da nisam, s obzirom da je ona izgleda spremna skroz. Danas ujutro malo krvi sa zilicama na papiru. 
    Valjda nece koza mala sad odlucit prije nedjelje van🤣

Katuska99
    10. Travanj 2018. 13:20

Sorite cure nisam citala vase poruke, preuzbudjena sam. 
    Jel se ita javila? Moja frendica isto danas ima termin i skroz je zatvorena🙄

10. Travanj 2018. 13:21

Joj glupe zenturace s takvim komentarima. Meni to tako dize tlak, ja vam to ne mogu opisat. 
    Ja sam od jedne prijateljice nedavno cula za njeno drugo, da joj je to slucajno prva beba da sigurno nebi imala vise djece. Kao kako je grozan i kako joj je tesko s njim, a bebonja ima uzasne trceve i ko da je on kriv sto place. Mislim si u sebi kozo glupa, budi sretna da te Bog blagoslovio s dvoje zdrave djece, grcevi dodju i prodju, nije lako, al ona bi valjda da de ne cuje za njega.

Sarita_00

Katuska99

Evo cure i tu pisem posto honey nema face.
    Drage cure!! Evo me s pregleda, jos sam u soku! 😱 ugl, otvorena sam skoro 4 prsta, i posto je nalaz takav i posto imam dijabetes u nedjelju idem rodit😱 ponudio mi je to, kaze da je to najbolja varijanta koju mi moze ponudit s obzirom da sam otvorena tako. Veli dodji mi u 8 naspavana, spremna i sretna, a ja cu pazit na tebe cijelo vrijeme. Veli ne trebas pristat ali moze ti u pon puknut vodenjak u 3 ujutro dolazis i nikog ne znas a ovak si bar spremna. Veli jedino ako beba odluci da izadje prije🤣

Eto, stize curka! 😍
    Hocu i ja takav razvoj situacije do kraja. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102

Komentar na to: naspavaj se dobro i odmori poslije nećeš moći....
    Kakav komentar da dam na to...
    Nemam komentara hahahha pa strašno stvarno. Pogotovo neko ko dugo je pokušavao da zatrudni, trudio se i jedva čeka dijete, tako da mu se kaže...isfrustrirane glupe žene.
    Kod nas svi ljudi okolo što daju te komentare, većinom nisu mrdnuli nigdje osim 3 dana na more, čak ni kad nisu imali djece. Znači nisu vodili život takav da barem jednom u dva mjeseca negdje odu, i sad meni pametuju kako ja neću nigdje moći više tako da putujem. Pa kako ti znaš kad nisi nikad u životu nigdje putovao, izabrao si si neke druge ptioritete. Ne pametujem ni ja tebi što ne putuješ, briga me.
    Ili prijateljica koja se u životu nije našminkala ona će ti meni, da kad dođe dijete ni ja se neću šminkati jer eto tako to ide... 
    Dosta od mene luda sam od tih komentara. Ja samo kažem ja ja.
    A možda ako nam uspije i putovat i šminkat se i organizirat se kako želimo: njihov komentar će biti kako mi imamo divnu bebicu a njihove su bile aždaje...

10. Travanj 2018. 13:24

Katuska99

Ugl ja sam jos u soku, nek sad ceka do nedjelje onda🤣 taj cas stvarno nisam znala kaj da odlucim a on me ceka, a sestra iza klima glavom da pristanem. Sad bi mi bilo zao da nisam, s obzirom da je ona izgleda spremna skroz. Danas ujutro malo krvi sa zilicama na papiru.
    Valjda nece koza mala sad odlucit prije nedjelje van🤣

Sad do nedjelje lezi i skupi noge i nema mrdanja. 
    Pa vec si na pola puta skoro. Rijesit ces ti to ko od sale ;) 

Honey
    10. Travanj 2018. 13:25

Panda ja evo ipak bi da odeš na porodiljni da više tu pišeš, pa čovjek te se zaželi  haha
    Proudy nek si se ti naspavala! Tvoj divlja, a moja i dalje ko bubica. ništa ona ne lupa puno. Bit će da će bit divlja kad izađe  Evo ja sam ipak pitala google za te šeširiće, pročitala negdje da je zapravo najbolje za slučaj da je bradavica iziritirana od dojenja i ima ranica da se malo odmori i zacijeli. Inače imam velike bradavice i nikad mi nisu uvučene tako da mislim i nadam se da s tim neću imati problem. Znači sad uz mrežaste gaće znam i čemu to služi.  Do poroda ću sve znat!
    E sad na susjede. Ti kaj imaju takve izjave nikad nisu ni uživali u životu, nisu znali prije, neznaju ni sada sa djecom, eto tako. Inače su mi najdraži oni susjedi koje ne vidim, haha, oni gledaju svoja posla mi svoja. Naši imaju Haskija, ona isto zna zavijat nekad u noći, baš je imala jedan period, al mene to ko uspava još bolje hahaha u svakom slučaju bolje od lajanja. Al ajd ti zabrani psu da laje, ja neznam  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.